Večfunkcijska naprava Xerox WorkCentre 3045: brezhibna povezava med tehničnimi specifikacijami in kakovostjo

Idealna rešitev za organizacijo sistema za upravljanje z dokumenti za majhne in srednje velike delovne skupine iz enega od vodilnih proizvajalcev večnamenskih naprav je Xerox Workcentre 3045. Podrobno bodo obravnavane specifikacije, zmogljivost, uporabniški pregledi in druge pomembne informacije, povezane z njim. v tem materialu.

Dokončanje

Spodaj je naveden seznam Xerox Workcentre 3045:
 • Opis večnamenske naprave in garancijske kartice je popoln seznam dokumentacije.
 • Kabel za povezavo z osebnim računalnikom.
 • Napajalni kabel.
 • Zagon kartuše z zmanjšano količino tonerja.
 • Disk s programsko opremo.
 • Seveda, MFU.
 • Tehnološke značilnosti, specifikacije z dovoljenjem, formati

  Laserska metoda monokromatskih žigov je osnova za Xerox Workcentre 3045. V tem primeru se uspešnost in velike količine tiskanja pojavijo v ospredju, vendar kakovost izvorne dokumentacije v primerjavi z inkjet tiskanje bo slabše. Zadnji odtenek sledi iz dovoljenja prejetih dokumentov, ki ima v načinu tiskalnika vrednost 1200x1200 in način kopirnega stroja - 600x600. V načinu za optično branje lahko večnamenska naprava natisne digitalne kopije z resnično ločljivostjo 1200 x 1200 in 24-bitno barvo. Vendar je treba tudi opozoriti, da se pri tej napravi pri aktiviranju skenerja aktivira interpolacijska funkcija, ki jeS pomočjo posebne programske opreme lahko povečate ločljivost digitalnih dokumentov do 9600x9600.


  Kartuša

  Pri Xerox Workcentru 3045 se izračuna skupno 700 strani tiskalnih kartuš 106R02181. Ponovno polnjenje vam omogoča, da povečate to vrednost na 1000 strani. Obstaja tudi različica izboljšane kartuše za to večnamensko napravo, ki lahko tiska iz ene 2300-listne bencinske črpalke. Njen model je 106R02183. Ni vključena v osnovno opremo te večnamenske naprave - potrebno jo je kupiti posebej. Priporočljivo je, da takšen nakup kupite šele po popolnem razvoju vira začetnega vložka.


  Vmesniki

  Najbolj ozko in najbolj problematično mesto v Xerox Workcentru 3045 je seznam podprtih vmesnikov. Vključuje samo en način za povezavo z osebnim računalnikom - USB. Seveda so njegove zmogljivosti dovolj za izvajanje funkcij tiskalnika in optičnega bralnika. Ampak tukaj je ločen tiskalniški strežnik, ki ga ni mogoče kopirati in skenirati na tej napravi. Noben večji razvijalec tega ni predvidel, lastniki te večnamenske naprave pa bodo morali prej omenjeni strežnik implementirati na enem od računalnikov računalniškega omrežja.

  Hitrost

  Ena glavnih prednosti tehnologije laserskega tiskanja, ki je podlaga za to MFP, je visoka zmogljivost. Prav ta pomembna prednost se lahko pohvali s protagonistom tega pregleda. Potrebno je 25 sekund, da se raztopina ogreje. KasnejePrvo kopijo ali odtis traja 24 sekund. Nato lahko ta večfunkcijska naprava v eni minuti izda 24 kopij ali natisnjene strani največjega v tem primeru formata A4.

  Programska oprema

  S položaja programske opreme so močne pozicije v tem IFI dovolj močne. Razvijalci programske opreme, poleg najpogostejših za zdaj Mac OS in Windows Vista, so dodali tudi podporo za različne spremembe operacijskega sistema Linux. Posledično lahko ta večnamenska naprava s stališča sistemske programske opreme uspešno sodeluje s skoraj vsakim dejanskim operacijskim sistemom.

  Recenzije

  Lastniki in strokovnjaki na Xerox Workcentru 3045 so imeli samo eno pomembno pomanjkljivost. Njihova zavrnitev kaže, da je ta vsestranska naprava uvedla dokaj skromen seznam vmesnikov, ki ga je predstavil USB. Razvijalci niso predvideli nobenih dodatnih možnosti v zvezi s tem. Seveda bi bilo veliko bolj priročno, če bi bile specifikacije tega IFI prisotne brezžične in zelo praktične na trenutni ravni Wi-Fi ali RJ-45 vam omogoča, da neposredno povežete večnamensko napravo z računalniškim omrežjem in jo pretvorite v popoln tiskalni strežnik in skeniranje. Vendar so proizvajalci prihranili in iz tega razloga se lahko odločitev šteje za dostopno. Njegove nedvomne prednosti vključujejo visoko zmogljivost, nizke stroške ene natisnjene strani, velik seznam podprtih operacijskih sistemov. Kakorezultat je ena od pomanjkljivosti te IFI kompenzirana s celo vrsto prednosti.

  Povzetek

  Uravnotežena in dokaj funkcionalna rešitev je Xerox WorkCentre 3045. Ta izdelek je popolnoma primeren za upravljanje dokumentov v majhnih in srednje velikih delovnih skupinah ali celo kopirnem centru. Toda za domačo uporabo je omejevalni dejavnik precej visok strošek. Za velike delovne skupine bo mesečni obseg takšnega IFI nezadosten.

  Sorodne publikacije