Avto DVR Neoline X-COP 9100: lastnik ocene, mnenja in funkcije

Kombinacija več funkcij v eni napravi je že dolgo privlačna rešitev za proizvajalce in uporabnike avtomobilske opreme. Med prednostmi tega koncepta niso le ergonomske lastnosti v obliki poenostavljenega upravljanja in prihranka prostora na armaturni plošči, ampak tudi operativne operativne prednosti. Neposredna povezava med različnimi napravami nameravanega namena jim omogoča medsebojno obravnavanje informacij z večjo natančnostjo in hitrostjo. Delno ta sklop pozitivnih lastnosti zagotavlja video snemalnik in radarski detektor Neoline X-COP 9100, ki predstavlja hibridno napravo srednjega razreda.


Splošne informacije o modelih

Za Neoline razvoj kombinacije funkcionalnih naprav ni presenetljiv. In še pred objavo modela na trgu so strokovnjaki v segmentu pričakovali njegov uspeh, saj je pred ustvarjalci tokrat izziv ponuditi ne osnovni hibrid z značilnimi zmogljivostmi, ampak nekaj naprednejšega in tehnološko dovršenega. Pričakovanja so večinoma podprta in ni presenetljivo, da je razširitev seznama funkcij postala glavna značilnost spremembe. Na podlagi iste nove vključitve na platformo radar detektor in DVR, katerih delo podpira satelitski navigator. Seveda, ne brez pomanjkljivosti, vendar so večinoma kozmetični in na splošno slika ne spremeni. Zato lahko rečemo, da je glavna kategorijaciljni potrošniki je, vsaj, da se seznanijo z avtomobilom DVR Neoline X-COP 9100. Cene za napravo, ob upoštevanju delovnih kakovosti in funkcionalnosti so sprejemljivi - od 14 do 17 tisoč rubljev. povprečno. To ni vrh segmenta, temveč dobra rešitev za tiste, ki jih vodi praktičnost predlaganega orodja, ne želijo pa prihraniti na kakovosti ali, nasprotno, plačati za dodatne "čipe" iz modelov premium povezav.


Dodatki

Osnovni komplet dodatkov in dodatkov je bil skromen, vendar je to razlaga. Širitev paketa ponavadi vključuje predvsem razvijalce proračunske elektronike, v povprečju in še bolj v premium razredih, je ta pristop v zadnjem času redkejši. Na tak ali drugačen način so prisotni dodatki v kompletu:
 • Polnilnik, ki je namenjen priključitvi na vžigalnik.
 • Adapter za pomnilniške kartice.
 • Pritrdilna naprava za vetrobransko steklo.
 • Pritrdilni elementi za kable - 8 kosov.
 • Navodila in garancijski list.
 • Ko govorimo o manjkajočih dodatkih, vsebujejo pomnilniško kartico in kabel USB, ki se lahko uporabita za priključitev Neoline X-COP 9100 na vaš računalnik. s premikanjem vdelane programske opreme samo s pomnilniško kartico. Tudi mnogi priporočajo, da načeloma zavrnejo izdelke neznanih proizvajalcev microSD, ker lahko odkrito poceni in slabe kakovosti tovrstnih pogonov povzroči nepravilno delovanje naprave.

  Specifikacije

  Nekateri operativni parametri se morda zdijo celo zastareli, vendar v kombinaciji z neobveznimi, so popolnoma v skladu s trenutnimi zahtevami uporabnikov. Vsaj skladnost z deklariranimi zmogljivostnimi lastnostmi Neoline X-COP 9100 je zagotovljena in povratne informacije lastnika so potrjene, kar kaže na natančnost delovanja naprave in kakovost zagotovljenih informacij. Čeprav, spet, in v teh vidikih delovanja obstajajo njene nianse. Zato se lahko osnovni tehnični parametri prikažejo na naslednji način:
 • Število kamer - 1.
 • Zapis - cikličen z ločljivostjo 1920 x 1080.
 • Vidljivost - 135 °.
 • diagonala zaslona je 2 palca.
 • Procesor - Ambarella A7.
 • Velikost pomnilniške kartice je do 128 GB.
 • Napajanje - iz vgrajenega omrežja ali iz akumulatorja.
 • Kapaciteta baterije je 240 mAh.
 • Mere naprave - 73x94x46 mm.
 • Delovno temperaturno območje -20 do 70 ° C.
 • Konstrukcija in zasnova

