Kaj dobre alarmi s samodejnim zagonom svetujejo strokovnjakom

V skladu s statistiko iz leta 2016 so v številnih državah postali pogostejši karteli in kraje avtomobilov. Povečalo se je tudi število ugrabitev avtomobilov. Kot kaže praksa, je eden od resničnih načinov preprečevanja kraje razmisliti o namestitvi signalizacije. Toda mnogi motoristi imajo tukaj naravno vprašanje: katero je bolje izbrati?

Spodaj boste našli glavne značilnosti in mnenja strokovnih bonitetnih agencij in strokovnjakov o tem, katere dobre alarme s samodejnim zagonom je bolje namestiti na vaš avto.

Prednosti alarma s samodejnim zagonom

Nedvomno je alarm s samodejnim zagonom resna prednost za vsakega voznika. Pravzaprav lahko s pomočjo alarma zaženete motor in druge sisteme na daljavo. Pozimi je zelo udobno. V hudi hladi skozi alarmni sistem lahko vklopite ogrevanje avtomobila iz pisarne in ne zamrznete, čakate na ogrevanje.

Zdaj je čas, da podrobno govorimo o glavnih prednostih in kakšni dobri alarmi s samodejnim zagonom priporočajo strokovnjaki. Mnogi vozniki dobijo poceni, enostavne naprave pogojno. "To je bilo." Hkrati pa sploh ne mislijo, da so v veliki nevarnosti, da ostanejo brez avtomobila. Mischief plača dvakrat. Najpomembnejša je inovativnost in visoka tehnologija ali nizka cena? Razumimo skupaj.

Sherkan Alarm (Sher-Khan)

Nekateri najboljši alarm z avtomatskim zagonom, v skladu zavtomobilski strokovnjaki, to so modeli ruskega podjetja Sher-Khan. Proizvajajo sisteme za vse vrste avtomobilov. Na ruskem trgu je alarmni sistem Sherkhan zelo pogost pri samodejnem zagonu. Kateri je boljši v seriji tega proizvajalca? Na to vprašanje ni odgovora že dolgo časa. Media One New Model je eden najdražjih modelov podjetja. Glede na regijo, lahko stane več kot 10 tisoč UAH. Hkrati pa je izdelan z uporabo inovativnih tehnologij - nečitljivim algoritmom kode. Prav tako je alarmni sistem opremljen z JackStop (protiprogramom). Tudi v primeru poskusa ugrabitve v prisotnosti voznika je avtomobil popolnoma blokiran.

Obesek za ključe je opremljen s PIN kodo, ki zagotavlja tudi celovitost avtomobila. Poleg seznama funkcij Media One New vključuje: nadzor svetlobe, pameten zagon in turbo timer. Številni strokovnjaki, ki so odgovorili na vprašanje, kakšno je boljše signaliziranje s samodejnim zagonom domačih proizvajalcev, zagotavljajo, da je tudi ta cena za tako pameten sistem zelo demokratična.

"Pandora" (Pandora DXL 3910)

Pandorin alarmni sistem nikakor ni slabši od sistema Sherkan. Kot pri proizvodih Sherkhan je poudarek na inovacijah in visoki tehnologiji.
Namestitev te signalizacije na avto, lastniku ni treba skrbeti za ključe. Za upravljanje je dovolj, da imamo sodoben pametni telefon. Za mobilne telefone je na voljo glasovni nadzor in sproščena mobilna aplikacija, ne glede na operacijski sistem. Izdelki podjetja so vednoje na vrhu razprave o tem, kakšna je dobra signalizacija z avtomatskim zagonom motorja. V cenovnem razponu ni očitnih razlik od prejšnjega konkurenta. V tem primeru lahko vse prednosti modulov v primerjavi s tem postanejo pomembna pomanjkljivost. Dejstvo je, da ima sistem veliko funkcij in nastavitev, ki lahko znova prestrašijo začetnike ali oboževalce enostavnih rešitev. Takšen alarmni sistem bo bolj primeren za "napredne" uporabnike.

