Motnja napake motorja: Kako popraviti CS: GO?

CS: GO je eden izmed najbolj priljubljenih ekipnih strelcev dneva, ki ga igrajo milijoni igralcev po vsem svetu. Seveda, če se ta igra ne začne na vašem računalniku, ne boste zelo zadovoljni. Konec koncev, tako veliko ljudi igra brez posebnih težav in imate kakšno napako, kot je tista, ki bo obravnavana v tem članku, to je Engine Error.

Kako popraviti CS: GO, če je podobna napaka? O tem bomo danes podrobno govorili. Dejstvo je, da se mnogi uporabniki soočajo s to težavo, zato je treba poiskati hitro in učinkovito rešitev. Torej, zdaj se boste naučili, kako popraviti Engine Error v CS: GO.


Gonilniki grafičnih kartic

Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da vozite svojo grafično kartico. Če želite razumeti, kako popraviti Engine Error v CS: GO, potem morate paziti na besedilo, ki je napisano po imenu napake. Če ne razumete angleško, potem veste: tam so vam povedali, da vaša grafična kartica ne podpira nekaterih grafičnih značilnosti igre. Zato je težava v grafični kartici. In ta problem je rešen predvsem s prenosom in namestitvijo najnovejše različice gonilnikov za vašo kartico iz uradne strani proizvajalca. Ko to storite, bi moral problem izginiti.
Bodite pozorni tudi na namestitev beta in eksperimentalnih gonilnikov. Če ste naredili kaj takega, potem poskušate prehiti vašo kartico ali narediti nekakšno optimizacijoodstranite gonilnik in namestite najnovejšo uradno polno različico s strani proizvajalca. To je najpreprostejši in najbolj razširjen način za odpravo napake motorja v CS: GO. Vendar obstajajo druge možnosti.


Preverjanje predpomnilnika iger

Najpogosteje, ko letite CS: GO, vam lahko svetujemo, da preverite predpomnilnik igre v odjemalcu »Step«. Če ta strelec predvajate prek "Stream", vam lahko s problemom, opisanim v tem članku, pomaga tudi preverjanje predpomnilnika. Morate iti v knjižnico iger, ki so vam na voljo, poiskati "Contra" tam, nato z desno tipko miške kliknite na to in pojdite na nastavitve. Tam boste lahko izbrali točko, ki vam omogoča preverjanje predpomnilnika.
To je postopek, ki ne traja veliko časa, vendar pa preveri vse datoteke v vašem odjemalcu igre s tem, kar bi dejansko moralo biti, in s tem odpravil vse težave, če pride do neskladja. To vam lahko pomaga pri tej napaki.

Druge možnosti rešitve

Zdaj, ko veste, kaj pomeni napaka motorja v CS: GO, lahko poskusite rešiti ta neprijeten problem. Če niste pomagali nobeni od zgoraj navedenih možnosti, potem obstajajo druge rešitve. Na primer, lahko znižate grafične nastavitve, ne da bi šli v igro, z uporabo nastavitev "Step", nastavite nižjo ločljivost zaslona, ​​kot je najpogosteje v ločljivosti zaslona in težava je. Prav tako lahko bodite pozorni na zunanje dejavnike, kot je protivirusni program, saj lahko blokira nekatere pomembne datoteke iger. Enako velja tudi za "revijo"druge aplikacije, ki lahko vplivajo na datoteke v tej igri.

Sorodne publikacije