Igralni dogodek "Red Skull Varfeis"

Razvijalci iger Warface pogosto uživajo ljubitelje igralnih dogodkov. To so lahko navadni izstrelki in posebne misije z nalogami. Zadnja varianta pripada operaciji "Red Skull Varfeys". Ta dogodek velja za enega najboljših v celotnem trajanju projekta.

Opis igre

Ta online strelec je že dolgo uspešen na trgu igralniške industrije. Njegovo bistvo se ne razlikuje od drugih projektov iste teme.
Na eni od predvidenih lokacij sta dve ekipi in tekmujeta za prvenstvo. Razvijalci poskušajo na vsak način povečati zanimanje za svoje delo in zato vnesejo takšne operacije kot "Red Skull Varfeys".


Znaki so razdeljeni v razrede, le štirje: zdravnik, inženir, jurišna puška, ostrostrelec. Od specializacije je odvisen arzenal razpoložljivega orožja. Razlika je v tem, da ima vsak posamezni igralec svoj lasten arzenal, za katerega vsakdo meni, da je osebna zbirka. Koristno bo, če ne veste, kako skozi "Red Skull" v "Warface", ker bo igra veliko bolj zapletena.

Igralni dogodek

Mnogi uporabniki so preskočili dogodek Rdeča lobanja Varfeys in lahko zdaj samo uganijo, kaj je njegovo bistvo. Operacija je bila na voljo vse do septembra in je omogočala umor teroristov na vseh lokacijah na svetu. Vsaka uspešna misija je igralca približala skrivni nalogi. Informacije o njem ni bilo, in v teku izvajanja je moral krmariti in se prilagoditi nalogam spreminjanja. Pred finalomboj je bil zbrati pet kart za uboje drugih zločincev in šele nato odprl dostop do slednjih. Za celoten prehod operacije so igralci "Red Skull Varfeys" spustili zbirno orožje - eno od štirih, v naključnem vrstnem redu. Vsi avtomobili so bili prodani v domači trgovini za pravi denar.

Sorodne publikacije