Chevrolet Camaro avto pete generacije: pregledi, tehnične podatke in ocene

Chevrolet Camaro iz pete generacije je eden najsvetlejših predstavnikov takšnega razreda avtomobilov kot poni avtomobil. Proizvodnja tega modela se je začela leta 2009 in je trajala do leta 2015. Davno pred premierno predstavo je poni avtomobil iz General Motorsa pritegnil pozornost več deset tisoč voznikov. Kar ni presenetljivo, saj ameriško podjetje ni samo razvilo novosti. Odločila se je za nadaljevanje proizvodnje legendarnega Chevrolet Camaro, ki je bil zaključen leta 2002.

Videz

Pojav novosti poznih 2000-ih je postal bolj živahen in zanimiv kot modeli prejšnjih generacij. V obliki športnega ponija-avto harmonično združuje značilnosti legendarnega predhodnika 70-ih in sodobnih oblikovalskih rešitev. Avtomobil se je izkazal kot mišičast, zvit, dinamičen in agresiven. Pozornost pritegne široka dolga kapuca, glavna optika značilne oblike, sesekljana zadnja krila, LED luči, velike "gobice" izpušnega sistema in 20-palčni diski.


Treba je omeniti, da je Chevrolet Camaro pete generacije po velikosti brez primere. Dolžina doseže 4836 mm, višina pa 1377 mm. Širina je 1918 mm. Zaradi velike razlike med dolžino in višino je videz avtomobila še bolj usmerjen in dinamičen.
Notranjost
Po mnenju mnogih ljudi, "Chevrolet Camaro", stroški, ki jih ni mogoče imenovati majhna, ima zelo asketski salon. Vendar pa drugi lastniki avtomobilov menijo, da je pomanjkanje presežnih delavcev ogromnoplus Poleg tega notranjost ni kot nobena druga. Vendar, kot ves avto.


Vendar pa se vsi približujejo z vidika materialov, uporabljenih pri obdelavi. Plastika je trda in izgleda preveč poceni. Toda udobni sedeži, dolga potovanja, oblečena v naravno usnje. Prtljažnik v tem modelu je zelo velik, če ga primerjamo z velikostjo, podobno Porscheju 911. In na zadnjih sedežih lahko sprejmejo dve osebi v srednjem kompleksu. Ta športni avtomobil je torej v svojem razredu bolj praktičen.

Kaj je pod pokrovom?

Obstaja več različic pete generacije Chevrolet Camaro, vse pa so različne močnostne enote. Obstaja skupno 9 motorjev, s kapaciteto od 312 do 580 konjskih moči.
Treba je omeniti, da so celo različice z najšibkejšim motorjem presenetljive po svojih značilnostih. 3.6-litrski V6 motor 312 konjskih moči vam omogoča, da pospešite do 100 km /hv samo 6,2 sekunde. Omejitev hitrosti je 250 km /h (omejevalnik). "Apetit" tega motorja je precej skromen. Na 100 "kilometrih" kilometrov je 13,8 litra bencina. Na poti se pretok zmanjša na 8,4 litra. Ta enota je na voljo s 6-stopenjsko "mehaniko" in "samodejno napravo". Chevrolet Camaro je peta generacija s 580-močnim 6,2-litrskim V8 motorjem z boljšo dinamiko. Pospešek do "sto" traja le 5,5 sekunde. Največja pa je omejena tudi na 250 km /h. Ta motor porabi približno 15 litrov bencina na 100 "mestnih" kilometrov. Na cesti je približno 9 litrov.


