BQ Strike Power: Povratne informacije strank

V zadnjem času se je pojavil ruski trg mobilnih naprav BQ-mobile. Glavna prednost telefonov, pametnih telefonov in tablet, ki jih proizvaja BQ-mobile, je zelo nizka cena. Hkrati pa je kakovost izdelkov na precej dobri ravni. Kaj je trik? Poskusimo pogledati primer več pametnih telefonov BQ-5058 BQ-5059 in BQ-5037 iz linije BQ Strike Power, pregledi teh naprav na spletu so številni.

Filozofija "proračuna"

Za začetek bomo šli malo nazaj na to temo. Kaj je pametni pametni telefon in kdo ga bo kupil? Internet je poln napovedi novih pametnih telefonov - vodilnih modelov in pritličkov - iz različnih znanih podjetij. Seveda, mnogi bodo kupili pametni telefon znane blagovne znamke, tudi če preplačajo za podobo posedovanja take naprave.


Vendar je trg mobilnih pripomočkov kategorija naprav, ki so izredno nizke in imajo dobre tehnične lastnosti (po opisih). Mnogi uporabniki, ki ne zahtevajo značilnosti pametnega telefona, bodo zaradi nizkih stroškov kupili proračunsko napravo. Glavno kategorijo "proračunskih" naprav predstavljajo kitajska podjetja. Ob istem času, ko je slišal ime proizvajalca, bo kupec presenečen vprašal: "In kaj je ta blagovna znamka?". Vendar obstajajo izjeme. Na primer, BQ-mobile ni kitajski proizvajalec, temveč ruski proizvajalec. Pod blagovno znamko BQ je na voljo veliko različnih elektronskih naprav: pametni telefoni, tablični računalniki in celo mobilni telefoni.


Malo o podjetjih BQ-mobile

Kaj je to podjetje inOd kod je prišla? Pred nekaj leti nihče ni slišal za njo. In zdaj je to zelo blagovna znamka.
BQ-mobile je leta 2013 prvi prodal svoje izdelke na trg mobilnih naprav. Ustanovitelj podjetja in lastnik blagovne znamke je podjetnik Vladimir Puzanov. Mladi podjetnik je šel na veliko tveganje, začenši sprostitev pametnih telefonov v Rusiji. Imeli so stavo na zelo nizko ceno proizvodnje ob prisotnosti velikega trga za svojo prodajo. Kot so pokazale prodajne ravni prvih serij mobilnih naprav, ki jih je pokazala družba BQ-mobile, je bil tvegani korak Vladimirja Pasanova popolnoma upravičen. Do sedaj je Rusija prodala več milijonov BQ mobilnih naprav na leto. To je zelo dober kazalnik. Prav tako je treba opozoriti na dejstvo, da v Rusiji ni fizične proizvodnje, da so vse mobilne naprave pod znamko BQ-mobile proizvedene v tovarnah na Kitajskem.

Splošni vtis oblikovanja

Zato se vrnimo k našim pametnim telefonom, BQ-5058 BQ-5059 in BQ-5037. Vsi trije so del serije naprav z večjo zmogljivostjo baterije, BQ Strike Power. Mnenja o pametnih telefonih v tej seriji so večinoma pozitivna. Na prvem podrobnem pregledu je težko verjeti, da so naprave del proračunskega segmenta. Kakovost izdelave je visoka, zadnji pokrov je kovinski. Pod pokrovom je baterija in reže za pomnilniške kartice microSD. Za delo antene ostanejo plastični tečaji na spodnjem in zgornjem koncu ohišja. Spredaj zaslon zapre modno steklo 2,5 D. Primer v vseh treh pogonih je zaradi kapacitivne baterije malo debel.
OblikovanjeTelefon BQ Strike Power, glede na povratne informacije uporabnikov, ne povzroča divjega navdušenja, vendar to ni potrebno od naprave. Dovolj je, da naprava izgleda zanimivo in ne daje videza njegovega izvora. Paket pametnih telefonov je standard. Če odpremo rdečo škatlo z logotipom podjetja, najdemo naslednje:
 • napravo;
 • napajalnik;
 • USB kabel;
 • stereo slušalke;
 • uporabniški priročnik in garancijski list.
 • Zaslon in zmogljivost

