Kako najti svojo stran v "sošolci": načine

Tudi pri najbolj akutnem spominu morate biti previdni. Z registracijo v družabnih omrežjih, še posebej, ko se prvič srečamo z njimi, se bodo bodoči naročniki skušali imenovati lepši, gesla pa izumili - samo se držite! Ne samo v vseh, da ne bi prekinili, da ne bi uganili, je takšna težava najlažji način, da pokažete svoj bogati notranji svet. In seveda, svetli vzdevki ne bodo nikoli izbrisani iz spomina, in vsakdo, ki ga bo prebral, bo vedno navdušen. In pravzaprav je spletno mesto "Odnoklassniki.ru" zdaj mogoče ujeti s svojim pravim imenom. In med milijoni isker je težje najti enega, še posebej, ker ga ni težko pozabiti. Nekdo, ki zapre svojo stran, gesla in prijave, ki jih je brskalnik zapomnil, morate ponovno vstopiti in se jih ne spomnite! In če je prijavo še vedno mogoče razumeti, potem geslo, kot izkušeni partizan, ni podvrženo nobenemu prepričevanju! In v paniki naročnik začne iskati način, kako najti svojo stran v "sošolci".


Torej, kako najti?

Priložnosti so na voljo. Najlažji način za iskanje računa je, če je geslo pozabljeno. Da bi začeli, morate iti na spletno mesto, kjer morate vnesti svoje podatke, da pridete do strani. Potem se pomiri in se spomniš prijave. In ga vnesite brez napak. Torej je vpisana prijava. Morda ste večkrat poskušali vnesti geslo, se ga spominjati, vendar vsakič narobe, in prišlo je do značke z neprijetnim captcha, samo vnesite znake, tako da je stran prepričana, da steživa oseba, ne robot, ki ljubi. Po potrebi ponovno naložite stran in v novem oknu izpolnite polje "prijava, e-poštni naslov ali telefon". Nato kliknite na polje "Ste pozabili geslo?". Pojavilo se bo vrsto oken, ki vam bodo ponujali spomin na nekaj o svojem računu.


Prvo polje je "Osebni podatki", to je ime in /ali starost, ki ste ju navedli med registracijo. Če se niste odločili z vzdevkom z vzdevkom ali pa ga pošteno pokažite, in ga morda celo nekje zapišete, ne boste občutili neprijetnosti. To je odgovor na vprašanje, kako najti mojo stran v "sošolcih" po priimku. Po tem kliknite "najdi" in vaše spletno mesto bo prikazalo seznam ujemajočih se imen. Končano! Poiščite svojo stran. Kliknite na "To sem jaz!" In prejeli boste dostopno kodo, ki je priložena številki računa telefona. Vstopite in uživajte v klepetu v Odnoklassniki.ru.
Izberete lahko naslednje okno - "Telefon". Tu je še lažje - vnesite številko in spet dobite kodo. To je primer, ko morate po telefonu najti stran v "sošolcih", ker je vse ostalo pozabljeno. In praviloma ena stran = ena telefonska številka (en poštni predal) je vedno veljavna, potem bo vaš račun našel.

Več možnosti - več možnosti!

Po pošti - ista stvar, ujemite želeno kodo v nabiralniku. Konec koncev se spomniš pošte, kajne? To je primer, če telefon ne more uporabiti, je baterija pristala, na primer, ali je pošta boljša za vas. V vsakem primeru gre za zavarovanje, zlasti v primeru izgubeali krajo cevi; Prek nabiralnika boste lahko upravljali svojo stran in jo zaščitili.


Prijava. Tukaj je najboljša stvar, ki si jo moramo zapomniti za vedno. Ali celo pisati. Skratka, vnesite prijavo in dobite enaka navodila kot v drugih primerih, če želite izvedeti, kako najti svojo stran v »sošolci«.

Zdaj za napredne uporabnike

Najtežje je zadnje okno na seznamu. Zapletena, seveda, ne - ista stvar, s samo povezavo na stran. Toda povezave, praviloma poznajo ali shranijo nekje v zapisih samo eno. Čeprav je v svojem življenju zelo koristna: tisti, ki jo prepozna, ne bo več zlomila glave in vas iskala med milijoni uporabnikov ali na tisoče njenih najstnikov. Še posebej za novo prispele kolege ali sveža poznanstva, ko se poleg vaše sladke ličke in pomanjševalno-prijetne oblike imena vaše večstranske osebnosti nič več ne pozna. Bodite pozorni.
Tako lahko rešite problem, kako najti svojo stran v "sošolcih". Vendar je bolje, da se pozavarovamo in takoj napišemo nekje uporabniško ime in geslo s strani v socialni mreži.

Sklep

Vse zgoraj navedeno - vaši osebni, včasih zelo osebni podatki. Zdi se, da so socialna omrežja varna, toda žal so tudi prevaranti in vzgojitelji. Torej, ko boste obnovili vašo stran-how-to-metodo iz zgoraj navedenega, se prepričajte, da jih nihče ne prepozna po nepotrebnem. Včasih je bolje ohraniti njihovo skrivnost; na koncu ima vsakdo pravico zaščititi svoje podatke. Ostalo - če obstajajo težavez dostopom do strani "Odnoklassniki.ru" ne skrbite. Konec koncev, zdaj veš, kako najti svojo stran v "sošolci".

Sorodne publikacije