Far Cry 3 Blood Dragon: pregled igre

V sodobni industriji iger na srečo se pogosto najdejo takšni projekti, ki na prvi pogled preprosto niso izdelani in zahtevajo dodatna plačila, da bi pridobili integriteto. Model distribucije DLC ni več novost in je daleč od vsega užitka. Celo tam je bila igralska skupnost, ki je posebej prezrla različne dodatke, saj je to čista voda izsiljevanja. Vendar pa obstaja en projekt, ki kaže, da je dodatek včasih lahko zelo zanimiv. Imenuje se Far Cry 3 Blood Dragon in ga mnogi poznajo.


Da, ta program je ovit z različnimi govoricami, mislimi in drugimi točkami, vendar ne pozabite, da je najbolje poslušati konstruktivno kritiko. Torej, za igro Far Cry 3 Blood Dragon pregled mora temeljiti na zanesljivih virov, ki so seznanjeni s projektom in se lahko vse razgradi na police, ki prikazuje program, kot je. Zato vam bomo poskušali povedati o vseh točkah, povezanih s to temo. Vendar je treba omeniti, da je ta pregled zgolj osebno mnenje, pridobljeno iz osebnih izkušenj in nekaterih elementov pregledov iz zaupanja vrednih virov.

Kaj je ta igra?

Pred pregledom za Far Cry 3 Blood Dragon dobi jasno sliko, vredno je ugotoviti, za kaj gre. Kot smo že omenili, je ta projekt le dopolnilo polnopravne pustolovščine Far Cry 3, vendar ne podaljša zgodbe in ne ponuja popolnoma novih načinov razvoja z znanimi liki. Nasprotno, igra predstavlja novo vesolje, junake in kratko avanturo. Ne bodite presenečeni, ampak to je lahko tudi. Vse tozdružuje ta dodatek z izvirnikom - to je motor za igre. Ne bodite presenečeni, da je pregled Far Cry 3 Blood Dragon lahko precej drugačen in ne boste opazili običajnih podrobnosti izvirne igre. Treba je razumeti, da so razvijalci preprosto spoznali svojo idejo in se odločili, da jo delijo z drugimi.


Torej, Far Cry 3 Blood Dragon je futuristična pustolovščina z dinozavri, kiborgi, neobičajnim orožjem in številnimi drugimi tematskimi elementi. Igra se bo odvijala na istem otoku kot v izvirniku, zdaj pa je to drugo vesolje. Povsod obstajajo različni laserji, kiborgi prosto hodijo po cestah, toda namesto živali so strašni mutanti, ki so pripravljeni, da vas raztrgajo na majhne koščke. Tudi protagonist se nekoliko razlikuje od kiborg, zato ga je še posebej zaskrbljujoče. V teh okoliščinah se morate boriti, sčasoma pridobivate različne sposobnosti, ujeti sovražnikovo bazo in rešiti svet pred ponovnim zasedanjem.

Glavni namen avanture

Pregled Far Cry 3 Blood Dragon zahteva opis ploskve in ga razumemo popolnoma. Tukaj je in pove, kako se poveljnik odreda za posebne namene odloči urediti nov kaos v ruševinah starega sveta, da bi prevzel oblast. In da bi se lotil tako obsežnih načrtov, odide na ločen otok, da bi načrtoval ukrepe in zbral potrebne sile.
Protagonist igre je nekdanji podrejeni istemu poveljniku. On je tisti, ki se odloči odpovedati novemu svetovnemu zločincu. Da ne bi upočasnil z njegovimi načrti, je preprosto pristal na otoku in se začelvelika bitka proti vsem, mimo baz, odstranitev mutantov in postopno doseganje glavnega gonila konfrontacije. Zato je mogoče varno poudariti, da je glavni namen igre uničiti svojega poveljnika, ki je tudi kiborg in ima individualne značilnosti.

Kakšne so možnosti v igri?

