Kako onemogočiti 7 agentov v Varfeysu v operaciji Skull?

Igra Warface je v zadnjih letih pridobila ogromno popularnost, saj vam omogoča, da naredite stvari, ki se ne bodo zgodile v nobeni drugi igri. Združuje RPG, strelec, parkour in še veliko več ter vam daje priložnost, da se igrate z drugimi igralci. V tej igri je veliko nalog, ki so zelo raznolike in zanimive. Nekateri od njih imajo večjo kompleksnost, kot je operacija "lobanja". Gre za to, o čemer bomo razpravljali v tem članku.


Mnogi igralci se soočajo s težavo, da bi izvedli to operacijo in ne morejo ugotoviti, kako v Warfaceu razbremeniti 7 agentov. Če ne morete obvladati te na videz prevladujoče naloge, potem morate preučiti ta članek, saj boste tukaj našli vse, kar vas zanima. Zato je čas, da ugotovite, kako očistiti 7 agentov v Varfaisu v operaciji Skull.

Prva faza

Če želite ugotoviti, kako razbremeniti 7 agentov v Varfeysu, morate najprej pregledati operacijo "Lobanja". To je naloga na več ravneh, ki spremeni šest majhnih kampanj. Vsaka od teh kampanj je sestavljena iz niza misij, v zadnjem od katerih se borite s šefom.
Vsak šef je agent, ki ga morate razkužiti. V skladu s tem morate iti skozi misije, premagati šefove in se tako premakniti naprej. Problem pa je, da se šef ne pojavi v sedmi kampanji. Ko dezinficiraš šesto sredstvo, ostaneš v njemzmeden Kaj storiti naslednje? Kako očistiti 7 agentov v Varfeise? Konec koncev, operacija se ne konča, ne dobite končne nagrade, vendar ne odpira nove kampanje z novim šefom, ki bi moral biti zadnji agent, kot predvideva večina igralcev. No, napačne so in zdaj boste izvedeli zakaj.


Zadnji šef

Trenutek, ko ste izvedeli, kako razbremeniti 7 agentov v Varfeiseu. "Lobanja" - to je nenavadna operacija le preko sedmega agenta, ki ni šef zadnje stopnje ločene kampanje. Skrivnost je, da je lahko sedmi agent kateri koli od sovražnikov.
Če natančno preučite opis kampanje, se boste naučili, da morate igrati eno od več kart, hkrati pa poskušati odpraviti čim več nasprotnikov, saj je vsak od njih lahko sedmi agent. Ta in operacija "Lobanja" v Varfeiseju se razlikuje od drugih kampanj. Kako odstraniti 7 agentov? Vse je zelo preprosto. Moraš se zanašati na srečo in upati, da je eden od vaših nasprotnikov ubil agent, ali pa moraš ubiti vse nasprotnike na ravni in s tem zagotoviti, da bo med njimi tudi agent.

Nagrade

V zvezi z nagradami za to nemirno delovanje vas zagotovo ne bodo razburile. Dejstvo je, da boste prejeli eno od štirih edinstvenih enot.
To je lahko strojnica Veres, ostrostrelska puška Shi-Ya, strojna pištola Imbel ali puška Kel-Tech. Vsak od teh debel je zelo močan in je lahko koristen v prihodnostimimo igre. Če želite, seveda lahko vedno prodajate neželeno orožje.

Sorodne publikacije