Kako razbiti terminale v Falloutu 4

Potovanje po Commonwealthu v Falloutu 4, boste našli veliko terminalov razpršenih dobesedno na vsakem koraku. Ne shranjujejo samo informacij o predvojnem življenju, dnevnikih ali podatkih o iskanju, ampak tudi odpirajo vrata posebej dragoceni opremi. Naslednje, v tem članku, boste izvedeli, kako pravilno prekiniti terminalov v Fallout 4. To ni tako težko. morda se zdi na prvi pogled.

Samodejne zmagovalne sponke v Fallout 4

Priključki imajo različno stopnjo zaščite: od svetlobe do zelo dovršene. Obstajajo tudi objekti, do katerih ne morete dostopati brez znanega gesla. Ponavadi je geslo podano za katerokoli nalogo ali pa se nahaja nekje v bližini. Na začetku igre ne morete prekiniti terminalov nad enostavno stopnjo težavnosti. Za hekanje terminalov višje stopnje kompleksnosti je potrebna "Hacker" sposobnost. Preden nadaljujete z vdori, je vredno pogledati okoli, saj je lahko geslo za terminal kjerkoli. Toda najpogosteje lahko dobite informacije iz terminalov samo tako, da jih razbijete.


Za prekinitev terminalov v Falloutu 4 se morate približati in pritisniti [E]. Pred vami bo prikazan seznam verjetnih gesel in niz črk in simbolov. Če želite izbrati geslo za besedo in geslo, premaknite kazalec nad njim in pritisnite levi gumb. Vsaka napačna možnost zmanjša število poskusov za eno in prikaže tudi parameter "Podobnost". Ta vrednost kaže, koliko črk v izbrani različici natančno ustrezapravilno geslo, to pomeni, da mora črka in njen položaj v besedi sovpadati. Poleg tega je število možnosti vplivalo na razum in v manjši meri na srečo. Z največjo preneseno "Srečno" in "Intelekt" število možnosti na terminalu visoke kompleksnosti bo le šest besed. Poleg besed obstajajo tudi znaki v poljubnih nizih, omejeni z oklepaji (), {}, [], & lt; & gt; . Če izberete začetno oklepaju tega niza, se izbriše ena od napačnih možnosti ali se ponovi število poskusov. Če vsi štirje poskusi ne uspejo, bo terminal blokiran za deset sekund.


Vredno je poskusiti najti vse izdaje revije "Total evil", nato pa bodo edinstvene možnosti na voljo v terminalih in na različnih delovnih mestih.

Hekanje terminalov s sateliti

V primeru, da ne želite porabiti točk izkušenj o sposobnosti "hekerja" ali imate manj kot štiri točke v parametru "Intelekt", vam bodo sateliti pomagali: Codsworth in Valentine . Na splošno lahko vsak satelit prekine terminale v Falloutu 4. Ampak samo ti dve lahko prekineta terminal popolnoma nobene težave. Če želite potovati samostojno in prekiniti terminale v Falloutu 4, boste prišli do Easy Hacking modifikacije, ki poenostavi kramp, tako da ostane le en pravilen odgovor.

Primer hekerskega terminala

Tako smo prišli do prvega blokiranega terminala in se odločili, da ga prekinemo.
  • Izberite katero koli prvo besedo, kot je FARTHER, in dobili bomo štiri tekme.
  • Nato poiščite besede, v katerih so iste črkena podobnih mestih. Pod temi kriteriji sta dve besedi - SLITHER in BARRIER.
  • Izberite enega od njih, na primer SLITHER, in voila - terminal je odklenjen. Sedaj lahko preberete dnevnike skrbnika.
  • Sorodne publikacije