Kako spremeniti temo "Yandex": oblikovanje pošte, brskalnika in glavne strani

Yandex - ena največjih podjetij, ki uporabnikom svetovnega spleta ponuja vrsto koristnih storitev: od priročnega iskalnika do virtualne torbice. Standardna izvedba "Yandex" je narejena v barvah: bela, rumena in rdeča. Toda oblikovanje istega sloga včasih ustreza, in uporabnik začne razmišljati o tem, kako spremeniti temo "Yandex" in dodati brskalniku ali začetni strani več kreativnosti.

Storitve «Yandex»

Podjetje Yandex ni samo iskanje in poštne storitve. Zagotavlja velik seznam koristnih storitev. Iskalnik Yandex deluje na enaki ravni kot njegov glavni konkurent - Google, vendar najprej išče Runetove strani. Poštna služba zanesljivo varuje vaše osebne podatke.

Poleg tega "Yandex" uporabniku zagotavlja storitve, kot so:
 • "Zemljevidi".
 • "Trg".
 • "Novice".
 • "Prevajalec".
 • "Slike".
 • "Video".
 • "Disk."
 • "Pluta".
 • "Denar" itd.
 • Za lažjo uporabo je bila ustvarjena mobilna različica spletnega mesta.

  Sprememba modela «Yandex.Poshti»

  Ena izmed najbolj priljubljenih storitev »Yandex« je »Mail«. Veliko uporabnikov ustvari e-poštni nabiralnik za delo ali osebne potrebe. Pogosto, standardna oblika ni treba okusiti, in potem se postavlja vprašanje, kako spremeniti temo "Yandex" na strani e-pošte. Oblikovanje se spremeni v nekaj preprostih korakih. Za začetek je potrebnopojdite v Nastavitve. Potrebna ikona se nahaja v zgornjem desnem kotu. Nato v spustnem meniju izberite zavihek "design".
  Izbrani bo predstavljena majhna zbirka tem. Med predlaganimi seznami so temni in svetli okraski, tematske in klasične. Če želite nastaviti želeno temo, jo kliknite z levim gumbom miške.

  Kako spremeniti temo v "Yandex.Brauser"?

  Oblikovanje storitve Yandex.Phone je enostavno spremeniti. Vendar uporabnik ne more dodati posameznika, saj je seznam tem strogo omejen. Toda z brskalnikom iz podjetja "Yandex" je vse drugače.

  Tema Yandexa lahko spremenite na več načinov: ob prvi uporabi ali ročno. Po prenosu brskalnika in njegove namestitve, poleg zahteve po prenosu zaznamkov in izbiri privzetega brskalnika, bo uporabnik pozvan, da izbere obliko. Izbira je dovolj majhna - samo enajst tem. Toda njihova glavna prednost je, da so to žive ozadja. Niso statični, temveč dinamični. Na strani z zaznamki lahko ročno spremenite temo Yandexa. S klikom na ploščo Nov zavihek in s klikom na prazen prostor z desnim gumbom miške mora uporabnik izbrati element "Spremeni ozadje". Poleg standardnih tem lahko slike prenesete iz skladišča na osebni računalnik. Teme brskalnika lahko spremenite z razširitvami. Z odhodom v imenik razširitvenih strani za Yandex.Brauser lahko uporabnik izbira med več sto modeli, ki so jih ustvarili profesionalci in amaterji.

  Namestitevozadje na strani "Iskanje"

  Poleg osnovne zasnove brskalnika in poštne storitve, so uporabniki zainteresirani, kako spremeniti temo na glavni strani Yandexa. " Standardna oblika iskalnika se ne razlikuje po izvirnosti, vendar se vse spremeni v nekaj klikih.
  Če želite spremeniti temo glavne začetne strani Yandex, morate klikniti na ikono "Nastavitve" v zgornjem desnem kotu. Ikona se nahaja v bližini okna osebnega profila. Po kliku se prikaže meni, katerega seznam naj bo izbran »Ustvari temo«. Nato bodo na dnu okna na voljo teme. Seznam dekoracij se nenehno posodablja in dopolnjuje glede na letni čas ali prihod praznikov.

  Sorodne publikacije