  Vsi trije pametni telefoni so opremljeni s 5-palčnim zaslonom z matriko IPS. Zasloni BQ-5059 in BQ-5037 so prejeli ločljivost 720x1280 slikovnih pik, v BQ-5058 pa je ta slika 480x584. Slika je precej dostojna, koti gledanja so dobri. Morda BQ-5058 nima dovolj podrobnosti pri prikazovanju finega besedila, vendar ni kritično. Če nekdo ni zadovoljen s kakovostjo zaslona, ​​lahko plačate malo in kupite pametni telefon BQ Strike Power 5059 z zaslonom HD. Zasloni pametnih telefonov iz tovarne so zaščiteni s filmom.
  Zdaj pa govorimo o tehničnem polnjenju pametnih telefonov. Delovanje vseh treh telefonov BQ StrikePower, po mnenju uporabnikov, je na nizki ravni. 4-jedrni procesor Mediatek (v BQ-5037 - Qualcomm) vam omogoča udobno uporabo osnovnih funkcij pametnih telefonov in igranje preprostih iger. Vsak pripomoček ima samo 1 GB RAM-a. Vgrajeni pogon ima zmogljivost pomnilnika do 8 GB. Omeniti je treba, da sta BQ-5058 in BQ-5059 prejela nov operacijski sistem Android 7, ki je nenavaden za proračunske pametne telefone.

  Kamere: proračunska kakovost

  Za vse tri pametne telefone ni optičnih modulovpresenečenja, načeloma, niso prinesla. Glavna kamera BQ-5059 in BQ-5037 ima ločljivost 13 milijonov slikovnih pik, v BQ-5058 je ta parameter slabši in enak 8. Prednja kamera je boljša v BQ-5059, njegova resolucija je 8 megapikslov, v pregledih je ta parameter 5. Na glavni kameri so slike povprečne kakovosti, ni bilo presenečenje. Če v naravni svetlobi ob dobrem vremenu dobite dostojne slike, se morajo pogoji spremeniti v najslabšo stran, kakovost fotografij pa se postopoma zmanjšuje: slika postane zamegljena in obstajajo zvoki.
  Spredaj obrnjena kamera pametnega telefona BQ Strike Power, na pregledih, tudi ne zgrabi zvezd z neba. Dobivanje fotografij dobre kakovosti je lahko le v odličnih pogojih.

  Komunikacijske zmožnosti pametnih telefonov

  Vse zagotovljene naprave podpirajo dve kartici SIM. Eden od pametnih telefonov, BQ-5037 podpira delo na 4G omrežjih. Ocene o BQ Strike Power v smislu kakovosti govora so pozitivne. Brezžični vmesniki v vseh treh pametnih telefonih so identični. To je standardni komplet Bluetooch 4.0 Wi-Fi 80211 n in GPS. Delo vseh modulov je stabilno, na kakovost povezave ni pritožb. Edini odtenek je dolgoročno iskanje satelitov s pomočjo modula pametnega telefona GPS.

  Avtonomija

  Pametni telefoni BQ serije Strike Power Power imajo baterije z visoko zmogljivostjo in v skladu z zagotovili proizvajalca lahko uporabniku ponudijo veliko življenjsko dobo baterije. Modeli BQ-5058 in BQ-5059 so prejeli baterijo 5000 mAh, v BQ-5037 pa je ta parameter 4000 mAh. Kako potekajo stvari skozi čas?Neprekinjeno delo na pripomočkih BQ? BQ 5037 Strike Power, po ocenah uporabnikov, s povprečno obremenitvijo je povsem sposoben razširiti brez dostopa do vtičnice za 3 dni, in z določeno ekonomijo, lahko telefon preživi in ​​vse 4.
  BQ-5059 bo deloval 5 dni ali celo več, odvisno od načina uporabe funkcij, povečane porabe energije (gledanje videa, uporaba brezžičnih vmesnikov). Toda BQ Strike Power 5058 na pregledih, je rekord-varčevalca avtonomije med junaki pregleda. Če pametni telefon uporabljate predvsem za klice in le občasno povežete brezžične zmogljivosti naprave, ga lahko iztisnete za en teden brez vtičnice. Zelo vreden kazalnik! Seveda se je nizka ločljivost zaslona igrala, seveda, z nizko ločljivostjo zaslona. Ne pozabite na zmogljivost baterije 5000 mAh.

  V suhem ostanku

  Tukaj in ne dodajte ničesar. Vse se uveljavi po splošni analizi trga pametnih telefonov s proračunom in študiji cenovne politike, ki jo izvaja BQ-mobile. Letna prodaja pripomočkov podjetja nenehno narašča. Trenutno BQ-mobile prodaja več milijonov naprav letno.
  Linija proračunskih pametnih telefonov, dolgoletnih BQ Strike Power, o pregledih na spletu, je zelo priljubljena med uporabniki. Izdelki podjetja BQ-mobile privlačijo kupce predvsem z nizko ceno pripomočkov. Malo ljudi lahko ponudi polnopravni pametni telefon z dobro baterijo in privlačno obliko, po ceni 6.000 ruskih rubljev.

  Sorodne publikacije