Za Far Cry 3 Blood Dragon, pregled mora nujno vključevati značilnosti in zmožnosti avanture, in da bi sledili kanonom, smo jih pripravljeni razstaviti. Prva značilnost avanture je hitrost dogodkov. To pomeni, da ni dodatnih besedil, razmišljanj in raziskav. Samo hitite naprej z brezplačnim zemljevidom in poskusite uničiti vse, kar se bo pojavilo na vaši poti. Druga značilnost je prisotnost futurističnega orožja, ki spominja na standardne puške, pištole, metlice ognja in minigale, vendar ima zanimive grafične nastavitve. Na primer, minigan, poleg žogic, daje več strele, pištola strelja z laserskim nabojem in metalec ognja je očitno pridobil nove lastnosti. Da, v orožju ni toliko orožja, vendar je dovolj za dosego ciljev. Tretja značilnost igre je transport. Kljub vsem kaosom, ki se dogaja, lahko še vedno uporabljate premikajoča se vozila, majhna letala in druge zanimive vrste prevoza. Načeloma jih bo treba redko uporabljati, saj sovražnikove baze niso tako daleč narazen.
Četrta značilnost je poenostavljen sistem za prenos znakov, ki ima zdaj samodejni način. Zdaj bodo spretnosti postopneOdprite se z novo stopnjo, in to je dobro, saj vam ni treba zmešati z vso to raznolikostjo. Samo črpalko, pridobite novo spretnost, jo preizkusite in ugotovite, ali jo je treba uporabiti. Priložnost je v svobodi izbire, saj boste zagotovo dobili vse veščine in kaj boste uporabili je osebna odločitev.
Dejstvo je, da je pregled igre Far Cry 3 Blood Dragon v smislu priložnosti na to mogoče dokončati, saj nič bolj zanimivo v addon ni na voljo. Ne skrbite, da niso toliko. Vseeno je dodatek majhna dodatna avantura z nekaterimi tehničnimi značilnostmi izvirne igre Far Cry 3.

Kdo je glavni lopov?

Za Far Cry 3 Blood Dragon, pregled igre za PC bi moral biti osvetljen na vseh straneh, zato smo se odločili, da v njem vključimo opis glavnega lopov. Njegovo ime je Sloan in nekdanji poveljnik moštva Omega, ki je vključeval protagonista. Ta skupina kiborgov bi morala obnoviti mir po kaosu in množičnem uničenju, s katerim se je dejansko spopadel. Res je, da se je poveljnik Sloan v zadnjem trenutku dramatično spremenil, zapustil je moštvo in napovedal željo po oživitvi tretje svetovne vojne prek pokvarjenih in pohlepnih voditeljev držav. Zanimivo je si predstavljati, kako se je temu zdelo preprosto kiborg, vendar igra ve, da so ljudje preprosto nasičeni z vsadki, tako da imajo še vedno svoje misli in sami so isti kiborzi.
Sedaj mora protagonist storiti vse, da uniči Sloana. Ampak to ni tako enostavno, kot je nekdanji poveljnikodlične bojne spretnosti, odlično razumejo taktike in imajo najnovejše vsadke. Zato lahko varno rečemo, da je na glavi nad glavnim likom, vendar ne obupajte, saj je vse pred nami.

Zamisel o "igranju na srečo"

Tukaj smo ugotovili, kakšne so možnosti igre, zaplet in glavni zločin. Zdaj je čas, da pokažete pozitivno stran in se naučite mnenja igralnih medijev o tem projektu. Na primer, ustvarjanje igre za Far Cry 3 Blood Dragon, Igromania poskušal poudariti edinstvenost in izvirnost projekta. Cenili so vse vidike programa, čeprav sama ni prejela 10 točk. Novinarji so opozorili, da igra oživlja nostalgičen občutek 80-ih, ko se je znanstvena fantastika šele začela pojavljati, in zaradi edinstvenega avanturističnega stila so vsi tisti, ki so naleteli na te čase, lahko uživali v nepozabnem igranju. Ta slog je za številne novinarje postal osrednja točka, saj so razvijalci zaradi fino izbranega oblikovanja lahko opozorili na projekt. Z pozitivnih strani "Igromania" opozoriti na povečano dejavnost igre proces, grafično oblikovanje, parcelo in priložnosti. Negativne strani pa so bile kratkotrajne pustolovščine in prazne lokacije.

Mnenje drugih igralnih medijev

Za Far Cry 3 so recenzije in ocene drugih medijskih iger postale ključna točka. Razvijalci sami opozoriti, da so izdali ta addon kot preprosta in prijetna zabava, in na koncu, skoraj vsi so opozorili na visoko stopnjo izvajanja projektov, lepo grafiko in veliko zgodbo. Toda največja pozornost je še vedno prisotnapritegnil slog igre.
Najverjetneje je dejstvo, da so ljudje, ki delajo v teh strukturah, uspeli ujeti te čase in prejeli del nostalgičnega zadovoljstva, zato so njihove ocene tako visoke in misli so napolnjene z navdušenjem. Nobenih minusov ni uspelo. Največji negativni trenutek pa je nepopolnost večine lokacij, kratka igranja in nekateri mediji so opazili malo priložnosti. Toda celotna slika tega projekta je še vedno pozitivna.

