Legendary Pokemon in Pixelmon: Vse informacije o bitjih

Legendarni Pokemon v Pixelmon-u velja za najmočnejše bitje in ga ujame v zbirko sanj vsakega uporabnika. Redko padejo v oči in se na nekaterih mestih pojavijo le na nekem mestu. Da bi dodali legendarni Pokemon številnim njihovim hišnim ljubljenčkom, morate poznati popolne informacije o njih.

Opis spremembe

Skupina pionirskih oboževalcev je ustvarila mod, v katerega je bil dodan ves Pokemon. Med njimi ima legendarni Pokemon v Pixelmonu posebno mesto v vseh parametrih.
Glavna naloga igralcev v tem vesolju je lov na fantastična bitja in ustvarjanje lastne bojne ekipe. Ko je Pokemon bil v pokru, se šteje, da je last trenerja in da je pravilno, da mu služi v vseh bitkah. Igralec postavi ujete prijatelje, izboljša njihovo raven in uči nove spretnosti. Igra uporablja osnovna načela spopadov med Pokemon, ki so bili predstavljeni v seriji risank in drugih projektih. Na primer, vrsta vode ima prednost pred kategorijo požara, drugi napad jim skoraj ne škoduje.


Po bitki je treba Pokemon obravnavati in počivati ​​na posebnih zdravniških mestih. Legendarni Pokemon v Pixelmon-u je podvržen izmenjavi, kot vse druge. V ta namen se v svetu izvaja posebna naprava, kjer potekajo poker žoge.

Kaj Pokemon imenuje legendarni

Skupno število legendarnih iger Pokemon, izvedenih v igri 11. Znane so vsem oboževalcem franšize in se nanašajo na prve tri sezoneserija risank. Ime legendarnega Pokemona v modi Pixelmon je znano vsakemu izkušenemu igralcu, vendar redko delijo znanje in jih uporabljajo v bitkah kot zadnji adut. Bitja z oznako "legendarna" se močno razlikujejo od splošne linije zaradi moči in osebnih potreb.


Običajni Pokemon, ki je na eni stopnji črpanja, ne more zmagati v bitki, tudi če presega tip. Na primer, Miute iz duševne kategorije je lahko rokovati z duhom Gengarja, če se njihove ravni ne razlikujejo za več kot pet enot. Med njimi so legendarni Pokémons približno enakopravni glede stabilnosti, moči in zaščite. Zmaga v boju med njimi je odvisna od superiornosti vrste in taktike trenerja. Treba je omeniti, da je v bitki mogoče obravnavati bitje, sposobnost uporabe spanja, paraliza, strah, znižanje parametrov. Iz kompetentne strategije izid bitke ni odvisen manj od črpanja in kategorije.

Igra z enim igralcem

Prvi način, da najdete legendarnega Pokemon v Pixelmon-u, je raziskovanje lokacij. Potrebno je vedeti, kje se bo pojavilo bitje in kako bo varovala ta kraj. V tem primeru je pomembno nenehno izvajati nekaj dejanj, sicer bo znak padel v način mirovanja in trenutek bo izgubljen. Vsak legendarni Pokemon ima svojo lokacijo, kjer se pojavi ob določenem času. Ta seznam vključuje naslednja področja: globok ocean, Krutaya Gora, plaža, Savannah, cvetni gozd in več drugih. Pomembno je tudi, da se ne motimo s časom. Na primer, Kyogra se ujame le ponoči, medtem ko je Ma vrednapočakajte na zahod. Na tem seznamu 11 Pokemon obstaja izjema. Zapdos, Moltrees, Articuno (trio ptic) prihaja po shemi uporabe napolnjenih območij. Krogla mora ustrezati elementom izbrane ptice (ogenj, led, električna energija). Zaračunajte artikle z zmago in bodo končani šele po 375 nagradah. Priporočljivo je, da se pripravite na aplikacijo, ker se ti legendarni Pokemon v Pixelmon-u brez boja ne bo predal.

Multiplayer igra

Igralci pogosteje izberejo spletni način za to spremembo, saj se pravi nasprotniki borijo veliko bolj zanimivo. Drug uporabnik strežnika ne bo nikoli delil znanja o tem, kako ujeti legendarnega Pokemon v Pixelmon, razen če postaneš dober prijatelj. Za ribolov je treba pripraviti najmočnejše pokeballs in jih uporabiti v bitki, ko bo bitje manj kot 30% zdravja. Legendarni Pokemon živi na istih lokacijah in se pojavlja istočasno kot v samotnem načinu, vendar obstajajo izjeme. Trije ptice so kupljene samo za kovance v trgovini, kot je Miuta. Preostalih sedem bitij je tudi na trgu, vendar jih je mogoče pridobiti z lastnim delovanjem. Če želite ujeti legendarnega Pokemon, potrebujete vztrajnost in veliko prostega časa, potem bo vse izšlo.

Sorodne publikacije