Pregled slušalk Dexp H-520

Skoraj vsaka sodobna oseba, ki dela na računalniku ali jo preprosto navdušujejo igre, se sooča s problemom izbire slušalk. Kateri proizvajalec je boljši? Kateri model izbrati? Na katere značilnosti je treba paziti? Vsa ta vprašanja se nanašajo na um mnogih. Danes pa jim bomo odgovorili: izpolnite slušalke Dexp H-520.

Dodatki

Slušalke so na trg dobavljene v elegantni beli rdeči škatli, izdelani iz trpežnega in gostega kartona, s skoraj polno velikimi fotografijami same naprave, nameščene na glavnem barvilu. V spodnjem levem kotu lahko vidite majhno opombo, kjer je glavni, kot predlaga proizvajalec, značilnosti izdelka. Tekoči naprej, recimo, da so se ugodnosti izkazale za bolj red, vendar za ves svoj čas.


V škatli so slušalke pritrjene z vezico v paleti iz sintetične tanke plastike, ki jim preprečuje poškodbe med prevozom, kar pomeni, da bodo prišli kupcu varno in varno. Vendar pa je treba opozoriti, da je treba slušalke Dexp, ki so ponosne na igralni naslov, pakirati bolj predstavljive. Prisotnost vsaj mehke vrečke kot obleke za slušalke bi bila neučinkovita. Poleg slušalk v škatli je standardna oprema: garancijska kartica in kratko, vendar razumljivo navodilo za uporabo. Zelo priporočljivo je, da ga preberete. Pozor! Za zavrnitev branja priročnika: za pravilno delovanje slušalk, dodatne programske opreme - gonilnike. Disk s to programsko opremo ni vključenje vključen, zato bo spodaj fotografija, ki prikazuje del navodila, ki pojasnjuje, kako namestiti gonilnike.


Fizične značilnosti

Slušalke na prvi pogled izgledajo zelo masivno. Slušalke so izdelane iz visokokakovostne črne plastike, odporne proti udarcem, z vstavki rdeče barve. Delo oblikovalcev je vidno: na telesu zvočnikov na zunanji strani so dekorativne vdolbine, ki tvorijo precej opazen kotni vzorec. Dexp je treba počastiti - slušalke modela 520 so videti v dobrem dizajnu. Poleg celotne naprave je opremljena z dinamično osvetlitvijo: pol-prosojni pol-obarvani vložki rdeče barve začnejo utripati med poslušanjem glasbe. Slušalke Dexp H-520 imajo zelo udoben in velik naglavni trak za večje udobje, pokrit s peno in sintetičnim usnjem. Zaradi štirih mehkih penastih blazinic na notranji strani ne zdrsnejo, sedijo tesno, vendar jih ne zdrobijo, kar se pogosto zgodi s podobnimi slušalkami. Naslonjalo za glavo je urejeno z obodom, tako da bo tudi za osebo z veliko glavo sedel popolnoma. Rotacijski mikrofon je pritrjen na levo dinamiko. Na žalost pa nima nobene prilagodljivosti, kot se pogosto dogaja na nekaterih napravah. Mehke blazinice za ušesa držijo ušesa tesno in zagotavljajo dobro zatiranje zunanjega hrupa. Tudi proizvajalec ni pozabil na preostali del naprave. V tem modelu je žica dolžine 25 metrov popolnoma zavita v rdeče-črni najlon, kar prispeva k večji odpornosti proti obrabi. Nadzorna ploščaGlasnost je izdelana v skladu s splošno zasnovo in je predstavljena s tremi gumbi: dodajanje zvoka, zmanjšanje zvoka in gumb za izklop /vklop mikrofona.
Prav tako naprava prinaša ogromen USB-vtič. S svojo pomočjo lahko brez težav in zanesljivo povežete slušalke z računalnikom in se ne bojte, da bi slučajno odstranili vtič iz reže. Vendar pa je treba razumeti, da je v takšnih dimenzijah uporaba dodatnega adapterja iz USB na MiniJack 3.5 lahko spremljana z nevšečnostmi. Na splošno je 520. model z vidika zmogljivosti in celotnega oblikovanja zelo podoben slušalkam Dexp H-350, vendar so bile v primerjavi s predhodnikom bistveno izboljšane.

Zvoki

V nasprotju s pričakovanji in opozorili iz priročnika Dexp se slušalke ob prvi priključitvi takoj opozorijo. V tem primeru kakovost zvoka, ki prihaja iz zvočnikov, lahko prijetno preseneča povprečnega uporabnika. Zelo čist in prostorski zvok bodo cenili ljubitelji kinematografije in glasbe ter predani igralci. S široko paleto (20-20000 Hz), boste lahko uživali v različnih zvočnih možnostih v odlični kakovosti 7.1, ki po najbolj previdnih ocenah presega običajno stereo. Mimogrede, vgrajen mikrofon je prav tako navdušen nad kakovostjo. Ker je v delovnem položaju, z lahkoto posname zvok, vendar je neločljivo povezan z drugimi podobnimi mikrofoni, slabo deluje pri veliki glasnosti, zato vam svetujemo, da govorite čim bolj tiho. Treba je omeniti voznike. Izkazalo se je, da je njihov edini namen razširiti nastavitve slušalk, ne pa tudi izboljšatidelo Vendar pa, ko jih poskusite namestiti na določeno povezavo, obstaja možnost, da se soočite s tehničnimi težavami, edini način za odpravo, ki bo odstranitev. Naredite to na lastno odgovornost.

Povzetek

Dexp 520 - slušalke dobre kakovosti. Za delno ceno dobite polno delujoče, elegantne, trajne slušalke z visoko kakovostjo delovanja in, kar je najpomembneje, zvokom. Edini pomemben minus te slušalke od Dexpa - slušalke niso opremljene z dobrimi gonilniki, ki bi v celoti razkrili potencial naprave.

Sorodne publikacije