Avto "Lada Largus Cross": pregledi lastnikov

"Lada Largus Cross" je družinska vsestranska oseba visoke stopnje, ki se serijsko proizvaja od leta 2014. Avto ima platformo Renault Logan, za katero je značilno povečanje zračnosti. Kaj predstavlja ta psevdo-crossover? Pregled avtomobila "Lada Largus Cross", lastnik pregledi, vse slabosti in prednosti so predstavljeni v nadaljevanju našega članka.

Oblikovanje

Zunaj avtomobila je zelo podobno Loganu. To potrjujejo izjave lastnikov Lade Largus Cross. Kakšna je ta sprememba od standardne "Largus"? Na prvem mestu, povečan očistek. Inženirji so lumen povečali za 4 centimetre. Tukaj so nameščeni razširjeni liti diski za 16 palcev. Druga značilnost "psevdo-crossover" je zaščitna obloga na lokih in pragovih. Niso pobarvani v barvi karoserije in so namenjeni zaščiti ranljivih delov avtomobila pred gramozom in reagenti. Tudi avtomobil uporablja nebarvan odbijač.
Sprednje luči skoraj ponavljajo obrise "Logana". Res je, da so na "Largusu" bolj podolgovati. V spodnjem delu odbijača - okrogli antifog. Mnenja o "Lada Largus Cross" pravijo, da kakovost njihovega sijaja ni na dostojni ravni. Nekateri rešujejo problem z namestitvijo močnejših halogenskih žarnic. Več radikalnih ukrepov - ustanovitev ksenona v PTF.

Salon

Oblikovanje ali natančneje, barvna shema kabine Largus Cross je povzročila veliko resonanco. Mnogi vozniki ne marajo oranžne končne obdelave. Nekajročno prebarvamo, vgraviramo ogljik (da bi nekako skrili to svetlo, nesmiselno barvo) ali postavimo srebrne vložke iz običajnega "Largusa". Kaj ta športna, praktično strupena barva v družinskem avtomobilu ni jasna.
Instrumentna plošča je izdelana iz trde plastike (a la "Logan"). Volan - brez gumbov, vendar že z varnostno blazino. In to je všeč. S potniške strani je tudi "zračna blazina". Spodaj je preprosta škatla za rokavice. Spredaj ni naslonov za roke. Od zadaj - tudi, ne glede na ceno, ki jo imate v "križu Largus". Mnenja lastnikov pravijo, da je avto zelo neprijetno sedeži. So premehke, z slabo izraženo ledveno oporo. Na razdalji 300+ kilometrov se zadaj precej razliva. Obstaja regulacija ledvenega postanka, vendar je težko prilagoditi naslonjač "pod njim". To je ena od glavnih pomanjkljivosti modela. Kar zadeva izolacijo hrupa, je na ravni "Kalina". Dokler tuji avto, seveda, ne traja dolgo, vendar lahko vozi.

Rack

Kaj res hvali avto "Lada Largus Cross" pregledi, je za zmogljivost prtljažnika. Na petem mestu je prostornina 560 litrov. In če zložite zadnji del zadnjih sedežev, bo izpadlo več kot 2 tisoč litrov.
Najslabše je lastnik sedmih mestnih različic. V prtljažniku lahko postavimo samo 135 litrov prtljage. Vendar pa je po potrebi mogoče odstraniti tretjo vrsto sedežev. In potem se bo avto spremenil iz sedem sedeža v pet sedeži s prostornino prtljažnika. Kljub temu, da gre za avto razreda V, potniki nimajo dovolj prostora. To je verjetno ena od glavnih prednostiavtomobilov

Tehnične značilnosti

Kaj je pod pokrovom v avtomobilu "Lada Largus Cross"? Recenzije nam omogočajo, da sklepamo, da se lastniki pritožujejo nad nezmožnostjo izbire motorjev. Kupcu je na voljo en sam 4-valjni bencinski ager. Imajo 16-litrski 16-litrski motor. Njegova največja moč je 103 moči. Navor je okoli 148 Nm.
Kaj pravite o motorju, ki je nameščen na avtomobilu "Lada Largus Cross", ocene? Veliko lastnikov avtomobilov opozarja na pomanjkanje moči. Še vedno pa za tako velik družinski avto (ki očitno ne gre z praznim prtljažnikom) 103 moči ni dovolj. Navor se čuti praktično v rdeči coni - bližje 5.000 obratom.

