M56 "Scorpion": Pregled in povratne informacije igralcev

Danes se preučuje premijski protitočni SUV sedme stopnje M56 Škorpijon. Hyde bo temeljil na osebnih vtisih. Po neuradnih statističnih podatkih je to PZ trenutno v lasti 59.000 ljudi. To je precej majhno, čeprav ima rezervoar promocijsko stanje. Ob istem času, vse v skladu z isto statistiko, tank M56 "Scorpion" v "World of Tank" je na 6. mestu po odstotku zmag med vsemi protitankovske SAU sedmi ravni, to je, da ime slab avto ne more biti.

Značilnosti

Zdaj je smiselno na kratko opisati značilnosti zgoraj predstavljenega rezervoarja:
 • Trajnost: 820 KM.
 • Posebna zmogljivost: 28 litrov. c /t
 • Največja hitrost: naprej 45 km /h in 17 km /h.
 • Hitrost obračanja: 40 deg /s.
 • Dokaz o oklepu: 219/275/45 mm.
 • Izguba: 240/240/320 KM.
 • Izguba na minuto: 1920 KM /min.
 • Strelivo: 60 kosov.
 • M56 "Škorpijon" je ameriška vrhunska tehnologija sedme stopnje, ki ima stolp z nepopolno rotacijo. Celotni kot obračanja stolpa je 60 stopinj, kar je plus, medtem ko se počasi vrti in včasih je lažje zapreti telo rezervoarja, kar omogoča dober čas.


  Kar zadeva posadko, jo v Scorpio sestavljajo štiri osebe:
 • poveljnik (Radist).
 • Gej človek.
 • Voznik-mehanik.
 • Polnjenje.
 • Na žalost lahko to dejstvo povzroči nekatere težave pri nadgradnji posadke na tem rezervoarju, saj imajo številne črpalke PTA-SAU drugo napajalno in radijsko postajo,to podjetje zelo olajša.

  Pridržki

  Ena od značilnosti rezervoarja je okrogla oklep telesa v debelini 1 mm, najbolj zaščiteno območje - to je seveda stolp s 5 mm oklepom. Tanking sovražnik strel, v tem zaporedju, ne bo izšlo, saj avto prevzame vse sovražnik lupine brez izjeme. Seveda je možno, da visoko eksplozivna lupina včasih in ne zlomi oklep našega rezervoarja. Vendar, če je visoko eksplozivni projektil velik kalibar, mora biti še posebej strah. Navsezadnje, tudi če pade poleg njega, lahko povzroči resno škodo. Prav tako je zaradi majhnih dimenzij rezervoarja in običajne izgube pogosto prisotna kritična škoda za posadko in notranje module. To je zelo opazno, ko se znajdete na dnu seznama, kjer boste dobili precej pogosto.


  Kako igrati

  Najboljši v tem PA je igranje z razdalje in plašča. V M56 "Scorpion" dobri kazalci maskiranja na ravni, ki jo je mogoče še okrepiti z maskirno mrežo in prikrivanjem. To vam bo omogočilo učinkovito igranje iz grmičevja, dolgo pa boste ostali neopaženi, celo igrali proti devetim nivojem. Pri tem morate biti previdni in se držati na varni razdalji od sovražnika. Za dolge razdalje, da bi prišli do Škorpijona je veliko težje, še posebej, če igrate z reliefom. Majhne velikosti in dobri koti upogibanja pušk omogočajo udobno streljanje na sovražnika na dolge razdalje. Kajenje vseh ostrostrelskih ambicij v raziskavi M56 "Škorpijon" 350 metrov. Njegovo raztezanje se lahko imenuje normalno, da nosite stereotubo, kar morate nujno storiti.

  V zvezi z mobilnostjo

  V odsotnosti oklepa je rezervoar nekaj več kot sedem ton, pri čemer je zmogljivost motorja 200 KM. dobite 28 litrov. s /t., FT se veselo začne iz kraja in se vrti na eni točki preveč dobro. Povzroča specifično hitrost 45 km /h in občutek, da nekdo drži rezervoar. Povzroča tudi hrbet pri 17 km /h, po posnetku pa je težko zaviti v skrivališče.

  O orodjih

  Eleganten oklepni piercing za sedmo stopnjo, glavni projektil lahko zdrobi celo "devet", če ni dovolj preluknjanja, potem pomoč pomagajo zlate lupine z okvaro 275. Zlati lupini so tukaj kumulativni, kar ni zelo dobro, saj ne morejo povzročiti škode zaradi padca v gosenice ali na tanke. Naprava ima odlične usmerjevalne kote navpično, do -10 in se dvigne na +15. Natančnost 033 omogoča natančno fotografiranje dolgih razdalj. Močno omejuje igro na širjenje iz gibanja tek, streljanje na poti je skoraj nemogoče. Za natančno snemanje je potrebno ustaviti. Glavna pomanjkljivost orodja je njegova hitrost. Z enkratno izgubo v 240. pištoli se zaloga napolni 78 sekund. Pod DPM je tank izgubil nekaj sedmih PA s približno 400 poškodbami.
  Strelivo 60 kosov. Za dokončanje pretežno WW-lupin, morate vzeti 10 kumulativnih lupin za težko oklepne nasprotnike in par bomb, ki bodo uničile ujetje.

  Dodatna oprema in pripomočki

  Oprema v tej posodi je standardna: komplet za prvo pomoč, komplet za popraviloin seveda gasilni aparat. Na M56 "Scorpio" je potrebno namestiti: 1. Stereotube - to bo povečalo pregled v mirujočem stanju. Nastavitev razsvetljene optike ni smiselna zaradi stoječega igranja. 2. Strelec - zmanjša čas ponovnega polnjenja pištole. 3. Omrežna maska ​​- poveča vidljivost v statičnem stanju. Tudi kamuflažni rezervoar je treba uporabiti za povečanje prikrivanja.

  Zaključek

  Rezultat je dobro uravnotežen, cenovno ugoden avtomobil na sedmi ravni, ki dobro deluje z glavno nalogo farmacevtskega srebra. Zaradi dobre okvare v boju se zlato redko uporablja, zato je dober srebrni performans z zmerno poškodbo. Približno 40-50 tisoč za bitko, bo odstranil M56 "Škorpijon".
  Povratne informacije igralca so večinoma pozitivne, saj je rezervoar dobro uravnotežen. M56 "Scorpion" je podoben Rhm.Borsig Waffentrgerju, nemškemu protitočnemu ATV-ju osme stopnje. Samo M56 "Škorpijon" ne igra proti ducatu. Rezervoarja ne moremo imenovati "spretnostno odvisna", vendar novincu ni mogoče svetovati, naj ga kupi. Ta rezervoar je primeren za ljudi, ki so vsaj malo seznanjeni z mehaniko igre in osnovami prehajanja v razredu PA-SAU.

  Sorodne publikacije