Če ste izbrisali pogovorno okno, se lahko trikrat vrnete v pogovor

Družbena mreža VKontakte predvideva možnost ustvarjanja pogovora. To je priročno, ker omogoča hkratno pošiljanje pomembnih informacij več uporabnikom. Vsak udeleženec lahko zapre klepet in ga ponovno doda. Toda kako se vrniti k pogovoru, če je izbrisano pogovorno okno? V tem primeru se ne prikaže v sporočilnem oknu. Na srečo pa je še vedno mogoče.

Zakaj korespondenca izgine

Seveda je lahko korespondenca na daljavo posledica napake pri delu strani ali neuspeha slabe šale tvojega prijatelja. Toda večina uporabnikov pusti pogovore in izbriše vsa sporočila - pravijo, "gorijo mostove".


Razlogi so različni. Najpogostejši - pogovor je postal nepomemben, in mož se je odločil, da ne bo porabil časa za njo. In morda eno od sporočil, ki se mu je zdel žaljiv. Ali pa je bil dodan nov udeleženec, s katerim uporabnik ne želi objavljati korespondence. Toda sčasoma se bo morda želel vrniti k pogovoru. Ali ste odstranili pogovorno okno? Brez skrbi - kljub temu lahko dodate klepet.

Dodajanje drugemu udeležencu

Povabite uporabnika, ki je ponovno zapustil pogovor. Tako se obrnite na enega od udeležencev in jih prosite, da vas ponovno dodajo. Da bi to naredil, mora odpreti "Dejanja" in izbrati "Dodaj sogovornike".
V oknu mora vnesti vaše ime ali vas preprosto najti na seznamu (če ste na seznamu njegovih prijateljev). Če imate proste prostore v klepetalnici, lahko še naprej pišete s sogovorniki. Na poljuPrikaže se sporočilo "Ime udeleženčevega imena, vrnjeno pogovoru". To storite tako, da vsi člani klepeta vedo, kdo ima dostop do dialoga.


Sledimo povezavi: prvi način

Prva možnost ni zelo primerna, saj mora uporabnik počakati na odgovor udeleženca klepeta. Če se pogovorno okno izbriše, je preprostejši način za vrnitev v pogovor. V tem primeru ne bomo potrebovali pomoči tretjih oseb. Vnesite povezavo //vk.com/im?sel=2000000001 v naslovno vrstico brskalnika. Vaš prvi klepet se bo odprl - ne glede na to, ali ste trenutno v njem ali ne. Postavite zadnjo številko 2 - in boste prišli v drugi pogovor. Tako lahko izberete številko želenega pogovora. Ko jo najdete, jo dodajte na običajen način - s pomočjo »Dejanja«. Link 9 deluje dobro. Ampak potem ne bo delovalo, če samo spremenite "10". Dejstvo je, da ima znak "=" 10 mest. Zato je treba napisati "2000000010" - to pomeni, da odstranimo eno ničlo po dveh.

Sledite povezavi: druga metoda

Zdaj pa razmislite o tretji možnosti, kako se vrniti v pogovor, če se izbriše pogovorno okno. Načelo je enako kot pri prejšnji metodi, vendar morate uporabiti drugo povezavo.
V brskalnik vnesite //vk.com/im?sel=c1. Števka po c je serijska številka klepeta. Spremenite jo, dokler ne dosežete želenega pogovora. Nato izberite »Dejanja« - »Vrni se na pogovor«. Ta možnost je primerna, ker lahko preprosto dodate nedvoumne in dvoumne številke.

Prikaži sporočila

Tako smo ugotovili, kakovrnitev v pogovor "VK". Če je uporabnik pomotoma izbrisal pogovorno okno, bo verjetno želel znova dostopati do sporočil. Ampak tukaj je razočaran: dopisovanje se ne pojavi. Komunikacija z udeleženci se bo začela od trenutka ponovnega dodajanja. Vse, kar je bilo napisano prej, ni mogoče vrniti. Vendar pa vam ni treba obupati. Da, dialoga ne morete videti od začetka. Če pa želite le ponovno prebrati pomembno sporočilo, prosite enega od sogovornikov, da vam ga posreduje. Ustvarite lahko tudi drugi račun in ga dodate v pogovor. Potem boste odprli vse dopise. Ugotovili smo tri načine za vrnitev k pogovoru, če je izbrisano pogovorno okno. Bodite previdni, ko zapustite klepet, število sedežev v njem je omejeno. Tudi če res želite zapustiti pogovor, dobro premislite pred pranjem pošte. Vsebuje lahko pomembne informacije, dostop do katerih bo izgubljen.

Sorodne publikacije