Vampirski oklep v Skyrimu: moda. Vampirski oklep

Vampirji v Skyrimu vas bodo pogosto srečali. To so strašni nasprotniki, ki lahko v boju tekmujejo celo z dobro črpanim likom. In vendar se vampirji odlikujejo po prefinjenem občutku za stil, zato ni presenetljivo, da bi mnogi igralci radi dobili svojo blagovno znamko. Zato je temu članku namenjen ta članek. To bo veljalo za običajno vampirsko oklep v Skyrimu, kot tudi modele, ki omogočajo nočnim lovcem obleko še bolj ekstravagantno in elegantno.

Standardna oprema

Izdelana je iz trpežnega usnja in dobro pritrjena na sliko. Ta oprema je na voljo v igri v treh različnih barvah: bela, siva in rdeča. Kljub razlikam v videzu imajo vsi ti kompleti enake značilnosti.


Edini način, da dobite standardni vampirski oklep v Skyrimu, je, da ga odstranite iz trupel prejšnjih lastnikov. V zameno jih je mogoče zlahka najti v gradu Volkoyar, ki ga boste obiskali med dokončanjem nadgradnje. Poleg tega vampirji v Skyrimu pogosto napadajo mesta, tako da vam nihče ne preprečuje, da bi jih ubili in odvzeli vse, kar potrebujete.

Royal Equipments

Oklep vampirskega viteza se bistveno razlikuje od standardne različice. Na prvi pogled je razvidno, da so se za njegovo izdelavo uporabljali bolj plemeniti in s tem tudi dražji materiali. Poleg tega pri Royal Armor prihaja plašč, ki izgleda zelo elegantno.
Na žalost dobite toleoprema ni tako preprosta. Ja, lahko ga najdete med študijem gradu Volkhoar ali odstranite iz telesa Harkona. Hkrati ne boste uspeli ubiti kraljevega oklepa v kovaču, lahko pa ga izboljšate z nekaj koščkov.


V zvezi s posebnimi lastnostmi ima celotna oprema te vrste fascinacijo, ki omogoča hitrejšo obnovitev magične energije. Ne odstranjujte ali spreminjajte.

Dawnguard Vampire Armorfix

Manjša sprememba je pomembna sprememba vampirskega oklepaja v Skyrimu. Še posebej, ta mod vam omogoča, da zberete vse nightguaran nočni dodatki iz Downguard, ne glede na kateri strani spor izberete. Prav tako, ko ste namestili vse datoteke, lahko dobite vampirsko kapuco. Lahko se odstrani iz trupel mrtvih golih plenilcev in preprosto kupi v gradu Volkhoar. Pokrov je očaran brez težav, izboljšuje se in je vključen v celoten komplet oklepov. Odlično izgleda na rock vožnjah in ne zlomi teksture njihovih obrazov. Poleg tega, po namestitvi modifikacije, boste lahko našli oklep Valeriki v svoji pisarni. Artefakt bo predstavljen v eni sami kopiji, po želji pa ga boste lahko izboljšali.

Mod za kovanje

Kot veste, vampirski oklep v Skyrimu ni mogoče izdelati v kovačnici. Ta sprememba vam omogoča, da popravite to krivico. Hkrati način ne nasprotuje ploskvi. Tako, na primer, ne boste mogli zrušiti opreme, dokler ne dokončate dodatka Quest "Awakening" Downguarda. Poleg tega boste morali prenestinekaj spretnosti v podružnici "Kovalskaya primeru", sicer ne boste dobili potrebne elemente.
Upoštevajte, da mod dodaja paleti kraftov ne le vampirske obleke, temveč tudi številne druge zanimive roke. Na primer, lahko naredite Falmers oklep, težko oklep v zori, in tako naprej.

Real Royal Armor

To je mod za royal vampir oklep v Skyrimu. Zamenja standardno opremo na bolj izrazit, a hkrati oblačen. Arkadna igra je narejena v rdečih in črnih barvah, premeten dežni plašč pa krasi prepreden vzorec. Oklep izgleda odlično tako na moških kot na ženskih znakih.
Vse teksture, uporabljene za izdelavo opreme, so visoke ločljivosti. To pomeni, da ne boste našli nobenih polnjenih predmetov, ko gledate oklep bližnjega posnetka. Za pravilno spremembo morate imeti nameščeno aplikacijo Downguard.

Dawnguard Armors

Odličen repertoar vampirskega oklepaja za "Nominacijo". Z namestitvijo nadomestite standardno opremo nočnih plenilcev z bolj podrobnim in ekstravagantnim modelom. Puščice so primerne za moške in ženske znake, vendar so v njih drugačne. Še posebej, oklep predstavnikov šibkega spola ima več odprtih območij. Poleg tega boste med namestitvijo te spremembe imeli izbiro: v celoti zamenjati standardni vampirski oklep ali ga pustiti v prvotni obliki in dodati novo različico oklepa na seznam obrtnih predmetov. To je že tamVsakdo se mora sam odločiti, katera možnost bo bolj primerna.

Lustmord Skyrim Vampire Armor

Kot skoraj vse te spremembe dodaja vampirski oklep moškim in ženskim likom. Res je, da ima Lustmord Skyrim Vampire Armor eno bistveno značilnost - da bi dobili opremo, boste morali opraviti kratko, a zelo zanimivo nalogo. Po opravljenem iskanju boste odprli dostop do posebne kovačnice, v kateri je ustvarjen nov oklep.
V zvezi z videzom je oklep izdelan v nestandardnem slogu serije Elder Scrolls. Na primer, ženska različica je opremljena s tančico, ki junakinji daje malo skrivnosti.

"Armor of Raziel"

Načeloma mora biti iz imena spremembe jasno. Doda Razielovo oklep iz kultne igre Soul Reaver. Obstajata dve vrsti opreme: enostaven za bojevnike in perilo za čarovnike. Poleg tega lahko nosite stilizirana krila, ki zasedajo režo za amulet.
Za izdelavo Razielovega oklepa boste morali obiskati vsako kovačnico. Poleg tega bo za proizvodnjo oklep potrebujejo določeno količino sredstev in prenesli znanja "Kovalska poslovanja." Na žalost, možnosti opreme za ženske znake niso na voljo.

Usnjeni oklep vampirja

In ta oprema je primerna za ljubitelje kostumov. Pravzaprav se lahko njegov oklep imenuje le pogojno, ker pokriva le nekatere dele telesa. V kompletu so poleg rokavice tudi rokavice, škornji in hlače. Kot je preprosto uganiti, je ta oprema primerna izključno za ženskeznakov Prav tako ne pozabite, da ga boste morali najprej namestiti, nato pa v konzolo vnesite ukaz "help" vampirsko usnje "4".

Sorodne publikacije