Kako uporabljati "Periscope" iz telefona?

"Periscope" je zelo priročna aplikacija za oddajanje ustvarjalcev "Twitter". Omogoča vam, da s pametnim telefonom gledate in gledate oddajanje drugih ljudi. Zahvaljujoč njemu lahko opazujete življenje osebe v absolutno katerem koli mestu na planetu. Ustvarjalci menijo, da je njihova glavna naloga dati ljudem priložnost, da v realnem času delijo svoje življenje s svetom. "Periskop" se je pojavil marca 2015 in od takrat nenehno pridobiva popularnost. Stopnje rasti so tako velike, da je celo do avgusta 2015 imelo več kot 10 milijonov uporabnikov!

Funkcionalno

Kako uporabljati program "Periscope"? Pravzaprav nič ni lažje! Prvič, vsak uporabnik lahko izvaja lastne oddaje. Za začetek morate pritisniti le en gumb in takoj boste v zraku in boste lahko delili novice, vtise, izkušnje itd. Če že imate naročnike, bodo prejeli sporočilo, da ste začeli oddajati in da ga ne bodo zamudili. Če želite, lahko oddajo shranite posebej za tiste, ki se ne morejo oglasiti. "Periskop" je eden od najlažjih načinov komuniciranja.
Drugič, lahko ste gledalec in gledate oddajanje drugih ljudi. Ne da bi zapustili dom, lahko vidite svet v vsej svoji slavi. Težko je verjeti, toda zdaj lahko preprosto premaknemo telefon kjerkoli na svetu, tako da preprosto držimo roko v roki in potujemo. Razenlahko se obrnete na osebo, katere oddajanje gledate, in sicer napišite komentarje in postavite srce.

Periskop na iOS in Android

Kako uporabljati "Periscope" na iPhoneu? Vse je preprostejše. Če želite začeti, morate program prenesti na iTunes. Ko greste v aplikacijo, boste videli dve možnosti za prijavo: prek računa na Twitterju ali z vnosom telefonske številke. Seveda je veliko bolj priročno povezati vaš "Periscope" s "Tweeterjem", saj vas bo to rešilo od vnosa kode, ki je priložena SMS-u, če ste registrirani preko telefonske številke. Poleg registracije na Twitterju je zelo enostavno, ne bo potrebno veliko truda. Če se še vedno ne želite registrirati na Twitterju, vnesite "Periscope" s številko mobilnega telefona:
 • Kliknite gumb "Prijava s telefonom".
 • Vnesite vse potrebne informacije in kliknite na "Pošlji potrditveno kodo".
 • Po tem bo vaš telefon prejel SMS s kodo, ki jo želite vnesti.
 • Če sporočilo ne prispe, se morate vrniti na prejšnjo stran in zahtevati novo.
 • Po vnosu kode vas bo aplikacija preusmerila na stran, kjer boste morali izpolniti svoj profil. Tam boste lahko zagotovili vse informacije o sebi, ki jih bodo videli drugi uporabniki.
 • Kako uporabljati "Periskop" na sistemih "Android"? Vse je enako, vendar morate prenesti aplikacijo v Google Play. Pomembno je, da »Periskop« ni podprt na napravah Androidrazličica ni nižja od 4,4. Tako ni praktično nobene razlike v tem, kako uporabiti "Periscope" na telefonu z iOS ali Android sistemom, razen kjer lahko prenesete samo aplikacijo.

  Izbira uporabniškega imena

  Kako uporabljati "Periskop" in izbrati vzdevek? Mnogi uporabniki, ki se prijavijo prek storitve Twitter, imajo isto ime, vendar to ni nujno potrebno. Pri registraciji lahko napišete katerokoli uporabniško ime, vendar morate skrbno razmisliti, saj ga kasneje ne boste mogli spremeniti. Če želite, da je vaš vzdevek bolj nepozaben, napišite vsako besedo, iz katere je sestavljena, kapitalizirana. Torej bo vaš nick zapomnil več uporabnikov.

  Naročnine in naročniki

  Kot pri vseh drugih socialnih omrežjih, je vse odvisno od tega, s kom ste prijavljeni. Če ste vključili sporočila, boste prejeli obvestilo o začetku oddaje osebe, na katero ste naročeni. Če ta oseba ne izbriše vnosa, bo na voljo vsem uporabnikom v 24 urah, potem pa bo samodejno šla. Morda boste povabljeni tudi k gledanju drugih oddaj. V vsaki oddaji imate priložnost klepetati z drugimi gledalci, deliti čustva, postavljati vprašanja. Obstaja taka lastnost, kot je zasebno oddajanje. To je priročno, ker lahko oseba ustvari zrak za določen, zaprt krog ljudi, ki jih lahko izbere med svojimi naročniki. Na koga se lahko naročite? Na absolutno vsaki osebi, katere življenje vas zanima. To so lahko znane osebnosti in vaši prijatelji.Obstaja celo takšno, da je mogoče naključno naleteti na živo pot določenega človeka in se tako zanima za podpisovanje dogodkov v svojem življenju v prihodnosti. Da bi videli, na koga ste naročeni, na vaše naročnike, na tiste, ki so na vaši črni listi, in da preučite zapise vaših oddaj, se morate prijaviti v svoj račun.

  Srce v "periskopu"

  Odvisno od števila src ali z drugimi besedami, od priljubljenosti uporabnika omrežja "Periscope" je odvisna. Prejemate jih lahko pri predvajanju v živo. Med oddajanjem vas bodo vaši gledalci lahko postavili v srce, tako da tapnete prst na zaslonu. In lahko jih daš toliko, kolikor hočeš. Upoštevano je tudi srce gledalcev vaših oddaj.

  Kako oddajati

  Za začetek vaše lastne oddaje morate najprej najti ime. Najpogostejše uporabnike zanima oddajanje v živo s kratkim zanimivim imenom. Gledalec sam po sebi ugotovi, ali bo gledal oddajo ali ne. Tudi "Periskop" vam omogoča, da določite vašo geolokacijo, to je kraj, kjer se oddajajo. Toda s to funkcijo morate včasih biti previdni, še posebej, če ste v živo iz vašega doma. Tretji kriterij etra je tisto, kar se bo oddajalo: javno ali zasebno. Če želite svojim bralcem povedati, da bo Twitter začel oddajati, morate pred začetkom klikniti na ikono Twitter. Če med predstavitvijo dvakrat kliknete zaslon, se fotoaparat preklopinazaj in nazaj. Če želite oddajo končati, morate s prstom odriniti od zgoraj navzdol in klikniti »Finish broadcast«.

  Sorodne publikacije