Pametni telefon "Samsung J7 Neo": pregledi, specifikacije, možnosti

Prvi pametni telefon J7 iz Samsunga se je pojavil leta 2015 in na to novost in boljšo običajno različico? To želimo razumeti samo v okviru današnjega pregleda. Začnimo!

Opis

Preden začnemo s pregledom "Samsung J7 Neo", bi rad spregovoril o sami napravi. Prišel je približno šest mesecev po predstavitvi glavne različice J72017. Izkazalo se je, da je naprava popolnoma drugačna od modela za resnično "sedem", vendar so splošne značilnosti z več proračunskimi modeli jasno sledljive. Ja, J7 Neo zelo, Ampak cena za Samsung J7 Neo je bistveno nižja v primerjavi z običajno različico in zato višja v primerjavi z zgoraj omenjenimi modeli. Stroške bomo podrobno podrobno opisali. Naj cena ostane skrivnost.

Paket

Telefon Samsung J7 Neo je na voljo v majhni škatli temno modre barve. Na paketu ni slik. Samo ime modela na vrhu paketa je velike pisave. Na hrbtni strani lahko preberete o glavnih tehničnih značilnostih naprave.


V notranjosti so poleg pametnega telefona še: navodila, garancijska kartica, prazna vreča iz akumulatorske baterije (že je nameščena na telefonu), (tekstura). V roki bo telefon dobro ležal, predvsem zaradi zaobljenih robov in obrazov. Kakovost izdelave ni slaba, vendar obstaja sum, da se bo sčasoma zadnji pokrov zapletel in raztrgal.
Torej je ključ na desni strani telefona osamljenvklop /zaklep stroja. Tudi leva stran ni prazna - ima regulator glasnosti zibalnika. Lokacija je zelo udobna.

lahko blockSettings2 = {blockId: "R-A-70350-2", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-2", async:! 0};

če (document.cookie.indexOf ("abmatch ="))> = 0) {
blockSettings2 = {blockId: "RA-70350-2", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350- 2 ", statId: 70350async: 0};
}

Funkcija (a, b, c, d, e) [a [c] = a [c] || [], priključek microUSB in mikrofon. Na hrbtni strani Samsung J7 Neo je samo zunanji zvočnik, leča glavne kamere in LED bliskavica. Oko kamere se rahlo dvigne nad površino in ima majhno konzolo.
In ne nazadnje - sprednji del. Vse je standardno za "Samsung". Pod zaslonom so že klasične "Back", "Menu" tipke na dotik in delijo njihov nekoliko podaljšan mehanski gumb "Home". Nad zaslonom je mogoče najti govorni zvočnik, sprednjo kamero, bliskavico za sprednjo kamero in bližinske in svetlobne senzorje.

Značilnosti

Značilnosti "Samsung J7 Neo" so naslednje:
 • Model - J7 Neo.
 • Število kartic SIM - 2.
 • Vrsta kartice SIM micro-SIM.
 • Zaslon Super Amoled, 1280 x 720267 ppi.
 • Velikost zaslona je 55 palcev.
 • Procesor Exynos 7870 Octa 53 8 jeder.
 • Frekvenca procesorja je 16 GHz.
 • Video pospeševalnik - Mali-T830.
 • OPERATIVNI RAM - 2 GB.
 • Vgrajeni pomnilnik - 16 GB.
 • Podpora za MicroSD - obstaja ločena reža.
 • Največja zmogljivost pomnilniške kartice je 256 GB.
 • Komunikacije - GSM850 GSM900 DCS1800 PCS1900 3G, 4G LTE.
 • Bluetooth - 4. 1.
 • Wi-Fi 802. 11 b /g /n 24 GHz.
 • Kamera - 13 MP, zaslonka F 1.9 samodejno ostrenje, LED bliskavica.
 • Sprednja kamera - 5 MP,zaslonka F 2,2 LED bliskavica.
 • Operacijski sistem - Android 7.0.
 • Baterija - 3000 mAh.
 • Mere (W /V /T) - 786 mm /1524 mm /76 mm.
 • ni zelo dobro. Matrika je narejena s tehnologijo Super Amoled in obstaja samo ena trditev, ki je preveč svetla za prenos barv, vendar je bolj značilnost vseh AMOLED matrik.

  lahko blockSettings3 = {blockId: "R-A-70350-3", renderTo: "yandex_rtb_R-A-70350-3", async:! 0};

  Če (document.cookie.indexOf ("abmatch ="))> = 0) {
  blockSettings3 = J7 Neo ", lahko domnevamo, da bo pametni telefon v igrah in nekaterih sintetičnih testih zelo dober. To je verjetno vredno začeti s tradicionalnimi Antutu.V tem preskusu, telefon dosegel skoraj 46.000 točk, kar ni tako slabo, ampak veliko slabše od redne različice, in nekateri konkurenti.V video pospeševalnik test v programu GeekBench 4, telefon izdal rezultat 2366 točk Prav tako ni popoln, vendar še vedno ni slab
  .
  No, končali boste testiranje igre Asphalt 8. Končni rezultat je prijetno presenečen. Pri maksimalnih nastavitvah grafike telefon ponuja dober FPS, ki vam omogoča udobno igranje katere koli sodobne igre. Edina gladkost igre je malo šepava, to pomeni, da je FPS malo "skok", vendar ni kritičen.

