Gildarts Clive: anime lik "pravljica"

Gildarts Clive je eden najmočnejših likov v animeu "Pravljica o vilah". Ni se pogosto pojavljal na zaslonih, ampak je to naredil spektakularno. Gledalci so se spomnili tega vedno nasmejanega človeka. Če želite izvedeti več o tem, preberite to zgodbo.

Splošne informacije

Gildarts Clive je znana predvsem kot najmočnejši čarovnik v cehovski cehovski družini. Nekoč je bil peti mojster, čeprav ni bil zelo primeren za vlogo vodje. Že dolgo je junak imel status "as" znotraj klana. To je pomenilo, da je bil najbolj znani čarovnik te skupnosti. V animeu se je pojavil v številnih lokih in preživel ves čas v potepanju po svetu. Gildarts Clive in Kahn sta že dolgo drug drugemu, čeprav je dekle njegova hči. Ta anime je posvečena ločeni ploskvi, kjer se izkaže več o družini lika.


Izgled

Gildartsa Clive ugotovi preprosto, ker se zdi, da celo njegov videz oddaja moč. To je visok in mišičast moški z značilno značilnostjo v obliki ognjene barve las. Vedno so brušeni nazaj, na obrazu pa je prisotna ščetina. Na ramenih nosi dolg ogrinjalo z oklepnimi ploščami in ščiti zgornji del trupa in pod pasom. Težki škornji tesno stopajo na kolena, a takšna uniforma mu ne preprečuje uživanja prednosti v bitki. V bitki z zmajem Aknologii je bilo njegovo telo hudo vandalizirano. Njegove leve okončine so popolnoma odrezanena prsih so se pojavila dva globoka brazgotina, ki sta morala biti prišita. Namesto noge z roko je čarovnik dolgo uporabljal lesene nadomestke. Niso bili zelo funkcionalni, zato je Gildarts sčasoma vstavil oklepne proteze. Spodnji del telesa je prepojen. Clive je kljub vsem poškodbam ostal eden najmočnejših čarovnikov v celotni skupnosti.


Znak

Treba je opozoriti, da je Gildarts Clive prijazna oseba, ki lahko simpatizira. On ni tuje iskrenosti in vedno spoštuje svoje sovražnike v bitki. Čeprav v 99 od 100 primerov, so bistveno slabše od njega. Čarovnik skuša zadržati svojo uničujočo moč, da ne bi obrisal prahu celo najbolj nasilnega sovražnika. Clive verjame, da bo nova generacija čarovnikov cehovskih cehovskih cehov daleč in razvijala svoje sposobnosti. S svojo prijaznostjo iz Gildartov se pogosto pojavljajo težave. Ko se je vrnil s stoletnega poslanstva, je videl, da se je mesto začelo na poti. Vse zaradi sprostitve mogočnega čarovnika v ceh. Pogosto je nespoštljiv in pozabi, da je eden od njenih dotikov dovolj, da uniči vse hiše. Zato Clive pogosto hodi skozi stene, ki jih niti ne zazna. Znak ljubi pozornost žensk in za vedno je zamenjal 13 žensk, omenjenih v seriji. Zato ni niti vedel, da je njegova hči Kana.

Spretnosti

Veščine Gildarts Clive so neposredno povezane z njegovo čarobnostjo katastrofe. To je vrsta uničenja, v katerem čarovnik deli predmet na majhne koščke. Ta trik je moženspopadati se z moškim, medtem ko je živo bitje razdeljeno na številne majhne kopije samega sebe. Clive lahko prekliče urok, nato pa se normalni pogled vrne sovražniku. Gildarts je standard v bitki z rokami. Doseže ogromno moč. "Crash of Evil" - sprejem z napadom od spodaj lahko sproži sovražnika v dolgem letu v navpični smeri. Njegova čarovnija je tako močna, da lahko ljudje iz ene aure padejo na kolena in se zdrobi na tla. Ni nujno, da je v neposredni bližini Clivea. Občutite njegovo moč tudi na daljavo. Še ena prednost junaka je njegova stabilnost. V boju lahko prenese veliko napadov. Samo dejstvo njegove bitke z Aknologii priča o moči zunaj meje.

Sorodne publikacije