Znak Tanye "Mortal Kombat"

Veliko igralcev pozna serijo Mortal Kombat. Večina jih je bila navdušena nad zelo visoko stopnjo nasilja. Poleg tega je lahko sovražnik brutalno pretepen, z uporabo nekaterih gumbov. Danes, glede na ljubitelje bojevanja, je predstavljena velika vrsta iger. V četrtem delu Mortal Kombata, ki je izšel konec leta 1998, lahko igrate nov negativen lik. O tem, kdo je Tanya "Mortal Combat 4", se boste naučili iz tega članka.

Spoznavanje značaja

Tanya v "Mortal Combatu" je fiktivni ženski negativni junak. Prvič se je ta lik pojavil v četrti seriji. Po zgodbi se sprva šteje za dobro, saj so hči veleposlanika Edenie, begunci iz drugih svetov rešujejo, in sicer Shinnok in Kuan Chi. Tanya, ki jih je sprejela v Edanijo, je tako naredila izdajstvo svojega sveta.


Kljub temu opravičuje takšna dejanja kot močan instinkt za samo-ohranjanje. Tanya, kot vidimo, je oportunist, sposoben moči ali varnosti, da pomaga vsem. Za izdajstvo je bila Tanya iskana, zato je bila prisiljena zapustiti Edenijo in pobegniti v zunanji svet.

Nekaj ​​zgodovine

Po legendi je Tanja živela v Edeniji. Odkar je bil povezan z zunanjim svetom Shao Kahna, se je moral vsak državljan boriti za svojo svobodo. Seveda je Tanya zelo pameten in spreten borec. Vendar pa po svojem namenu prehaja na bolj prefinjen način. Na Mortal Combatu X se znajde v zavezništvu, in sicer renskemu in sovražnemu vladarju zunanjega sveta.Miljo Z Renom jo Tanya vrne na prestol, to pa daje Edenia svobodo.


Katere spretnosti imate?

Tanya se šteje za najbolj obremenjen lik v Mortal Kombatu X. Ta negativni junak je popolnoma lastnik magije in diplomacije. Sodeč po številnih ocenah igralcev, je Tanya zelo dober nasprotnik. V bitki uporablja različne akrobatske trike. Za njeno agilnost in prilagodljivost je lepo gledati. V vsakem trenutku lahko napada sovražnika. V tem primeru lahko junakinja uporablja magijo, in sicer čarobne lupine, ki ji dajejo nevidnost. Tanya lahko skoči na nasprotnikov vrat, nato pa v sedeči položaj, da se popolnoma zavije. Zato bo uspešen bounbreaker imel vratu v nasprotniku.

Sklepna ugotovitev

Igra "Mortal Combat" se intenzivno razvija. V letu 2007 je pozornost igralcev predstavljena nova serija Mortal Kombat: Armageddon. Tanya v tej igri ni. Po anketi, ki je bila izvedena leta 2013, je 50 franšiznih znakov osvojilo 34. mesto.

Sorodne publikacije