Kode za Varfeis. Kaj so in za kaj so?

Kode za "Warface" - lepi bonusi, ki jih izdajo razvijalci. Za to, kar potrebujejo, kako delujejo, kakšne so omejitve, kako priti in kaj narediti z njimi, bo vse to obravnavano v članku.

O igri

Warface je projekt skupine Mail.ru. Gre za spletno "strelec" tretje osebe z zanimivimi lokacijami, PVP in PVE načini, kot tudi številne posebne misije, za katere lahko dobite posebne nagrade.

Kje dobiti pin kode?

Te izdajajo razvijalci v čast dogodkov, pomembnih dogodkov ali sprostitve naslednje posodobitve. Pogosto kot nagrada za udeležbo na tekmovanjih. Na primer, pred kratkim je distribucija pin kod končana, namenjena prazniku - Halloween. V socialni mreži so bili objavljeni namigi VKontakte, kjer ste našli novo kodo PIN. Celotna sol je, da je bila aktivacija kode "Varfeis" omejena na pet tisoč ljudi.


Tako razvijalci niso le zagotovili priljubljenosti igre. Porazdelitev bonusov je povečala prisotnost uradne javnosti v socialnih omrežjih. In glede na to, da so »patrulje« lovcev za freebie skoraj 24 ur pripravljene na izmenjavo na računalniku, tako da so prvi, ki je ugrabil zavezniško kodo, razvijalci občasno oddajali vnose, ki niso bili namenjeni vsebini, da bi pritegnili pozornost igralcev. Na primer, obstaja več video materialov, ki jih naročniki ne bi upoštevali v drugih okoliščinah. Drug način širjenja pin kod je promocije, ki nimajo skoraj nič opraviti z igro.Na primer, kampanja z blagovno znamko Adrenalin Rush, ki se ukvarja s proizvodnjo energijskih pijač, je pravkar minila. V banki boste našli pin kodo, z uvedbo katere obstaja možnost, da dobite VIP-status.


Kako aktivirati kodo?

"Warface" ni le igralni igralec, temveč tudi polnopravno spletno mesto s svojo funkcionalnostjo, novičarsko vsebino in osebnim kabinetom. Tam lahko vnesete ustrezen del kode PIN in dobite želeno nagrado. Dejanje je naslednje: v želenem oknu se vnese zaporedje številk in črk, pritisne tipka za potrditev in prikaže se ustrezno sporočilo, da je bil ukaz uspešno vnesen. Nagrada gre v rubriko »Smeti«, kjer lahko greste in vidite, kaj je nagrada. Značilno je, da kode PIN za "Warface" izdajo začasno postavko, ki ne bo trajno v igri. Po določenem času izgine. To je lahko kronsko orožje, oprema ali VIP status. Že lahko premaknete nagrado v igro iz košarice. Potem zaženite stranko, naredite vnos. Nato v glavnem meniju dobite sporočilo, da je bila zahtevana postavka dodana.

Zaključek

Projekt se hitro razvija, razvijalci se trudijo, da bi dodali veliko zanimivih točk. Kode za "Warfare" so le nekaj lepih stvari, ki krasijo igro in jo naredijo zanimivejše. Majhna darila razvijalcev, ki jih tako zelo lovijo igralci. Priporočljivo je, da sledite novicam in posodobitvam, da ne boste zamudili zanimivih kodVarfeys.

Sorodne publikacije