Najboljši programi za učenje angleščine na računalniku

Sodobna programska oprema omogoča ljudem skoraj neomejene možnosti. Učenje jezikov traja veliko časa. Za pospešitev postopka lahko uporabite posebna orodja. Ta pregled bo obravnaval najboljše programe za učenje angleščine na računalniku. Na podlagi izkušenj in osebnih preferenc morate izbrati pravo aplikacijo. Nekaterim je lažje slišati informacije. Drugim uporabnikom je lažje zapomniti slike in vezja. Nekateri se učijo jezika iz nič, drugi pa želijo izboljšati izgovorjavo. Razvijalci so ustvarili veliko število aplikacij, od katerih je vsaka namenjena različnim skupinam uporabnikov.

Mobilni telefoni so vedno pri roki. Če ste na cesti ali čakalni vrsti, lahko pametno uporabite čas. Uporabniki, ki nimajo dovolj denarja za nakup aplikacij, prenesejo brezplačne programe za učenje angleščine v računalniku. Če je to poskusna različica, je treba licenco še vedno kupiti.

Vrhunski programi za učenje angleščine

Pomožni program Lingualeo opravi prvi korak v razvrstitvi. Program za učenje angleščine se izvaja ne samo na osebnem računalniku, ampak tudi na mobilni napravi. Za delo z aplikacijo potrebujete dostop do omrežja. Vaje na spletnem mestu so predstavljene v obliki preprostih iger. Uporabnik raziskuje angleško slovnico, fonetiko, pismo, izgovorjavo itd. Večina razredov je na voljo brezplačno. Strošek celotnega tečaja je nizek. Odkrivanje ravniAngleščina se izvaja v samodejnem načinu. Upoštevajo se posamezne napake uporabnikov.
Aplikacija ponuja naročniku najustreznejši program usposabljanja. Zanimiv sistem motivacije vam ne omogoča, da se zadržite na doseženih rezultatih. Bonusi so zagotovljeni v obliki novih lekcij in plačanih računov.

Duolingo

Program ima podporo angleščine, nemščine, francoščine, španščine, italijanščine in portugalščine. Prednosti storitve vključujejo usposabljanje slovnice in fonetike v enakih razmerjih, branje in pisanje, pomanjkanje pristojbin za uporabo aplikacije, možnost namestitve pripomočka na vaš mobilni telefon ali tablični računalnik. Program je namenjen učenju jezika otrok in odraslih.

LingQ

Ta vir ima ogromno bazo občudovalcev iz Rusije in drugih držav. Program za učenje angleščine LingQ je spletna storitev z več desetimi avdio in video tečaji. Obstaja malo proste vsebine. Druge tečaje lahko kupite za denar. Stroški naročnine - 10 USD na mesec.
Aplikacija se odpre ne samo na računalniku, ampak tudi na mobilni napravi. Stranka se bo vedno lahko naučila angleščine, medtem ko je v čakalni vrsti ali potovanju. Velika skupnost uporabnikov vam bo z veseljem pomagala rešiti vsa vprašanja, ki jih imate.

+ DP +

Vlogo je razvil ruski učitelj. To ni najbolj priljubljena pripomoček, vendar se mnogi nanj pozitivno odzivajo. Aplikacija se prosto distribuira. Na programski strani za študijAvtor angleškega jezika na računalniku vam pove več o tem in ponuja tudi priročnik za namestitev. Prednosti programa so prisotnost velikega števila gradiv v avdio formatu, vgrajenega slovarja, simulatorjev slovnice in fonetike. Takšne programe za učenje angleščine kot računalnika, kot je + DP +, zlahka zaznavajo ruske stranke. Uporabnik lahko dela na razvoju govornih veščin in besedišča.

Skyrock

Kaj še lahko izberem na svojem računalniku? Učenje angleščine s pripomočkom Skyrock je odlično za otroke in uporabnike začetnike. Avtorji projekta ponujajo alternativni način spominjanja angleških besed. Sistem temelji na treh načelih. Uporabnik se uči brezplačno z uporabo izvirnih materialov. Pouk opravljajo domači govorci.
Vmesnik je zelo priročen. Slike in zvoki se dodajo vsaki vaji. Lahko pošljete besedila za preverjanje in prilagodite delo drugim. Prednosti vključujejo kakovostno snemanje angleških besed in stavkov, prijetno oblikovanje in usposabljanje skupaj z domačimi govorci. Med pomanjkljivostmi je majhna količina materialov in potreba po plačilu za dostop do blokiranih učnih ur.

Rosetta Stone

To ni samo program za učenje tujega jezika, temveč cel niz mobilnih aplikacij za slavni interaktivni vodič. Ime in logotip pripomočka sta precej nenavadna. "Rosetta Stone" je edinstvena zgodovinska najdba, skozi katerojezikoslovci so lahko brali egipčanske hieroglife. Prednosti programske opreme vključujejo edinstveno metodologijo, ki vam omogoča, da se naučite, kako otrok počne - intuitivno, brez slovarjev in učbenikov slovnice. Sistem ustvari simulacijo potopitve v značilnem angleškem jeziku.

S pomočjo interaktivnih učnih ur se ustvari asociativna serija. Dokler ostanete v tem okolju, se bo uporabnik naučil jezika. Aplikacija z mikrofonom ocenjuje pravilnost izgovorjave. Programsko opremo uporabljajo tako začetniki kot izkušeni uporabniki. Naročnik lahko pridobi uvodno različico te vaje z več osnovnimi lekcijami. Slabosti vključujejo visoke stroške kompleksa aplikacij. Celotna različica programske opreme bo morala plačati 300 evrov. Če uporabnik ne zmede tega zneska, lahko kupi licenco za celoten tečaj usposabljanja.

Sorodne publikacije