Skull Karstag Skull: opis, uporaba, goljufija

Skyrimova lobanja je stvar, ki jo lahko uporabite za skoraj vsakega igralca. Nekateri znaki v celotni igri ne naletijo na določen element. To ni pomembno za prehod glavne linije gostov. Če želite dobiti posebne kože in priložnosti, bo igralec moral razmisliti o iskanju lobanje. Kaj morate vedeti o tem?

Opis

Karstagova lobanja v Skyrimu je ime predmeta iskanja. Tim se lahko prodaja za majhno količino ali se uporablja za klicanje karteaaga. To je težak šef v The Elder Scrolls V.
Skull of Karstag je uporaben pri opravljanju tretjega klica "The Call of Karstaag". Ne pojavlja se v dnevniku opravil, zato lahko predvajalnik nepričakovano zažene nalogo. Predmet, ki ga je treba raziskati, mora biti povezan s kostmi karstaaga. Šele takrat bo šef klical. Takoj, ko igralec zmaga, bo naloga zaključena. Znak bo dobil spretnost "Call of Karstaag". Omogoča vam, da pokličete močnega pomočnika za 120 sekund, vendar le 3-krat za celotno igro.


Pomembno: po izčrpanju meje bo spretnost izginila.

Kje iskati?

Kje je lobanja Karstaga v Skyrimu? Iskanje tega elementa ni tako enostavno, kot se zdi. Tim je skrit v ledeni jami na severu Solstima. Lobanja so zaščitena s tremi riksingi. Skrito v stenah jame v niši. Takoj, ko se v igralcu pojavi lobanja Karstaga (lik mora biti nad nivojem 6), je potrebno iti do ruševin gradu Karstaag in jih postaviti na prestol. Lahko pridete v "posestvo"tako, da zlomite ključavnico nivoja "Master". Če vam ne uspe, morate iti v jame in priti na prestol Karstaaga.

Prehod skozi konzolo

V Skyrim-ju lahko skozi konzolo dobite skozi vozlišče. To storite tako, da vnesete ukaz player.additem in nato določite ID objekta - XX0247F9, da vnesete število lobanj, prejetih skozi prostor. Delovanje je možno šele po namestitvi dodatka Dragonborn. Ena lobanja tehta 3 enote, stane 25 kovancev.

Sorodne publikacije