Inovativni StarLine D94 2 CAN GSM /GP Slave

Ta alarmni sistem je tudi med prvimi tremi inovativnimi alarmnimi sistemi in ima široko paleto funkcij. Stane približno enako kot Sherkhan in Pandora. Sistem je opremljen z navigacijsko bazo, v kateri se avtomobil lahko zlahka najde na zmedenih parkirnih mestih ali v primeru kraje določi koordinate lokacije do števca. Ta alarmni sistem deluje tudi prek mobilnih aplikacij, kar je nedvomno plus za ljubitelje dela in življenja s pametnim telefonom. Avtoritativni ruski izdaje, odgovor na vprašanje, kaj alarmni sistem s samodejnim zagonom je bolje, da se imenuje "StarLine" eden najboljših signalizacijo sistema.
Ena izmed najbolj zanimivih lastnosti je senzor nagiba. Ko poskušate z dvigalom ali dvigalom dvigniti avto, takoj deluje. Sama signalizacija spremlja temperaturo zraka in spreminja čas ogrevanja motorja.

Nizka cena in kakovost - "Pantera" (Pantera CL-550)

Seveda, razumevanje sistema signalizacije, ne more zamuditi vprašanje cen. Za mnoge lastnike avtomobilov v času krize glavna stvarmerilo za izbiro alarma je nizka cena, ne inovacija in visoka tehnologija. Signalizacija bo stala le eno in pol tisoč rubljev. Na vprašanje, kateri alarmni sistem s samodejnim zagonom je najbolje umeščen v to merilo, strokovnjaki in avtoritativne revije soglasno dajejo prednost sistemu Panther (Pantera CL-550). Nizka cena v zvezi z visoko kakovostjo jasno izraža naklonjenost tej signalizaciji. Opremljen je s funkcijami: anti-skener, avto, algoritem proti šifrirani kodi. V tem primeru je možno nadzorovati glavne sisteme avtomobila: svetlobo, klimatsko napravo, toploto, držala za okna.

Classic Tomahawk (Tomahawk 7.1)

Glede na absolutno vse ocene za alarm, lahko vedno najdete sistem Tomahawk 7.1. S svojo nizko ceno (le 3500 rubljev) je ta sistem zelo priljubljen med vsemi lastniki avtomobilov. Kot prejšnji analogi je "Tomahawk" alarm z avtomatskim zagonom. Kaj je bolje Vazovsky modeli so tisti stroji, za katere je ta sistem idealno primeren, tako da lastniki niso zastavljena takšna vprašanja, in jih samozavestno pridobijo. "Tomahawk" ima pametno, visoko kakovostno funkcijo tihega zagona varnostnega sistema. Hkrati se v primeru okvare ali izklopa napajanja izklopijo funkcije in nastavitve in ostanejo enake. Koda je tudi neberljiva, dvojni algoritem, ki ščiti pred vdori in prestrezanjem. Edina pomanjkljivost je, da ni dodatnih kanalov za upravljanje alarmnega sistema. Za mnoge lastnike pa to ni pomanjkljivost. Krmilna enota je hkrati enostavna za uporabo in kakovost. Zato ga njegovi lastniki tako zelo radisamodejno Na številnih avtomobilskih portalih se pogosto govori o alarmnem sistemu s samodejnim zagonom. Kaj je bolje? Mnenja govorijo le o enem - "Tomahawk".

StarLine B64 CAN

To je drugo podjetje za signalizacijo StarLine. To je bolj demokratično v cenovnem smislu in ni tako napreden v funkcionalnosti kot D94 2 CAN GSM /GP Slave. Žal, z vsemi prednostmi blagovne znamke, samodejni zagon ni na voljo v celotnem kompletu modela. Da bi se izognili neprijetnim presenečenjem pri nakupu alarma, je treba vnaprej ugotoviti vse komponente in naprave. Glede na ta model strokovnjaki ne bodo odgovorili na pritrdilno vprašanje, katera signalizacija "StarLine" s samodejnim zagonom je boljša. Funkcije ne vključujejo sistema imobilizatorja, GPS sistema in funkcije nehlapne energije. Toda to je slabost, bolje bi bilo govoriti o profesionalcih.
Naprava je lahko integrirana v avtomobilski sistem in lahko postane pravi "računalnik na vozilu". Poleg tega, kot je že omenjeno, je ta sistem zelo demokratičen in zelo priljubljen.

