Far Cry 3 Blood Dragon: Sistemske zahteve in kratek opis

Svetovno znano podjetje Ubisoft je vedno bolj veselo igralcem z dobrimi izdelki. Med odmori po nekaj precej velikih projektih, kot so Assassins Creed, so razvijalci izdali majhno video igro, ki je posvečena nič manj znani liniji - Far Cry 3: Blood Dragon (v ruskem prevodu zveni kot "Far Cry: Bloody Dragon"). Avtoritativna svetovna revija Igromania je produkt korporacije ocenila v sedmih osmih in pol točkah na lestvici od desetih točk. Rezultat, glede na nekatere pomanjkljivosti ploskve, je precej dober. Poleg tega se uredniki sklicujejo na nostalgično vzdušje fantastičnega kina osemdesetih let.


Ocene in opis procesa igre

Igra je težko povezati z drugimi otroki na liniji Far Cry. Nespremenjena (in potem samo v nekaterih trenutkih) je ostala kot da je celotna igra in ime serije iger. Ne moremo reči, da je nov izdelek spin-off (nadaljevanje priljubljene serije, ločena igra, film ali drug uspešen medijski izdelek) izvirna različica, vendar očitno ni predvidenega nadaljevanja glavne linije. To je ločeno (in v določeni meri neodvisno) oblikovanje podjetja. Mimogrede, kljub nekaterim preprostim zapletom, je igra priljubljena med ljubitelji Far Cryja. Ta izdelek je klasičen strelec z odprtim igralnim svetom. Igra je od prve osebe. Zgodba je precej preprosta in banalna, kar ugotavlja in izdaja ruskih jezikov računalniških iger "Igromania", a prav tako pomembna: igralec mora rešiti svet.od "slabih fantov", poleg opravljanja dodatnih nalog. Slednje, seveda, sploh niso obvezne, vendar ne slabo dodajo izkušnjo igre in razredčijo zaplet.


Zgodba ni zelo velika in se ne razlikuje veliko po raznolikosti, kot tudi dodatne naloge. Igro lahko dokončate v relativno kratkem času. Igralec mora preživeti smrt bojnega prijatelja, se boriti z Bloody Dragonsom in se boriti za uničujoče orožje. Pravzaprav se vse v prihodnosti dogaja za znake igre, ki je za igralca sam - preteklost. Zaradi tega je igralni svet prijetno futurističen in dodaja poseben izraz.

Grafika v nestandardnem projektu Ubisoft

Projekt je razvit na multiplatformnem motorju Dunia Engine, ki redno uporablja Ubisoft za svoje izdelke. Kljub temu je slika videti izjemno nenavadna zaradi zasnove, razvite v stilu militantov osemdesetih let. Vse je v najboljših tradicijah: z laserji, kiborzi in postapokaliptičnim svetom. Še vedno pa odprti svet ne pade v navado večine igralcev po raznolikosti in edinstvenosti.
Na konzolah pa grafika sploh ni zadovoljna. Kljub deklariranemu multiplatformu je za računalnike vse bolj malo bolj optimistično, vendar se je ob upoštevanju vseh zgoraj omenjenih slabosti igra izkazala za zelo primerno. Ne samo kakovost grafike, ampak tudi optimizacija daje dober kazalnik, ki ne more, ampak prosim igralce s šibkimi računalniki ali prenosniki. Torej, na splošno, sistemske zahteve za igro Far Cry 3: Blood Dragon ("Blood Dragon")optimalno za številne igralce. Tudi nekaj slabih računalnikov vam bo omogočilo, da v celoti uživate v igralnem procesu. Kaj še lahko rečemo o zelo močnem "železu", kjer bo neobičajen razvoj Ubisofta preprosto "preletel" pri maksimalnih nastavitvah, kar vam omogoča, da začutite vzdušje.