Osebna mnenja o igri

Za Far Cry 3 Blood Dragon pregled, prednosti in slabosti, funkcije, funkcije in številne pomembne trenutke, se ne prepiramo z njim, vendar je čas, da izrazite svoje mnenje. Iskreno, od projekta smo pričakovali več. Na primer, zemljevid se je zdel precej majhen in običajen. Veliko število vojaških oporišč je bilo postavljenih samo zaradi količine, po ideji pa so skoraj iste vrste. Izkazalo se je, da so mutanti manjši, kot smo pričakovali, in splošna igra je kot strelski hodnik brez črpanja, raziskav in drugih trenutkov, ki so nam bili všeč v originalni Far Cry 3. Tako nismo dobili veliko navdušenja. Žal pa je nostalgičen slog daleč od konca in igralci morajo ustvariti nekaj novega, zanimivega in svežega, in ne uporabljati zapiskov prvega za uspeh. V drugi igri se je dobro pokazal, in bilo je lepo videti tako redon addon, ki je pokazal zadnjo stran zmogljivosti motorja.

Pluses of Game Project

Pozitivnih vidikov igre ne moremo pustiti brez nadzora, koNaredite pregled za Far Cry 3 Blood Dragon. Pluse in drugi prijetni trenutki za nas so bili izraženi v naslednjem:
 • zanimiva in izvirna zgodba v seriji Far Cry;
 • lepo igranje, napolnjeno s streljanjem, majhnimi študijami in enim ciljem - rešiti svet pred vojno;
 • zanimivo futuristično orožje;
 • nenavadni mutanti, podobni živalim, vendar z mešanico dinozavrov;
 • slog igre takoj potopi v spomine in občutke 80. let.
 • Pravzaprav vse prednosti, zaradi katerih številni igralci več ur sedijo za avanturo, nato pa dolgo časa spomnijo na njegovo nenavadno potovanje v svet kiborg in tehnologij.

  Minusi igre projekta

  Making Far Cry 3 Krvav zmaja pregled, minusi in neprijetni trenutki, tudi, je treba opozoriti, da so videti tako:
 • prazen svet, določeno področje igre nima sovražnikov ali bitja;
 • Kljub vsemu tehnološkemu grafičnemu oblikovanju se ne izvaja na najvišji ravni, zato rahlo reže oči in pokvari dojemanje avanture;
 • Trajanje potovanja ni tako veliko, kot bi bilo zaželeno;
 • majhen nabor orožja;
 • mutanti iste vrste;
 • neumni sovražniki;
 • preveč temen svet. Negativni se lahko zdijo preprosti namigi, vendar je to naša točka, zato ga ne smete kritično obravnavati.

  Namigi za nadaljevanje

  Kljub vsem pozitivnim in negativnim vidikom, bi si želeli nadaljevati takšno pustolovščino. Toda podrobni pregledi ne bi bili opravljeni, ne glede na to, koliko intervjujevIzdelani v razvijalcih, so vsi upi neuporabni. Ustvarjalci so zasedeni s serijo, vendar le v drugi smeri. Dejstvo je, da je zdaj na voljo več novih različic igre, ki kažejo na drugo stran avanture, vendar je to znani svet Far Cry. Zato ne morete niti razmišljati o podaljšanju, to zagotovo ne bo.

  Pregledi iger

  Tukaj je dejansko celoten pregled, ki ga lahko naredimo za to igro. Vse, kar ostane, je opozoriti na občinstvo in razumeti, kako je doživela to pustolovščino. In spet vidimo navdušene krike ogromnega števila igralcev, ki so že doživeli igro.
  Če upoštevamo pozitivne in negativne odzive, potem je razmerje 70 s 30, to pomeni, da je velik del občinstva še vedno ljubil ta igralni projekt, ustvaril edinstvene spremembe in celo fanfices avanture. Upoštevanje vsakega pregleda ni smiselno, saj so tesno prepleteni z našim pregledom in razmišljanjem o medijih. Na splošno je lepo vedeti, da je v prostoru za igro še ena legenda, ki kaže, da je interaktivna zabava lahko nekakšna mojstrovina. Lepa igra!
 • Sorodne publikacije