Podrobnosti o tem, kaj QC pomeni za igralni jezik

V tem gradivu bomo preučili, kaj pomeni QC v igrah. Če ste pred kratkim začeli z igro, in želite vedeti vse značilnosti igralnih objektov, zemljevidov, znakov, boste morali biti pozorni tudi na poseben besednjak. Opozoriti je treba, da se bistveno razlikuje od jezika, ki ga ljudje uporabljajo v vsakodnevni komunikaciji. V določeni meri je edinstvena.

Besedišče igre

Nadaljujmo z obravnavo vprašanja, kaj pomeni Kazenski zakonik. Ta kratica se uporablja v računalniških igrah. Težko je razumeti vse posebnosti takšnih jezikovnih rotacij, saj uporabniki stalno ustvarjajo nove izraze. Takšen pojav, kot je računalniški sleng, se je oblikoval v zadnjih dvajsetih letih, tako da je veliko besed, ki so bile vnesene, postale tako preoblikovane, da so popolnoma nerazumljive ljudem, ki niso povezani z računalniško sfero. V komunikaciji med igralci se pojavijo novi izrazi, ki se hitro začnejo uporabljati. Redno jih uvajamo v posebej ustvarjene slovarje.

Uporaba

Vprašanje, ki pomeni Kazenski zakonik, je posledica podaljšanja mandata med udeleženci iger različnih žanrov. Redko se uporablja samostojno. Uporaba zmanjšanja QC se pogosto pojavi z eno ali drugo številko. Vendar to ni vedno tako. V nekaterih primerih se lahko to zmanjšanje uporabi kot popolno sporočilo brez številčne ali besedilne podpore. Zato je potreben obseg uporabe te jezikovne enotepojasnitev

QC - Kaj pomeni v Dotiju?

Navedba določenega zneska je najpogostejši pojav, ki nas zanima. Da bi bili še natančnejši, kaže na število ničel. Praviloma se ta izraz uporablja za določeno valuto igre. Dejstvo je, da je treba dolgo opisati stanje igralca, ki ima na primer pet milijonov kovancev ali tristo tisoč zlatnikov. Zato nas zanimajo naše kratice. Da bi rešili vprašanje, kaj pomeni QC, moramo vedeti: ta izraz je nastal iz krajšega zapisa - K. Vrnimo se na zgornji primer. Če ima igralec tristo tisoč enot določenega navideznega vira, lahko uporabi 300 K, da to pokaže in skupnost ga bo razumela. Zato bo uporaba možnosti 5 Kazenskega zakonika pomenila pet milijonov.

Če je ta oddelek že obravnavan v projektu Dotou, je treba omeniti nekatere druge bližnjice, ki se aktivno uporabljajo v njem. Pogosto lahko najdete izraz FG. Nastal je iz angleške besede "Od Boga" ali "Od Boga". Je izraz sarkazma glede na prejemnika. Da bi poročali o uničenju sovražnih objektov brez sodelovanja palač, je uporaba zmanjšanja DB - Backdooring. Prav tako lahko pogosto najdete zapis B. Prihaja iz angleščine nazaj - "nazaj". Najpogosteje na ta način avtor predlaga umik v sorodne zgradbe.

Druge možnosti

Zdaj veste, kaj pomeni QC. Vendar pa ta vrednost ni edina, ki jo želimo zmanjšati.Zgoraj smo že omenili, da se včasih ta pojem uporablja ločeno. To je treba upoštevati tudi. Pogosto se takšen pojav pojavlja v tematskih forumih, pa tudi v klepetih, ki so namenjeni igranju. V tem primeru vrednost izhaja iz angleške besede ok, ki se uporablja dvakrat. Tako so uporabniki ponovno poskušali prihraniti časovno pisanje sporočil. Z drugimi besedami, izraz QC nadomešča izraz ok, ok. Seveda taka oblika potrjuje soglasje sogovornika. Hkrati pa ponavljanje sporočilu daje posebno barvo. Iz nje lahko sklepamo, da se avtor strinja s predlaganimi pogoji, vendar ne želi nadaljevati pogovora. Tako se lahko s pomočjo oblike QC zaključi neprijeten in neželen pogovor. Včasih uporabniki izrazijo več brezbrižnosti kot pozitiven odgovor. V tem primeru bi lahko izraz uporabili kot kratek analog besede "karkoli" ("brez razlikovanja", "karkoli"). Jezikovna enota, ki nas zanima, se lahko uporablja tudi v različnih socialnih omrežjih, zlasti v VKontakte. Pregledali smo dva glavna pomena pojma zanimanja, ki ga imamo, vse ostalo je odvisno od konteksta sporočila, zato bodite previdni pri uporabi takega slenga.

Sorodne publikacije