Far Cry 3: Krvni zmaj. Sistemske zahteve - minimalne

Igra znane serije Far Cry je primerna za naprave z najrazličnejšimi značilnostmi. Za tiste, ki imajo šibko železo, vendar obenem obstaja velika želja, da se preizkusijo v nenavadni seriji za igro, praktično ni ovir za namestitev Far Cry 3: Blood Dragon. Sistemske zahteve na osebnem računalniku, ki jih je vredno omeniti. Z operacijskim sistemom je vse zelo enostavno in enostavno. Ustrezno, vse od starega, vendar večnega Windows XP (32-bitnega) do obetavnega Windows 8 (64-bitna različica). Tudi Vista, povratne informacije uporabnikov, ki so praviloma izjemno negativne, bodo povzročile ta razvoj Ubisofta brez težav. Najmanj potrebna različica programa DirectX je deseta. Program zahtevane različice je dodatno nameščen s strani razvijalca. Kar zadeva procesor, je situacija taka: minimalno potreben 64-bitni procesor, ki temelji na mikroarhitekturi Core iz Intel-a s frekvenco nekaj več kot dvema in pol GHz. Najmanjša priporočena frekvenca jedra je 26 GHz. Sistemske zahteve za igro Far Cry 3: Blood Dragon (ki jo pregledamo), seveda predlagajo drugo možnost. To je lahko procesor AMD s tremi GHz (Athlon, na primer). Ustrezne in podobne različiceračunalniki, opremljeni z komponentami z boljšimi lastnostmi. Če govorimo o RAM-u, ki je potreben za uvedbo edinstvene serije Far Cry 3: Blood Dragon, je treba pojasniti, da sistemske zahteve zahtevajo le štiri GB RAM-a. Kot je za grafično kartico, skoraj vsak model s 512 MB pomnilnika bo ustrezal. Dobra možnost je nVidia. No, seveda, trdi disk ne pride ven iz celotne slike, potrebuje deset brezplačnih gigabajtov.
Na podlagi zgoraj navedenega lahko sklepamo, da za tiste, ki si železa ne morejo privoščiti močnejšega, vendar želijo pogasiti žejo za nečim zanimivim, je sprostitev Far Cry 3: Blood Dragon, katerega sistemske zahteve niso tako visoke. Seveda, ko gre za minimalne zmogljivosti osebnega računalnika, ki lahko potegne igro.

Priporočene sistemske zahteve

Igralci, ki se lahko pohvali z računalniki z višjo močjo ali neodvisno nadomestijo komponente na bolj primerne, in ljubitelji dobre grafike, seveda tudi niso ostali zadržani. In bodo zainteresirani za igro Far Cry 3: Blood Dragon. Sistemske zahteve za osebni računalnik, ki so predstavljene spodaj, niso več minimalne, vendar ne prinašajo računalnika v vrelišče. Zato vam ni treba skrbeti za hitro zamenjavo komponent. Za razliko od minimalnih zahtev, imajo ventilatorji možnost, da se igrajo na maksimalnih nastavitvah bolje, če imajo procesor Intel Core i3-530 z vsaj dvema GHz ali Phenom II od 310 GHz AMD korporacij. Optimalni RAM za ta izdelek je šest gigabajtov. To ni tolikoveliko, vendar vam omogoča tudi pospeševanje. Grafična kartica je primerna za vse, kar je najpomembnejše, kar je potrebno, to je nekaj več kot en gigabajt pomnilnika. Verzijo DerectX je bolje nastaviti enajsto. Operacijski sistem, ki je primeren za igro, je lahko katerikoli izmed najbolj priljubljenih - potrebujete Windows 7 (največja različica, začetna, profesionalna, domača - ni pomembno), 8 ali 10. Zvočna kartica mora biti združljiva z DerectX. Drugi parametri so enaki tistim, ki so navedeni v seznamu minimalnih sistemskih zahtev za napravo. S takšnim naborom karakteristik lahko dobite največje zadovoljstvo iz procesa igre brez kakršne koli škode na vašem osebnem računalniku ali potrebe po zamenjavi komponent z močnejšimi kolegi. Poleg tega bodo lahko igralci od začetka šibkega železa prosto igrali v tako nenavadni različici znane serije.
Torej je to igro enostavno upravljati, jo je lahko razumeti in, kar je najpomembnejše, ne potrebuje osebnega računalnika, ni pa veliko virov. Igra Far Cry 3: Blood Dragon je zelo nenavadna za serijo, optimizacija, ki vam omogoča, da uživate v procesu, ne bojijo inhibicije, frize in drugih nezaželenih trenutkov, očara igralce s svojo edinstvenostjo v primerjavi z drugimi izdelki, izdanimi pod oznako Far Cry. Vso srečo v novem in neznanem svetu. Lepa igra!

Sorodne publikacije