Srečne ure v Varfeise. Kaj je in kdaj je vklopljeno

Srečne ure v Varfeisu - časovni interval enkrat na dan (razen vikend dni), ko se v igri začnejo bonusi, ki prispevajo k hitri rasti izkušnje likov. Več v članku.

O projektu

Warface je zamisel skupine Mail.ru. V središču zgodbe je soočenje vojnih mirovnih sil globalne korporacije Blackwoods, ki si prizadeva nadzorovati vire, ker skrivaj financira različne teroristične organizacije in spodbuja lokalne konflikte v različnih delih sveta.


Igra ima veliko načinov:
 • posebne operacije;
 • običajne misije različnih težavnostnih kategorij (PvE);
 • Niz različnih kart za bitko z drugimi igralci (način PvE).
 • Kako pogosto in koliko ur je "Happy Hours"?

  V Varfeysu je veliko ljudi poskušalo dobiti akcijo, da bi povečalo čas za prenos svojega značaja. V določenem času so se vse nagrade, pridobljene v obliki izkušenj, povečale za 50%. Zato so bili igralci pogojno razdeljeni v dva tabora: tisti, ki kupujejo "super-bič" poleg običajnih in tistih, ki čakajo na "Happy Hours". Prej so bili vključeni le enkrat na dan. In zaradi tega utrpela prebivalci drugih časovnih pasov, zdaj pa razvijalci so šli na zadnje srečanje. Trenutno je akcija vključena trikrat na dan, da bi dosegli igralce iz vseh regij države in sveta. Čas "Happy Hours" v Varfeysu je naslednji:
 • od 10:00 do 11:00;
 • od 13:00 do 14:00;
 • od 22 do 23:00 po moskovskem času.
 • Prejeti bonusi (+ 50%)izkušnje) se seštevajo z vsemi VIP-statusi, kar daje igralcu možnost, da v kratkem času zasluži največje število točk.


  Od 15. maja do 15. junija je bilo to dejanje opravljeno le v preskusnem načinu, vendar je bilo po „bitki“ že izvedeno. Zdaj lahko vsi, ki niso leni, uporabijo »Happy Hours« v »Varfeise« ob primernem času, ne glede na geografsko lokacijo. Toda to ne pomeni, da so vsi igralci močno dosegli najvišje ravni, projekt pa zdaj živi nezanimivo. Ravno nasprotno, kot protiukrepi, razvijalci vse bolj uvajajo tako imenovano najvišjo raven, tako da imajo udeleženci veliko za razvoj.

  Sklep

  Poleg tega je bilo izdanih veliko zanimivih posodobitev, dogodkov, tekmovanj, za katere so bile podeljene zelo prijetne nagrade. Projekt Warface se razvija dinamično in razvijalci vložijo veliko truda v to, da bi ta "strelec" postal privlačen za igralce različnih starosti. Pred kratkim je bil napovedan začetek posebne operacije "Chornobyl", ki bo očitno pritegnila vse tiste, ki so nekoč strmoglavili skupaj in čez vogal v igri "Stalker", kot tudi samo ljubitelje postapokaliptične tematike. Upamo, da bo nova misija resnično zanimiva in vznemirljiva, in za to bo izdana zelo koristna nagrada, ne pa še en vprašljiv model nekega povprečnega pištole, ki je drugačen od tistih, ki so že na voljo samo z maskiranjem. In tudi, mnogi igralci cenijo upanje, da so razvijalci skrbno razbili vse ranljivosti v programski kodi projekta, saj se to očitno izteka zaradi velikegaŠtevilo nastavitev v načinu PvP. Samo dejstvo prisotnosti brezvestnih igralcev pravi ranljivost projekta za hekerske programe, ki odraža željo po igranju. In tako je Warface zelo dober. Vso srečo vsem!

  Sorodne publikacije