Leo Babaut je pro wrestler

Osebne krize - to ni redko. V našem dinamičnem svetu ljudi se preplavi val nepopolnosti, stvari se nenehno kopičijo, da se počutite stres, razdražljivost, ni vitalne energije, da bi začeli nekaj narediti, krog je zaprt in se tudi sami ujamete, da ste pripravljeni na vse, kar ste naredili čez dan. ne delate, ne delajte v imenu svojega dobrega počutja? Potem je ta članek za vas.

Prokrustinacija je bič našega časa

, ki proizvaja tisoče ukrepov vsak dan, če pa se ukvarjamo z njim, pa so pogosto usmerjeni le na eno - izogibanje delu. V tem primeru "delo" ni le kraj, kjer vsak dan hodimo, da bi dobili preživetje, temveč je domača naloga, razvoj otrok, naše zdravje, fizično telo, njegova lepota in končno sreča.


V epohi informacij je čudno, da ne poznamo nobenega vprašanja. Vse, kar lahko storite, je brati na spletu na katerem koli mestu, ki je primeren za vas. Eden od najbolj iskanih avtorjev danes je Leo Babaut. Knjige, ki jih piše, zavzemajo nišo v lastnem razvoju osebnosti, trend je zdaj zelo priljubljen.

Kako postati produktiven

Eden od hardcore borcev s težavo je Leo Babaut. "Ni odlašanja" - to je njegova avtorjeva tehnika, ki v svojem zgledu kaže, kako postati produktivna in zato uspešna oseba. Leo je v svojem življenju naredil preboj, ko je imel šest (!!!) otrok na rokah. Še vedno imate utemeljitev, zakaj ne morete izboljšati svojega življenja?Kako deluje? Osredotočiti je treba pozornost na kraj, kjer stvari gredo še slabše. Postopno, morda celo 5-10 minut na dan, lahko zelo hitro povečate svojo produktivnost in naredite nekaj časa.


Na poti do osebnega uspeha

so knjige (Leo Babaut) prosto dostopne na internetu, vsebine niso velike, vsakdo jih lahko pravočasno premaga. Zanimivo je, da uspešni ljudje svoje skrivnosti delijo brezplačno, študirajo svoje delo, vendar uspešni ljudje okoli nas ne postanejo več. Zakaj se to zgodi? Odgovor je, da ne ukrepamo. Da, prenesli so literaturo, da, prebrali in jo razlagali, vendar v praksi niso mimo. Leo Babauta zahteva eno inovacijo naenkrat. Ko preberete nasvet, ga morate vedno poskušati uresničiti v svojem življenju, brez dejanja pa ne bo prišlo do rezultata. Prizadevanja bodo postopoma izboljšala življenje, aktivni ljudje so vedno v središču pozornosti, saj je uspeh njihov resnični spremljevalec.

Knjiga "52 sprememb"

Uspeh bo dosežen postopoma, vse v enem koraku v tednu. Če se vrnemo leto kasneje, lahko odkrijemo, kako se je življenje izboljšalo na vseh področjih. Leo Babauta "52 sprememb" je prava uspešnica o tem, kako se premakniti na kakovostno raven v svoji usodi. Ne pozabite, da boste uživali v vsaki spremembi, brez te inovacije pa ni ravno v življenju. Mimogrede, spremembe, predlagane v knjigi Lea Babaoutija, sploh niso aksiom, morate predpisati tiste stvari, ki jih točno potrebujete.
Čas je, da se odločite in začnetepostopoma spremenite svojo usodo. Ko oseba začne delovati, se njegovo življenje vedno začne izboljševati. In samo tisti, ki živijo kot rastlinsko "polje upora", bodo do konca živahni.

Naredite vse v 1 minuti

Dodelitev zaposlitve za 5 minut na dan je boljša od tega, da ne delate ničesar. V bistvu ne delamo nobenega posla, saj menimo, da lahko vzamejo preveč časa, pravzaprav celo 1 minuto na dan naredijo čudeže. Primer: Ne morete se prisiliti, da bi se učili angleščine.
 • Če želite napredovati glede tega vprašanja, lahko aplikacijo prenesete v svoj pametni telefon in si jo ogledate vsak dan, od 1 minute na dan.
 • Programa ne morete uporabljati v določenem času dneva, in, na primer, samo, ko potujete z javnim prevozom, stoji v vrsti za odmor za kosilo.
 • Takšna tehnika hitro doseže rezultate, saj so, kot veste, redne dejavnosti vedno v navadi.
 • Tako enostavno je, iz dneva v dan bodo pridobljena nova znanja, spretnosti, veščine, ki bodo pomagale, da se kvalificiramo za dobro delovno mesto, ki bo prineslo dostojno denar, bolje izgledalo, živelo v okolju reda. Skrivnost je v tem, da bo v eni od čudovitih dni ena minuta prerasla v 102030 In potem boste lahko dosegli še višje višine.
  Pravilo ene minute deluje v vsem: v športu, pri zbiranju, v samoizobraževanju.
 • vsakodnevno gostovanje medijev (skvotanje), začenši z nekaj minutami;
 • dnevno spoznavanje "slepega načina tipkanja na tipkovnici";
 • objava na blogu, objavadelovnih mest v družbi omrežje;
 • Dnevno dodeli pet minut za nastavitev naročila na namizju;
 • nekaj minut, da odstranite nepotrebne datoteke iz računalnika, telefona;
 • preberite 10-15 strani katere koli knjige.
 • Stvari se lahko pojavijo z maso, če se namerno borite z odlašanjem, se bo kmalu prenehalo boriti proti vam. To je preprosto nemogoče ustaviti, ko cenite uspeh. Leo Babaut prav tako pravi, da bodo ljudje zagotovo še "viseli" v interaktivnem prostoru, vendar bo veliko stvari za početi!

  Sorodne publikacije