  Polnjenje rekorderja in detektorja je nameščeno v majhnem ohišju, ki je prikladno pritrjeno na vetrobransko steklo s popolno zaporo. Napajalni kabel se tudi pritrdi na nosilec preko posebnega priključka na nosilcu. Za demontažo ali montažo naprave ni potrebno razstaviti pritrdilne konstrukcije - ohišje se lahko enostavno odstrani iz niše zajemanja snopov s ključavnicami.
  Mimogrede, priključek za napajanje 12-24V je podvojen, kar nakazuje podrobno temeljito fizično ergonomijo ohišja Neoline X-COP 9100. Povratne informacije lastnikov o slogovni izvedbi vsplošno zadržana. Compact Box ne izstopa. Na zaslonu je organsko nameščen, v bočnih območjih, kjer so 4 gumbe za nadzor. Treba je omeniti, da je DVR prejel moderno matrico IPS, tako da običajne za tovrstne naprave ne bodo slabovidne. Glavna tipka za zagon naprave je nameščena na desni strani, saj se le redko uporablja in njeno prikrivanje je popolnoma upravičeno. Na tej strani je tudi reža za pomnilniško kartico.

  Značilnosti naprave

  Kljub hibridni smeri je bil v napravi še vedno glavni poudarek na funkciji radarskega detektorja. Predvsem so razvijalci vodili natančno odkrivanje hitrostnih spenjalnikov z minimalno motnjo voznika z lažno pozitivnimi rezultati. Toda za dosego tega učinka je bila uvedena tretja funkcija - navigacija opredelitev lokacije radarja. Izvaja se s pomočjo integriranega sprejemnika signalov o geopozicioniranju. To tudi ni nova ideja za take naprave, vendar je ta model prejel dvo-sistemski modul, ki deluje tako z GLONASS kot z GPS. Zato so pregledi Neoline X-COP 9100 boljši od ponarejenih konkurentov v smislu zaščite pred lažnimi signali in natančnostjo pozicioniranja. Ne moremo reči, da na tem ozadju delo DVR-ja izgleda kot pomožno orodje, vendar se izvaja po ustaljenem standardu in ne ponuja nič bistveno novega.

  Dodatna funkcionalna podpora

  Naprava je opremljena z več senzorji, ki omogočajo zajem gibanja in udarca, \ tPredvsem je na voljo G-senzor. Zapis prikazuje čas, datum in hitrost. Ločeno predstavljene avdio možnosti z vgrajenim mikrofonom in zvočnikom. To pomeni, da za razliko od modelov zadnje generacije ta različica omogoča popolno pridobivanje informacij o posnetem gradivu brez pomoči monitorjev tretjih oseb in računalnika.
  V zvezi s samim streljanjem zagotavlja nočno delo, WDR in fotografijo. Glasovni ukazi tudi olajšajo delovanje Neoline X-COP 9100. Registrator lahko deluje kot pomočnik pri parkiranju, dajanje avdio signalov. Lahko rečemo, da model celovito služi procesu gibanja, saj ščiti uporabnika pred popravljanjem kršitev in hkrati varno vožnjo.

  Nove tehnologije

  Najbolj zanimivo tehnološko izboljšanje serije je bil sistem za nadzor gibanja, ki ga je mogoče predstaviti kot upravljanje gibov. Kaj to pomeni za lastnika avtomobila? Izkušeni uporabniki detektorjev in navigatorjev vedo, kako moteči in moteči so lahko naprave za stalno opozarjanje. Preprosto jih ni mogoče onemogočiti, ker v določenih trenutkih pomagajo, v drugih primerih pa je treba deaktivirati nekatere funkcionalne funkcije. Da bi preprečili, da bi voznik kopal v nastavitve, je bil ročni nadzor razvit s pomočjo geste. Za izklop zvoka je dovolj, da držite roko pred ploščo Neoline X-COP 9100. Lastniki povratnih informacij niso vedno navdušeni nad nestandardnimi inovativnimi rešitvami te vrste, ampak v temnovost je bila sprejeta pozitivno. Sistem deluje jasno in stabilno, tako da se lahko nanj zanesete.

