Najboljše mape Samsung: Pregledi

Ogromni pametni telefoni s 5-palčnimi zasloni so zelo trdno vključeni v naše življenje in zelo težko si je predstavljati osebo brez te naprave v svojih rokah, vendar pa veliko število potrošnikov ostaja zvesto običajnim mobilnim telefonom, kot je drsnik ali bliskavica Samsung. da so celični modeli takšnega načrta zastareli in nimajo nobenih sodobnih funkcij, vendar to ni res. "Samsung" še vedno izdeluje školjke, ki imajo precej dobre lastnosti in lahko tekmujejo s klasičnimi pametnimi telefoni.

Samsung SM-G9198

Ta model je bil izdan konec leta 2016 in velja za dokaj dobro mešanico starega oblikovanja z novimi funkcijami. Kljub klasičnemu in modnemu ohišju je ta model opremljen z modernim Super AMOLED zaslonom. Hkrati je njegova diagonala 3,9 palca, kar je za telefon takega modela zelo dober indikator, ločljivost zaslona pa je 1280 x 768 slikovnih pik. Poleg tega ima ta zaslon zaščitno tehnologijo Gorilla Glass. Druge funkcije vključujejo dejstvo, da je 2 GB RAM-a, ki omogoča pametni telefon teči zelo hitro in brez obešanja, za delo na večini aplikacij, in to se razlikuje od preostalega tega telefona Samsung. Telefon ima na voljo 16 GB vgrajenega pomnilnika, kar je povsem dovolj, če pa potrošnik nima dovolj, je možno vstaviti pomnilniško kartico microSD do 128 GB.

Prav tako je treba omeniti zelo zmogljiv 6-jedrni procesor. Ni vsak navaden pametni telefonpohvali tako impresivne lastnosti. Ta telefon je bil prvotno na prodaj na Kitajskem, je prišel na ozemlje Rusije šele konec leta 2016. Z vsemi prednostmi tega modela obstaja en velik minus - cena. Ta pametni telefon z okvaro Samsung stane približno 40 tisoč rubljev.

Samsung SM-G9198: Pregled

Veliko povratnih informacij o tem modelu je pozitivno, z visokimi hitrostmi reakcije in precej dolgo življenjsko dobo baterije. Naprava je lepo v roki, zbirka pametnih telefonov na precej dobri ravni.

Od negativnih ocen so pogosto pritožbe zaradi precenjene cene, ki se nekoliko ne ujemajo z značilnostmi naprave.

Mapa Samsung Galaxy

Ta model telefona ni tako impresiven, kot je bil, vendar združuje tudi najsodobnejšo tehnologijo s preprostim preklopom. Takoj je treba opozoriti na precej dober 3,8-palčni zaslon z ločljivostjo 800 x 400 slikovnih pik, zaradi česar lahko lastnik telefona preprosto bere e-knjige, gleda filme in fotografije, pametni telefon pa deluje na sistemu Android Lollipop. Ima 4 jedra pri frekvenci 1200 MHz za vse. To je standardni indikator tega mobilnega telefona Samsung. Na voljo je 1 GB pomnilniškega ohišja z 8 GB vgrajenega pomnilnika. Če potrošnik nima dovolj, je vedno mogoče Pomnilniško kartico vstavite do 128 GB
.
Kamera v tej napravi je prav tako precej dobra, ima 8 milijonov pikslov, kar je popolnomaizpolnjuje zahteve standardnega pametnega telefona Samsung Galaxy. Razprodaja tega modela je bila prvotno predvidena za izdajo samo na domačem trgu, vendar so se potrošniki po njeni predstavitvi zelo veselili. Potem je bilo odločeno, da se sprosti Samsung Galaxy Folder in za države CIS. Cena za to napravo je približno 250 USD.

Mapa Samsung Galaxy: pregledi

Na splošno so pregledi modelov pozitivni. Obstaja precej dobre kakovosti montaže, telo ne škripanje, ne flutter (kot se dogaja v proračunu clamshells). Na splošno ni nobenih težav s telefonom od potrošnikov, pametni telefon je narejen zelo kakovostno. Od negativnih ocen je vredno omeniti, da se pritožujejo ljudje na sprednjo kamero precej nizke kakovosti. Baterija, ki ima malo manj kot 2000 mAh, je negativno zabeležena tudi pri povratnih informacijah potrošnikov.

