Hitman: Blood Money. Sistemske zahteve, lastnosti ploskve in igre

Maja 2006 je danska družba IO Interactive predstavila pozornost navdušencev računalniških iger za naslednjo igro serije Hitman, imenovano Blood Money ("Blood Money"). Kot v prejšnjih poglavjih, igralci dobijo priložnost, da igrajo profesionalnega najetega morilskega agenta 47, ki ostaja glavni junak v akciji prikrivanja. Igra je inovirana, kar se odraža v sistemskih zahtevah Hitman: Blood Money. Informacije o zgodbi, njenih značilnostih in zahtevah glede operacijskega sistema računalnika boste našli v članku.

Protagonist

V Hitman: Blood Money, igralec dobi priložnost, da v zgodovini vodi najbolj smrtonosnega in izmuzljivega najetega morilca. 47. je končni in najuspešnejši rezultat selekcije, resnih in tajnih poskusov na področju kloniranja, ki so jih izdelali znanstveniki Agencije. V igri "krvavi denar" kostnega mozga Heathman zanima konkurenčno podjetje Franchise. Da bi pridobili DNK in ustvarili vojsko univerzalnih klonskih morilcev, je agent 47 začel loviti.


Sistemske zahteve

Hitman: Blood Money, za razliko od prejšnjih različic, je simulator najemnega morilca tretje osebe. Sedaj lahko vidite ne samo glavo s črtno kodo, ampak tudi obraz protagonista.
Po mnenju strokovnjakov, ne vsak računalnik lahko podpira način te igre. Iz tega razloga, tisti, ki nameravajo kupiti četrti del, je zaželeno vedeti o priporočenih sistemskih zahtevah Hitman: Blood Money. Igra je bila razvita za operacijske sisteme Windows XP. Zaželeno je, da je procesor z eno jedroIntel Pentium 4 s 240 Hz ali Athlon XP 200Hz. Količina RAM-a mora biti 1 GB. Običajno predvajanje bo mogoče z grafično kartico Ge Force 6800 nVidia ali ATI Radeon X800 s 128 MB pomnilnikom in grafiko API DirectX9.


O minimalnih zahtevah za PC PC

Uspešno namestite četrti del igralcev Hitmanov, čigar računalniki izpolnjujejo vsaj minimalne sistemske zahteve. Hitman: Blood Money je na voljo za prenos v operacijskem sistemu Windows 2000 s procesorji Intel Pentium 4 (150 Hz) ali Athlon XP (1800 Hz). Količina RAM-a mora biti vsaj 512 MB. Priporočljivo je, da uporabite grafično kartico Ge Force FX 5600 nVidia ali X9500 ATI Radeon s 64 MB RAM-a. Za minimalne zahteve je potreben tudi grafični API DirectX9.

O inovaciji

V prizadevanju, da bi igra "Hitman: Bloody Money" postala bolj razburljiva, so razvijalci dodali inovacijsko gemple. Sedaj lahko agent 47 za namen pristopa poleg stopnic uporablja cevi in ​​druge hribe. Hladno orožje se zdaj uporablja ne samo za stavke, ampak tudi za metanje. Za odpravo samega namena, skrbnika ali druge osebe, ni potrebno, da se mu približamo. Zdaj lahko to storite s kratke razdalje. Tela mrtvih so lahko skrita.
Klon uporablja ljudi kot živi ščit. Zagotovljena je možnost likvidacije, ki simulira nesreče. Če želite to narediti, preprosto položite plinsko ploščico ali žar na svoje mesto. Cilji v igri se soočajo z balkoni, stopnicami, okni. Na predmet lahko spustite vse, kar je težko.
Igra se je pojavilaeksploziv, ki ga lahko položimo v različne predmete in brizgalke s strupi in tabletami za spanje. Droge se zdaj hranijo v hrano, kozarce in steklenice. Bilo je malo bolj zapleteno, da bi prešli igro, saj so stealth razvijalci uvedli video nadzor. V primeru, da je klon fiksiran z videokamero, je kasneje bolje, če opravite nalogo. Ob koncu vsake misije obstajajo žigovi z opisom dogodka. Kljub temu, da paleta orožja ni prevelika, je mogoče vsako orožno enoto izboljšati z nakupom laserskega ali kolimatorskega pogleda, streliva, tihih naprav za streljanje, laserske tarče itd.

Grafika

V "Krvni denar" so danski razvijalci uporabili spremenjen motor Glacier. Znaki imajo veliko boljšo animacijo. Možno je povečati podrobnost z dodajanjem metode preslikavanja.
Po mnenju strokovnjakov so bili predhodni filtri uporabljeni v prejšnjem delu - v Hitmanu: Pogodbe. Grafika tretjega dela, glede na kritike, je videti veliko svetlejša in spektakularna od prvih dveh (Codename 47 in Silent Assasin).

Sorodne publikacije