Alligator C-500

Pravi plenilec na področju alarmnih sistemov, Alligator C-500 ima doseg 25 km. in sedem varnostnih območij - to je daleč od meje zmogljivosti signalnega sistema.To je povprečna cenovna kategorija, stala bo 7100 rub.opombe in poiščite informacije o tem, katera signalizacija je najboljša za avto z zagonom. Napravo lahko nastavite tudi, ko motor deluje. Dvojni algoritem kode alarma je nepremostljiva ovira za ugrabitelje avtomobilov. Edina pomanjkljivost je senzor udarca, ki je tako občutljiv, da vsak prehodni avtomobil vključuje signalni sistem.

Drugi predstavnik družine je "Jaguar Ez-Ultra"

. Veliko varnostnih sistemov je nekako poimenovano v čast družini mačk, verjetno zaradi netočnosti in nagnjenosti do razbojnikov in ugrabiteljev. Še en tak predstavnik je Jaguar Ez-Ultra. Ima precej nizke stroške, le 2900 rubljev, medtem ko je visoka kakovost proizvodnje in varnostni sistem.
Izberete lahko katerega koli od osem tisoč brezplačnih kanalov brez kakršnega koli vmešavanja. Zato glede na vprašanje, kaj je bolje kupiti alarm s samodejnim zagonom, te vrste naprav ne smete izključiti s seznama. Ta sistem je težko prekiniti. In odgovarja v 1/4 sekunde, kar je v resnici odličen rezultat za takšen demokratični model. Naprava ima vse klasične alarmne funkcije s samodejnim zagonom. Zagon vnaprej, upravlja prtljažnik in varuje motor s tem alarmnim sistemom s samodejnim zagonom. Kateri model je najbolj primeren za lastnika avtomobila, je odvisen od posameznih koristi. Praktično ni slabosti. Edina pomanjkljivost je enostranski opozorilo. Čeprav za takšno proračunsko možnost tega ni mogoče šteti za minus.

"Ghost-800"

Eden od predstavnikov domačega razvoja- Ghost-800. To je dokaj kvalitativni model. Stane približno 12.000 rubljev. Tako kot inovativni sistem ima tudi funkcijo glasovnega nadzora, ki vključuje nastavitve samodejnega predvajanja prek mobilnih aplikacij katerega koli operacijskega sistema. Naprava deluje tudi v načinu Slave s klasičnim radijskim ključem, kot vsi drugi alarmni sistemi s samodejnim zagonom. Kaj je bolje Najverjetneje ni nobenega dvoma, da je sodobni trg nasičen s široko paleto, tako da bo vsak lastnik avtomobila lahko izbral najprimernejšo možnost za sebe. Sistem zagotavlja vse klasične funkcije varnostnega sistema te vrste, navedene nad drugimi alarmi. To je dokaj enostaven za uporabo model. Brez težav. To je priročno v montaži in podpira imobilizacijo kladiv za hrbtna ulica. Pomanjkljivosti vključujejo pomanjkanje imobilizatorja za validacijo dostopa.

Pod zaščito KGB (KGB G-5 CAN)

Ta signalizacija je povprečna cenovna kategorija. Zasnovan je z visoko kakovostno radijsko komunikacijo v pogojih ovir valov. Sistem je vključen v Smart Smart Smart Smart Control. Alarm lahko namestite na dizelski motor in bencin. Hkrati ima dvosmerni dialog, pa tudi daljinski in samodejni zagon. Tudi alarmni sistem ima modul CAN. Da bi ga namestili, absolutno ni treba razstaviti glavnih sistemov. Kartico CAN enostavno pripnite na posebno mesto. To inovativno orodje bo sledilo nevarnostim za avto.
Ena od prednosti tegaAlarm je izolacija hrupa z uporabo več kot 8000 FM kanalov. To bo odpravilo hrup signalizacije pri vsakem gibanju v metropoli. Mnogi strokovnjaki, ki odgovarjajo na vprašanje, kakšni so dobri alarmni sistemi s samodejnim zagonom, z gotovostjo pravijo, da je tudi ta, na prvi pogled, preprost sistem, primeren za vse motoriste, kot izkušene, pripravljene namestiti najboljšo opremo za svoj avto in začetnika, ki potrebuje najnovejšo opremo zanesljivo varovanje njihovega premoženja.

Sorodne publikacije