  Kamera

  Kamera ima 13MP modul kamere s podporo za fokus, LED bliskavico. Izgubi povprečje pametnega telefona. V sobi so opazni zvoki na fotografiji, padajoči barvni prenos. Na ulici so slike svetle, nasičene, z minimalnim hrupom. Fokusiranje deluje dobro, vendar včasih ne uspe.
  Za tiste, ki skrbijo za prednjo kamero, obstajajo dobre novice -dobra je Sedanje ostrenje in bliskavica. Kakovost frontalnih fotografij bo zadovoljila večino vprašanj. Mnenja o "Samsung J7 Neo" v zvezi s kamero kažejo, da je večina uporabnikov zadovoljna z njenimi zmožnostmi, edina stvar, ki ne ustreza, je video, ki ne dobi vedno dobre kakovosti.

  Operacijski sistem in lupina

  "Samsung J7 Neo" je opremljen z različico Android 7.0. Blagovna znamka Samsung TouchWiz ustreza lupini. Pravzaprav tukaj ni posebnih sprememb in nekaj novega v primerjavi z J72015 se ni pojavilo. Sistem deluje pametno, gladko, lepo in lepo, brez medsebojnega povezovanja ali zaviranja.
  Glede na nastavitve sistema so standardne. Obstajajo tudi ločene naprave od Samsunga, vendar nič novega, v primerjavi z modeli 2016 in 2017, pa ne. Poleg tega se program "Nastavitve" sploh ni spremenil.

  Samostojni

  Telefon ima baterijo 3000 mAh, kar ni veliko glede na 8-jedrni procesor, podporo za 4G in Super Amoled zaslon. Polna baterija pri povprečni intenzivnosti uporabe je komaj dovolj za en dan. Z aktivnejšo uporabo naprave boste morali zaračunavati enkrat na dan.
  Če pogledate Samsung J7 Neo preglede trajanja baterije, potem so uporabniki zelo nezadovoljni s šibko baterijo. Po njihovem mnenju je dober pokazatelj avtonomije mogoče doseči le, če uporabljate telefon kot klicalnik + SMS in malo interneta.

  Ocene

  Kot kažejo ocene o "Samsung J7 Neo", se je izkazalo, da je telefon povprečen zavseh kazalcev. Kot glavne pomanjkljivosti nove naprave uporabniki označujejo šibko avtonomnost, srednjo kamero in slikovne pike z nizko gostoto na palec (ppi). Jasno je, da je bil telefon izdan kot mlajša različica klasičnega J7, vendar v nekaterih točkah prinaša celo običajno J52016, ki je cenejši od tega modela.

  Cena

  Končno smo prišli do cene "Samsung J7 Neo". Zdaj cena oznako na pametni telefon se spreminja v 11800-13000 rubljev. Ali je ta denar vreden? Verjetno ne, saj je bolj donosno za nakup istega J52016 leto, ki je vreden 10.500 rubljev, ali rahlo plačati in vzeti J52017 za 13500-15000 tisoč rubljev. No, seveda, ne pozabite na pametne telefone iz Srednjega kraljestva, ki so cenejši, in njihove značilnosti niso slabše.

  Zaključek

  Pametni telefon pušča dvojni občutek. Po eni strani je v letu 2017 nova naprava z linijo J7 z navidezno dobrimi lastnostmi in funkcijami. Po drugi strani pa je pametni telefon dobil nekaj obrezane različice običajnega J7 samo v primeru plastike, pri fotoaparatu je slabše, zmogljivost je slabša in nekaj drugih parametrov. Jasno je, da je to nadomestilo razlika v ceni, vendar je bilo vredno?
  Mnenja o "Samsung J7 Neo" prav tako kažejo, da pametni telefon ni slab, vendar ga ne kupuje zelo pripravno, tudi ob upoštevanju oglaševalske kampanje. Kupite telefon ali ne - vsi se bodo sami odločili, vendar je vse. Dobro nakupovanje.
 • Sorodne publikacije