  Nastavitvene možnosti

  Takoj po namestitvi je priporočljivo, da v celoti preverite delovne parametre naprave. Na osnovnem nivoju so prikazani časovni pas, čas, video ločljivost, interval samodejnega izklopa zaslona, ​​občutljivost detektorjev itd., Prav tako ne pozabite narediti žiga državnega stroja stroja. Mimogrede, funkcija onemogočanja načina hitrosti v žigu je zagotovljena, če presega 100 km /h. Kot del nastavitev radarja, način glasovnega opozarjanja, zvok samodejnega utišanja in omejitev hitrosti nakazujejo, da se naprava ne bo odzvala na opozorilo. Veliko mnenj kupcev o modelih Neoline X-COP 9100 je dobro izraženih in nastavitve so določene v razponu. To so možnosti, ki jih je mogoče usmeriti posebej za različne vrste policijskih radarjev s frekvenčnimi in mejnimi vrednostmi hitrosti.

  Pregledi detektorja

  Uporabniki imajo učinkovito delo s skoraj vsemi vrstami radarjev, od ročnih do polno velikih stacionarnih sistemov. Na primer, model zajame z visoko natančnostjo "puščice", "laserji" in sistem "Avtodorya". Seveda, v različnih razmerah, obstajajo napačni pozitivni rezultati in "prehodi", vendar je to precej izjema. Najbolj pozitivni vtisi so delo s prednostnim GPS-om. Posebej priporočljivo je, da se poveže z nevarnimi območji, kjer radar zajame hitrost "od zadaj". S standardomtakih točkah sploh niso fiksne ali pa so že v delovnem območju s poznimi opozorili. Pohvalite preglede NVIDIA Neoline X-COP 9100 in vizualni sistem opozarjanja. Opozoriti ni treba niti na obliko opozoril, temveč na informativno - na zaslonu so prikazane informacije o vrsti radarja, razdalji do njega, omejitvi hitrosti in trenutni hitrosti. Priročno je, da voznikom ni treba stalno preklapljati oči od detektorja do merilnika hitrosti, saj so vse informacije prikazane na zaslonu.

  Pregled funkcij DVR

  Kot smo že omenili, v smislu glavnih značilnosti DVR ne preseneča znanstveniki te vrste naprav. Vendar uporabniki še vedno poudarjajo visoko kakovost videa s podrobnim prikazom okolja. Delno je to omogočil procesor in matrico Sony Exmor, ki je opremljena s snemalnikom avtomobilov Neoline X-COP 9100. Na primer, opombe, da so berljive registrske tablice določene na razdalji deset metrov. To velja tako za avtomobile kot za prevoz, ki poteka vzporedno. Možnost WDR, ki uravnava kontrast slike v času ostrih prehodov med odseki z različno osvetljenostjo, si zasluži visoko oceno

  Mnenja o kakovosti konstrukcije in zanesljivosti

  V zvezi s primerom ni pritožb. Izdelana je iz visokokakovostne plastike in jasno je, da si proizvajalec ni prizadeval za varčevanje z materialom. Tudi montažni elementi ne povzročajo posebnih kritik, ampak nekaj razlikuporaba fiksirnega mehanizma se še vedno uporablja. Torej, v zvezi z izbiro lokacije, obstaja negativna izkušnja pri določanju DVR Neoline X-COP 9100. Povratne informacije lastnikov samo kažejo na nenavadno funkcijo upravljanja geste v smislu, da lahko poleg njenih rok aktivira tudi obešanje na ogledalo. Zato je priporočljivo pustiti približno 10 cm prostega prostora pred zaslonom.

  Mnenja o ergonomiji naprave

  In pri fizični obdelavi in ​​pri delu z menijem se je izkazalo, da je model primeren. Lastniki navajajo, da naprave ni treba zlahka gledati ob skrbni začetni namestitvi. Stalno se držijo in jasno preklopijo na nastavitve, ki jih podpira radijski detektor Neoline X-COP 9100. Opozorilna opozorila so na splošno dobrodošla. Praksa zaradi ovir in ogromnih opozoril je predmet kritik vsakega detektorja. Toda v tem primeru so takšne težave resnično zmanjšane.

  V zaključku

  V praksi se razvoj razvoja kaže predvsem od najboljših strank, ne glede na izbrano funkcijo. Tako detektor kot video snemalnik sta pokazala prednosti in manjše napake.
  Hitrost, natančnost in nova funkcionalnost so glavne prednosti Neoline X-COP 9100. Cene se gibljejo od 14 do 17 tisoč, zato jih je mogoče pripisati le povračilu s pomanjkljivostjo, vendar ni veliko podobnih operativnih modelov. Še posebej zato, ker so naprave s povečanimi lastnostmi in široko funkcionalnostjo pogosto grešili z opustitvami v obliki strukturnih napak in slabostiergonomija. V tem primeru je očitna kompleksna izdelava vsake podrobnosti.

  Sorodne publikacije