Menjalnik, dinamika, pretok

Prav tako ni izbire menjalnikov. Kupcu je na voljo en mehanski - petstopenjski menjalnik. Kako to opravi Lada Largus Cross? Preglede zaznamuje pomanjkanje šestega prenosa. Že pri 100 kilometrih na uro se kilometrski kilometer približuje štirih tisoč. Pri hitrostih 120 in več je preprosto nemogoče zapustiti - motor praktično "kriči", poraba goriva se začne.
V zvezi z gospodarstvom, za 90 kilometrov na uro pri petem prenosu, se lahko naloži v sedem in pol litrov. V mestu avtomobil porabi 12 litrov 92. Kar zadeva dinamiko, je avto zgolj družina. Pospešek do sto brez prenosa traja skoraj 14 sekund. Največja hitrost - 166 km /h. Toda po 120. letu se puščica že približuje rdeči lestvici. Vožnja pri hitrostih nad 100To je neprijetno in nevarno na tem avtu - pravijo pregledi.

"Velikost" v obratovanju

Kako se je ta vagon pokazal po letih delovanja? Kaj pravijo o ocenah lastnikov vozil Lada Largus Cross? Kar zadeva storitve, je avto zelo poceni. Zanesljivost je na ravni Logana. Zelo prostorno deblo. Če postavite vzmetnico, lahko zložite sedeže v polni višini. Kabina je precej prostorna. Vesel sem, da so na strehi nameščene tirnice, ki omogočajo pritrditev drugega prtljažnika. Obstaja funkcija preoblikovanja naslonov sedeža.
Zdaj o slabostih. Kar zadeva udobje, avto pušča veliko želje. Isti "Grant" ima bolj udobne sedeže in manj hrupni salon. Kar se tiče prehodnosti, avto ni opremljen s polnim pogonom. To pomeni, da se bo sprožil ob prvi izgubi oprijema na eno kolo. Prednost "Križa" je le povečana razdalja in nepobarvana plastika, kar ni patetično "zgrabiti". Tudi veliko proizvajalca lajanja brez izbire motorjev in menjalnikov. In kaj lahko rečemo, tudi komplet je en (dober, lux in ne minimalen). Ampak za njo, tudi, morajo plačati. Edina stvar, ki jo kupec lahko izbere, je vsestranska različica (sedem ali pet).

Cena

Kot smo že povedali, se avtomobil prodaja samo v enem kompletu - razkošje. Na voljo je po ceni 665 tisoč rubljev. To velja za različico n. Kar sedem sedeži, stane 25 tisoč več rubljev. Med razlikami je tudi tretji "baldahin", ki se nahaja v območju zagona. Ampak za ta znesek preplačajtesam sedež nima smisla. Glede na raven opreme, po Vasyl standardih, je osebje zelo dobro opremljeno. Da, naslednji nabor možnosti je na voljo tukaj:

 • 4 električna okna.
 • Poln zvok z USB in "Bluetooth".
 • Klimatska naprava.
 • Dve zračni blazini.
 • Računalnik na krovu.
 • Halogenske meglenke.
 • Električni pogon in ogrevanje ogledal.
 • Volan z usnjenim pasom.
 • Ogrevani sprednji sedeži.
 • Tudi v avtomobilu obstajajo elektronski sistemi, kot so akumulatorji, stabilizacija tečaja in sistem pomoči pri zagonu. Ta seznam možnosti se konča. Torej, ugotovili smo, kdo je družinski vagon Lada Largus Cross lastnik pregledi, tehnične specifikacije in ceno. Kupite ali ne - odločite se za vas.

  Sorodne publikacije