Različni in zanimivi novoletni statusi

Kmalu ljubljeni s številnimi počitniškimi udarci na vratih, tako zelo pomembni in zanimivi statusi glede novega leta. Zaželeno je, da postavimo poudarke in se dotaknemo živih besed, ki so jih dali na družabnih omrežjih.

Statuse na silvestrovo

Seveda so v tem obdobju zelo iskani najnovejši statusi vozička. Ker, kdo se še ne zaveda, vladar pestra, zvonjenje in dvigne noge, ščurki. *** Petelin je že na pragu, še vedno je cel mesec, da živi v tesnobi. *** Petelin nas uči, da vstanemo zgodaj. *** Kmalu bomo spet začeli verjeti v pravljico. *** Spet vonj jelke, mandarine, vihar, okoli zelo novega leta, bo kmalu na poti, da nas obišče. *** Kmalu praznik čudežev - Bengalske luči in svetleča nebesa. *** Tukaj in božično drevo bo kmalu v hiši, Hitro leto, pa letela. Ampak že v letu Cock je obvezno, se je zgodilo, da je prej hotel.

Smešno stanje o novem letu: ljudje se smejejo

Ta praznik čudežev ne obljublja le izpolnitev sanj za vse, ampak mora biti tudi zabavna. Svetlo, zabavno, najnovejše stanje o novem letu in njegove posledice za vašo pozornost: *** Kmalu na delovnem mestu se bom sprehajal, sramežljiv, ker se ni mogoče napiti na podjetja. *** Olivier, vinaigrette, izberite katero koli barvo, Za obraz tam, da pade, kar masko svetlo, na kateri obleko. *** Novo, novo leto, zabavajte ljudi. In potem bo razumel, da je drugi že leto dni. *** Novo leto je dan, ko si oseba lahko privoščiPijte celo leto med jemanjem alkohola čez dan. *** En dan 31. decembra smo organizirali praznovanje. Ampak potem nihče ni mogel razumeti, da že tretji dan zapored hodimo, počivamo in nas zapirajo naši sosedje. *** Po novem letu je zelo pogosto mogoče opaziti, da nekateri ljudje delajo šele 6. januarja. Razlaga je preprosto edinstvena: "Mislil sem, da je danes 4 številke." In ne bodite žalostni, novo leto je tako.


*** Novo leto - je božično drevo in počitnice boli, pod mizico steklenice, vilice, anti-stare slike. In vendar pod novim letom čaka vsak čudež. In tak čudež se pojavi zjutraj v vsaki sobi. *** Novo leto - res čudovit dopust. Samo ta dan lahko traja tri dni in nihče ne želi spati. *** Ko je mali deček na dedkovo novo leto prosil dedka ali sestro, se dedek Frost ni izgubil in dečku rekel, naj ga pripelje do matere. *** Popolnoma pripravljen za novo leto, to je, ko so aktivni oglje, aspirin, antipohmelin v kompletu, in v hladilniku letno dobavo alkohola in hrane. *** In tukaj prihaja praznik, ki ga vsi dobro poznajo. In potem so vsi pozabljeni in celotno podjetje se spominja tega dne. *** Samo po novoletnih korporacijah lahko natančno poznate mnenje podrejenih o sebi. *** Bodite previdni! Ko na korporativnem dogodku vzamete naslednji kozarec ali kozarec, razmislite o vrnitvi na delo v nekaj dneh. *** Najbolje je, da na novoletno praznovanje od dela gredo v masko. Po eni strani - tematsko, po drugi strani - lahko skrijete svojo identiteto in se raztrgatepolna, ne pordela v pisarni.


*** Na večerni večer na predvečer dolgo pričakovanega dopusta je petletna deklica rekla: »Danes sem poslala pismo dedku Morozu. Vprašal sem mu novo tableto zase in za mamo minko plašč. Po minuti molka se je Božiček mrzel s čajem. Naj bo vaše stanje na novo leto svetlo, nenavadno in pritegne pozornost tistih, ki so na poti.

Pesmi o prazniku z božičnim drevesom

Vredno je razmisliti in resno predstaviti svoje misli o tem prazniku. V tem bodo pomagale pesmi in statusi o prihodnjem novem letu in o tem, kaj je prišlo. *** Kmalu bo pravljica v vsakem domu prišel, Torej, zelo kmalu novo leto. Naj sploh sreča napad, in sanje vodijo v realnost. *** Kmalu bo dolgo pričakovan dopust, nemir in vonj mandarin. Dovolite nam, Cock-Puston, predstaviti življenje bolj živopisnim slikam. Za letenje, kot ptice, na letala, smo videli veliko novih držav. No, danes sem dobri ljudje, hotel sem povabiti vse v restavracijo. *** Novo leto, magija in čudež Ne samo za majhne otroke. Vsak odrasel, vsaj malo, čaka čudeže in strasti. Prihod praznika nam bo kmalu omogočil nekaj minut toplote, naj bo v vsaki hiši, miza je popolnoma pokrita in okusna. In vendar, naj se misli uresničijo, samo tiste, ki so dobre, ja. To naj bi se zgodilo v prihajajočem letu Cock. Naj verzi in statusi novega leta zaupajo v čudež in čudež. Vsi bodo lahko v celoti izrazili svoja čustva v zvezi s tem praznikom.

Novoletne zdravice v letu Cock

Seveda je vredno pokazati svoje talente tudi na praznični mizi. To bo pomagalo svetlo, premišljeno in nenavadne zdravice. *** Bodite pisani, svetli in zabavni, kot na severu. Samo ne obnašaj se, kot je. *** Naj petelin daje vsakomur pero sreče, nasmeha, navdiha in bogastva. *** Naj piščanec ne pokvari razpoloženja v letu petelina.

Kratki statusi socialnih omrežij

Novoletno dejanje - spomnite se, kaj je bilo včeraj. Začetek 31. decembra ob desetih. *** Kmalu se bodo vsi spomnili, kako so preživeli počitnice na fotografijah. *** V novem letu, ne spadajo pod drevo, ali pa boste potrebovali iglo. *** Zabavajte se s srcem, ne mudi se na delo. Vsi bodo samo, ko bo duša počivala. Izberite svoj najljubši status in se pokažite zanimivo, s posebnim smislom za humor.

Sorodne publikacije