Ne pridejo na mail "Yandex" - kaj storiti?

Uporabniki se občasno pritožujejo, da ne prejemajo pisem Yandex pošti. Zakaj se to lahko zgodi? Kako se spopasti s tem problemom? Ali je res tako nevarno, kot se zdi na prvi pogled? Odgovor na vse čaka na to. Pravzaprav je lahko veliko težav. Ampak ne panike. Večina situacij se rešuje brez večjih težav.

Napaka omrežja

Zakaj ne pridete do Yandex pošte? Celotna stvar se lahko skrije v najpogostejši sistemski neuspeh te storitve. To ni odvisno od uporabnika. Pojavi se zaradi preobremenitve glavnega strežnika ali pri nadgradnji.V primeru okvare omrežja lahko pridejo nekateri uporabniki, nekateri pa ne. Obstajajo tudi težave pri pošiljanju sporočil. Ne bojte se. Samo malo počakaj. Ko so težave z omrežjem odpravljene, bo pošta začela delovati v celoti.

Spam

Toda to ni najbolj pogosta težava. Ne pridejo na Yandex mail? Večina sporočil se dejansko pošlje v poštni nabiralnik uporabnika. Vnesite vse črke v mapo »Prejeto« in v mapo »Spam«. Če pričakujete, da boste prejeli sporočilo, vendar ne bo trajalo dlje časa, priporočamo, da preverite določeno mapo. Najverjetneje bo izgubljen list. Pogost pojav, ki je povezan s filtri in nastavitvami e-pošte, je zelo pogost. Zato je priporočljivo, da vnaprej preverite mapo Spam. Kot kaže praksa, polovica uporabnikov prenehapritožujejo zaradi nastajajočega problema. Ampak to ni vse možnosti za razvoj dogodkov. Obstaja še en razlog, zakaj pisma Yandexu ne pridejo.Blokiranje

Verjetno nekatera področja ali naslovi sporočila ne bodo dosegli prejemnika. In ni treba, da imajo pošto na Yandex, se lahko to zgodi s katero koli gostovanje. Razlog je v samodejnih nastavitvah storitev, ki vključujejo blokiranje določenih črk. V tem primeru je priporočljivo, da napišete tehnično podporo za "Yandex". Čeprav se veliko uporabnikov priporoča, da preprosto dobijo pošto na drugem gostitelju. Odstranitev ključavnice ni lahka naloga. Lahko pa poskusite sami rešiti situacijo. Ali ne pridejo na Yandex mail od GMail? Dovolj, da poskusite delati z filtri. Zaklepanje je mogoče odstraniti brez veliko dela.

Delo s filtrima

Če so e-poštna sporočila uporabnika v mapi Spam ali ne pridejo do uporabnika, je priporočljivo, da omogočite varnostne nastavitve v Yandexu. Kako to storiti? Samo sledite navodilom:
 • Prenesite pooblastilo po pošti. Nato pojdite v Nastavitve.
 • Izberite v meniju "Pravila za ravnanje s pošto".
 • Pojdite v oddelek "Bele liste" in v ustreznem oknu vnesite ustrezen naslov pošiljatelja.
 • Kliknite gumb "Dodaj".
 • Od zdaj naprej, stiki iz "belega seznama" ne bodo uvrščeni v mapo "Neželena pošta". In ker jim je prepovedano prepoznati, ne bodo. Jasno je, kaj storiti, če ne pride poštaYandex.

  Prezasedenost

  Ampak to ni vse. Včasih razlog, da pisma eni ali drugi pošti ne pridejo, je banalno prelivanje podatkov. Vsaka storitev ima svojo omejitev vhodnih in izhodnih dokumentov. Verjetno je izčrpan. Dovolj je, da preprosto počistite pošto iz prenatrpanih e-poštnih sporočil. Po tem vam ni treba razmišljati, iz nekega razloga, ni pisma na pošto "Yandex".

  Sorodne publikacije