Draeneiki in Blood Elvens v svetu WoW

Vilini so eden najbolj skrivnostnih likov v Warcraftu. Toda to jim ne preprečuje, da bi ostali najmočnejši čarovniki, saj Light Naare draeneijem omogoča praktično nepremagljive paladine ali šamane. Od kod prihaja moč žensk, ki pripadajo tem velikim narodom?

Draeneiki

Tudi sam Anduin Rin je menil, da je draenetika izjemno privlačna v očeh ljudi človeške rase. Kaj jim omogoča, da se tako ugodno izognejo ozadju prizemnih žensk? Modrikasti odtenki kože pojasnjujejo, da je draeneika bitje z drugega planeta. Njen nenavaden videz jo bolj privlači, kot se odbija. Bademaste oči oddajajo mehko modro svetlobo. Čeprav, če je lepota šaman ali paladin, potem lahko oči sijejo in lila.


Majhni rogovi na glavi drenažev spominjajo na krono, masivna kopita na spodnjih udih pa nikakor ne zmanjšujejo njihove milosti in prefinjenosti. Skoraj vsi predstavniki te rase so se posvetili služenju Naaru. To so nekateri efemerni subjekti, ki dajejo odtočnim silam moč za boj proti svojim nasprotnikom. Če se je za sekundo zdelo, da so draeneji zaradi miniaturnosti v primerjavi z velikimi tremi metri dolgimi tuje moške veliko šibkejši, potem ste globoko napačni. Ta mehka dekleta so zlahka opremljena z dvoročnimi kladivi in ​​podložna vsem znanim elementom.

Bloody Elves

Nočni vilini, kot je razvidno iz naslova, so navajeni, da imajo aktivni življenjski slog v temi. Ne prenašajo sončne svetlobekoža prelije vijolične odtenke. Ampak vilini krvi, za razliko od njih, so se prilagajali vsakodnevnemu življenju in se povsem počutili pod soncem. Zato so postali gospodarji svetlo zlate in včasih nepričakovano temne kože. Njihove oči imajo možnost, da svetijo zeleno. Vse zato, ker uporabljajo čarovnijo, izposojeno od demonov. Skupaj z njim se pojavi ta isti sijaj. In bolj ko potrebujete takšno čarobno podporo, svetlost postane barva oči elfa.


Krvavca se odlikuje po prefinjeni figuri, rednih obraznih potezah in tankih, dvignjenih ušesih. Spomnimo se, da se mojstrsko ne nanašajo le na demonsko magijo. Izjemno privlačen na prvi pogled se oseba lahko skrije za zastrupljenim bodalom ali pa spretno roča z lokom in puščicami. Nenavadno je, da lahko krvni vilini zdravijo rane svojih tovarišev zaradi svoje čarovnije.

Zakaj dekleta?

Ni skrivnost, da tudi mladi raje izberejo igro ženskih likov. In sploh ni težko razumeti, zakaj. Na primer, v krvnem elfu "VV" - daleč od tega, da bi bil edini ulov, lepota. Grozljivi predstavniki nemrtih, močni taureni, srčkani cmoki in celo kljove trolskih žensk. Vsak od njih bo našel svojega oboževalca na bojiščih.
Igralec 90% igralnega časa vidi svoj lik na hrbtu. In zagotovo je veliko bolj prijetno za mnoge, da uživajo prijetne ženske oblike kot moški široki hrbet. Draeneiki in krvni vilinisamo krepijo željo, da bi se občudovali in imeli tako nestandardno podobo.

Sorodne publikacije