Oprema

Pomembno je tudi povedati o opremi, ki je bila združena s Chevrolet Camaro. Peta generacija je dobila precej bogat seznam osnovne opreme. Standardna oprema vključuje ABS, EBA, EBD, ESP, zračne zavese, blazine in varnostne nosilce vrat, aktivne opore za glavo in sistem za odzivanje na nesreče OnStars. Vključeni so tudi klimatska naprava, prednja električna okna, avtomatsko nastavljivi in ​​ogrevani sedeži, usnjeni volan in servo krmiljenje, tempomat, računalnik, loputa, Bluetooth Hands-Free vmesnik in daljinski zagon motorjev z notranjim zgorevanjem. Poleg tega je seznam osnovne opreme vključeval ogrevana električna ogledala, ksenonsko optiko, meglenke in halogenske žaromete ter tovarniško tonirno steklo.
Kot lahko vidite, je bilo vse, kar je bilo najbolj potrebno, že v osnovnem kompletu "Chevrolet Camaro". Cena se je zvišala, če je oseba želela dodati dodatne možnosti. Za doplačilo so bili na voljo ločena klimatska naprava, navigacija, CD izmenjevalnik in biksenonska žarometa.

Obnašanje na cesti

Te teme ni mogoče prezreti, ko gre za Chevrolet Camaro. Peta generacija je bila dolgo pričakovana, veliko ljudi je po predstavitvi novosti pospešilo, da bi jo dobili. Večina lastnikov z veseljem deli svoje vtise o ravnanju in delovanju na splošno. Če verjamete v povratne informacije, se na cesti uporablja najboljša različica ACPP. Avtomatska škatla je zelo odzivna in živahna, kar mora biti na pravem športnem avtomobilu. Kontrolna točkatakoj odzove na želje voznika, da pospeši, kar je dobra novica. In v prometu "stroj" samo rešili. Servo volan v "Chevrolet" odlično, srednje trdo. Bilo le nezadovoljen ljudi, ki so kupili verzijo z 18-palčnimi platišči. Ne ustreza ta ponija kazen ni tehnično ali estetsko. Toda večina lastnikov preprosto rešiti ta problem namestitvi 20-palčni diski.

Delovanje

V zvezi s tem je treba omeniti nekaj besed, ki govori o Chevrolet Camaro. "Chevrolet Camaro" cena, pregledi, tehnični podatki - Vse kaže, da je to športni avtomobil za razred in ekonomske stroške, ni mogoče pripisati. različice Real porabe s 6,2-litrski motorji z močjo od 12 do 20 litrov, odvisno od vrste in načina vožnje. Zima malo motor porabi več goriva. Vendar pa je občutek, da daje ta stroj, da so stroški. V "Chevrolet" odličnega vzmetenja. Ne pete pohoyduvan in tryasok opazili. Toda to ne pomeni, da lahko občutite ta avto off-road, čeprav neenakost vzmetenje ponižno pogoltnili. " Mimogrede, so mimo, ne vpliva na udobje. V visoko pristanek telesu, ki presenetilo mnoge, saj športni značaj avtomobila.

Stroški

Končno, bi morali reči nekaj besed o tem, koliko bodo morali plačati oseba, ki želi kupiti Chevrolet Camaro (peta generacija). Cena precej velik, vendar povsem sprejemljiva. Model 2010 proizvodnja 432-konjskih moči motorja pod pokrovom bo stala približno 1,65 milijona rubljev. Teči, da ne presega 100.000 kilometrov. In država tudibo odlično - tako v tehničnem kot kozmetičnem smislu. Če pa želite postati zmagovalec novejše različice, potem morate plačati več. Izdaja modela 2014 bo stala približno 2,7 milijona rubljev. Po tej ceni lahko oseba pridobi avto z 323-mestno enoto pod pokrovom in kilometrino do 35.000 km. In poleg tega, z največjo opremo. Vključuje vse, kar potrebujete - začenši z imobilizatorjem in električno nastavljivimi sedeži, ki se zaključijo z 20-palčnimi aluminijastimi platišči in večnamenskim volanom. Če želite postati lastnik zmogljivega športnega avtomobila, ki privlači vaš videz, lahko varno izberete Chevrolet Camaro V. Ne bi bilo škoda izbrati, številni pozitivni pregledi pa so najboljši dokaz za to.

Sorodne publikacije