Kako se pridružiti skupini Whatsapp in kako ustvariti svojo skupino?

Aplikacija Multi-platform WhatsApp, ki je slavni sel, se od drugih podobnih virov razlikuje po tem, da ima udeleženec v skupnem klepetu možnost, da se poveže z mnogimi ljudmi. Hkrati lahko vsaka oseba odpre svojo skupino, posvečeno kateri koli zanimivi temi.

Zagovorniki dobrega govora bodo najverjetneje zainteresirani za skupine WhatsApp. To je najbolj kolektivni klepet vsega, kar obstaja danes. Poleg tega obstaja možnost, da sami ustvarite skupino ali se pridružite ustvarjanju drugih in preživite čas v korespondenci z velikim številom ljudi. Vprašanje je, kako najti pravo skupnost in kako se pridružiti skupini v Whatsappu? To vprašanje je pomembno, saj ima le administrator možnost vpisati v skupino in je nerealno vstopiti po lastni izbiri. Kljub temu pa obstajata dve rešitvi tega problema in lahko sodelujete v skupnem klepetu, če:


 • Odprite skupino sami.
 • Povabljeni ste bili v obstoječo skupino.
 • Kako odpreti svojo skupino

  Dejanja, ki se uporabljajo v tem primeru, bodo naslednja:
 • Pojdite v razdelek klepeti.
 • Kliknite na "Nastavitve".
 • Izberite na zaslonu "Nova skupina".
 • Potrebno je napisati ime nove skupine, določiti posebne avatare za to, vključiti in odstraniti osebe iz pogovora. In vprašanje o tem, kako se pridružiti skupini v Whatsappu po njegovi izdelavi, za vas ni več pomembno, ker ste skrbnik.

  Kako ustvariti skupino v Whatsappu, ki temelji na obstoječi?

  To je potrebnoomogočite sel, tako da izberete servisno sliko, in takoj odprete zaslon Klepeti. Nato odprite zavihek "Nova skupina" na zgornji strani odseka. V tem primeru mora uporabnik upoštevati, da lahko doseže cilj samo, če že obstaja kakšen drug klepet. Nato morate nastaviti temo in predpisati njeno ime. V tem primeru bodo vsi člani skupine videli ime skupnega klepeta. Če želite vključiti udeleženca, izberite »+« in označite nasproti imen udeležencev. V iskanju lahko natisnete tudi uporabniško ime. Končajte algoritem z gumbom Končano. Po tem bodo vsi člani predhodno ustvarjenega klepeta v vaši skupini.


  Kako prilagoditi in očistiti skupine v Whatsappu?

  Uporabnik lahko kadarkoli spremeni skupni klepet. Lahko odstrani vsako osebo, ki jo želi, in ne bo mogel sodelovati v pogovoru. To storite tako, da izberete neželenega uporabnika, označite njegov vzdevek in kliknete »Odstrani [ime] iz skupine.«

  Kako poiskati ustvarjeno skupnost in kako se pridružiti skupini Whatsapp?

  Kako najti skupino v Votsappi, ko jih je veliko na seznamu? Za rešitev tega problema obstaja posebno orodje za ogled. Najprej morate pogledati stran za klepet, na desni strani pa v zgornjem kotu izberite sliko povečevalnega stekla. Prikaže se polje za tipkanje - tam morate zapisati ime skupine. Če želite na primer vstopiti v skupino Sochi Whatsapp, morate vnesti to ime. Na žalost, na primer preprosta skupinska iskanjaglasbeni interes za WhatsApp se ne upošteva. To je posebna značilnost tega glasnika, zlasti iz socialnih omrežij. Čeprav WhatsApp ne trdi, da velja za resnično socialno mrežo. Orodja, ki so na voljo v prijavi, se zato lahko štejejo za zadostna. Kako se pridružiti skupini v Whatsappu, kdaj boste našli tisto, kar vas zanima? Obrnite se na skrbnika te skupnosti.

  Kaj naj storim, da se pridružim skupini, ki so jo ustvarili drugi?

  Za vstop v skupnost, ki jo je ustvarila druga oseba, morate imeti na seznamu stikov telefona skrbniško številko. Kako se pridružiti skupini Whatsapp, jo odprete? Najlažji način je, da od administratorja zahtevate, da vas vključi v skupinski klepet. Očitno je, da želi admin imeti več udeležencev, zato najverjetneje ne bo zavrnil.

  Sorodne publikacije