Samsung SM-W2017

V letu 2017 je bil uveden nov in zelo nenavaden telefon Samsung. Vtičnik SM-W2017 ima klasično obliko, vendar vse lastnosti mobilnega telefona ustrezajo navadnemu sodobnemu pametnemu telefonu.
Naprava ima dva velika 4.2-palčna zaslona, ​​ločljivost 1920 x 1080 slikovnih pik (polna polna visoka ločljivost), procesor pa tudi ne zaostaja za priljubljenimi modeli, obstajajo štiri jedra s frekvenco 2200 MHz, za ljubitelje hitrega mobilnega interneta pa je tukaj tudi lep. Presenečenje, ta naprava podpira 4G.Ima skener prstnih odtisov in vse sodobne funkcije, ki jih je mogoče samo.

Vsi Samsungovi telefoni z preklopom in vsi drugi pametni telefoni se ponašajo s 4 GB RAM-a.ima 64 gigabajtov vgrajenega pomnilnika in je možno vstaviti dodatni pomnilnik flash. Navdušenci nad fotografijami lahko uživajo v vrhunski kakovosti slike. Glavna kamera je 12 megapikslov, kamera za sefi pa 5 milijonov pikslov. Za ta model je bila vgrajena baterija z zmogljivostjo 2300 mAh. Treba je omeniti in majhno težo tega pametnega telefona - samo 208 gramov. Na splošno je zelo dober sodoben model, ki nikakor ni slabši od drugih vrhunskih naprav te družbe. Prodaja te naprave v CIS se ne bo začela v drugi polovici leta 2017. Cena še ni natančno sporočena, vendar strokovnjaki pravijo, da bodo stroški znašali približno 3000 dolarjev.

Samsung SM-W2017: pregledi

Kljub dejstvu, da prodaja tega telefona Samsung preklopnika v CIS še ni začela, so ljudje v drugih državah že kupili ta model. Kot potrošniki opozoriti, telefon je opremljen z vsemi potrebnimi sodobnimi funkcijami, polnopravni pametni telefon, ki ne zaostaja za svojimi tekmeci. Uporabniki so pozitivni glede kakovosti zaslona, ​​ki v luči sonca praktično ne izgubi svoje svetlosti.
Negativni odzivi se pojavijo tudi na internetu - baterija je precej šibka, cena pa je previsoka.

Samsung C3592

Ta telefon je klasičen preklopnik, ni velikih zaslonov in večjedrnih procesorjev, vendar je za udobno uporabo te naprave na voljo vse. Samsung clamshells so bili vedno znani po svoji praktičnosti in zanesljivosti, enako velja za ta model. Ločljivost zaslona je 240 x 320, vendar je majhnaprednost - praktično ne izgubi svetlobe na soncu. Lastni pomnilnik ima le 40 megabajtov, vendar je možno vstaviti pomnilniško kartico. Kamera je 2 milijona slikovnih pik in baterija je 900 mpg. Treba je opozoriti, da je zaradi majhnega števila funkcij te baterije dovolj vsaj en teden normalne uporabe telefona Samsung (preklopni). Vsi modeli takšnega načrta se razlikujejo od sodobnih, da lahko delujejo precej dolgo brez polnjenja.

Samsung C3592: pregledi

Ta model je prejel veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov na tem telefonu. Vsi označujejo odlično delovanje naprave. Bilo je primerov, ko je C3592 po nesreči pomival v pralnem stroju skupaj z drugimi stvarmi, in še vedno je delal. Poleg tega kupci vključujejo podporo za 2 SIM kartici in možnost vstavitve USB ključa do 32 GB. Negativne povratne informacije o tem modelu je treba še iskati in praktično ne. Najpogosteje se potrošnik pritožuje zaradi slabe kakovosti barve, ki po določenem času zamaši in naprava ni zelo prisotna.

Zaključek

Kljub neverjetnemu tehnološkemu napredku v zadnjem času, veliko ljudi ostaja zvest takim telefonom, kot je Samsung preklopnik. Vsi modeli takšnega načrta so bili in so precej elegantni in elegantni. Zato razvijalci mobilnih telefonov poskušajo storiti vse, kar je v njihovi moči, da bi mobilni telefon v tej obliki izginil s polic.

Sorodne publikacije