Pametni telefon LG K8 LTE: funkcije, opis, pregledi

Trenutno večina kupcev kupuje cenovno dostopne pametne telefone. Njihova priljubljenost je posledica dejstva, da imajo takšne naprave lep dizajn, vse potrebno za sodobno uporabniško funkcijo, sprejemljivo "polnjenje". Nedvomna prednost je seveda nizka cena. Novi izdelki so v prodaji. Vsak proizvajalec vsako leto posodobi linijo. Ni izjema je tudi družba LG. V letu 2016 se je K-linija dopolnila z novo napravo. Model pripada proračunskemu segmentu. Opremljen s 5-palčnim zaslonom dobre kakovosti. Procesor temelji na znani družbi MediaTek. Funkcije LG K8 LTE so dopolnjene z enim gigabajtom RAM-a. Kako so cenili kupci novega pametnega telefona? Ali pravi "pametna izbira po dostojni ceni"? Razumimo.
Značilnosti kompleta

Naprava je pakirana v škatlo z blagovno znamko. Okrašena je v minimalističnem slogu. Spredaj so tiskane velike tiskane črke. Na dnu sprednje plošče je logotip podjetja. Ni več oblikovnih elementov. Vendar pa ta preprostost in lakoničnost daje izvirnost. Obstajajo vprašanja v zvezi z nizom komponent od kupcev. Proizvajalec lahko spremeni brez opozorila, zato imajo poleg polnilnika in kabla USB tudi nekatere slušalke. Vsa dokumentacija je v škatli. Kot je za pomnilniško kartico in kritje, potem bodo morali kupiti dodatno. S slednjim so nekateri uporabniki naleteli na težave, saj univerzalni modeli na pametnem telefonu nisoPrimerna je zaradi položaja krmilnih gumbov.


Videz

Smer oblikovanja, ki se uporablja za pametni telefon, se imenuje Sijajni prodnik, kar pomeni sijajni kamenček. Ta rešitev je dala izvirnost pripomočka. Odličen in eleganten videz dodaja steklo 2,5 D. Zahvaljujoč temu, telefon izgleda enostavno. Nekateri uporabniki so opozorili na nekaj podobnosti s pripomočki Samsung. Obstaja več barvnih različic za LG K8 LTE: črna /indigo modra, bela, zlata. Zadnja plošča ima valovito površino, ki spominja na teksturo tkanine. Na njej praktično ni prstnih odtisov in nobenih prask. V tem modelu je proizvajalec opustil standardno lokacijo mehanskih kontrolnih ključev. Zdaj niso na strani, ne na zadnjem pokrovu neposredno pod "oknom" kamere. Komentarji uporabnikov pravijo, da proizvajalec ni žgal na logotipih. Ena je na sprednji strani namesto običajne nadzorne plošče. Mimogrede, slednji se prenese na zaslon. Drugi logotip se nahaja v sredini zadnjega pokrova.

Nekaj ​​besed o montaži

Kljub dejstvu, da je cena za LG K8 LTE nizka, kakovost aparata absolutno ni slabša od dragih pametnih telefonov. Ker ima telefon nameščen odstranljiv akumulator, mnogi kupci dvomijo - ali je zadnji pokrov varno pritrjen, ali ne bo zdrsnil. Telo pametnega telefona je sestavljeno na visoki ravni. Med delovanjem opazili opraske in čipsbilo je. Prav tako je treba omeniti, da telefon ne zadržuje ničesar, kar je nedvomno prednost. Pomembno je, da tudi pri temeljitem pregledu telesa ni mogoče opaziti razpok in razpok. Celoten videz je monoliten.

Nadzor

Telefon LG K8 LTE ima eno od že omenjenih funkcij. To je "gugalnica" glasnosti in ključ za zaklepanje. Njihova lokacija na hrbtni strani za številne uporabnike se ni zdela zelo priročna, vendar bi bila navada z njimi lahko. Pripomočki na levi strani pripomočka se niso začeli, zato so bili popolnoma prazni. Seveda je težko oceniti udobje, saj so na eni strani že na določeni lokaciji in takšne radikalne spremembe povzročajo nekatere neprijetnosti, po drugi strani pa je nedvomna prednost, da izbrana lokacija popolnoma izključuje nenamerno tiskanje. Na sprednji plošči so poleg velikega zaslona še drugi elementi. To je prednja kamera, dinamika, senzor bližine. Senzorji v modelu se nahajajo bližje levi strani. Na pametnih telefonih črne barve so praktično neopazne, toda na belih telefonih takoj bleščajo. Po mnenju kupcev je proizvajalec zelo preobremenjen spodnji del. Prikažejo se tudi mini-priključki, mikro-USB in mikrofonska vrata. Z nasprotnim koncem je ohišje enako kot pri stranskih površinah.

LG K8 LTE: značilnosti zaslona

Čas je, da govorimo o zaslonu. Ta model uporablja 5-palčni zaslon s standardnimi funkcijami. Tip matrice - IPS z dotikom v celici. Največja ločljivost je 1280x720 px. Vnačeloma so takšne značilnosti pogosto prisotne v proračunskih napravah, zato je malo verjetno, da bi jih kdo lahko presenetil. Kljub nizki zmogljivosti pa je kakovost slike precej dostojna. Slika izgleda sočno in nasičeno. Raven svetlosti je dovolj za udobno delo. Pixelization je neviden, saj je gostota 293 ppi.

Pregledi zaslona

LG K8 LTE Zaslon, zaščiten s steklom Gorilla Glass 3. Ocene o tem ne zvenijo vedno prijetno, saj tudi pri urejenem ravnanju ustvarjajo majhne praske. In tu je vsekakor prednost, to je prisotnost proti glutinoznih in oleofobnih premazov. Med steklom in zaslonom ni zračne reže. To izboljša kakovost slike, vendar v primeru okvare poveča stroške popravila. Pomanjkanje dodatnih nastavitev zaslona je sprožilo intenzivne razprave. Na splošno ni nobenih posebnih opomb o barvah, vendar bi rad naredil spremembe, na primer temperaturo odtenkov. Vidni koti so sprejemljivi. Nasičenost in kontrast sta zmanjšana le pri nagibanju več kot 100 stopinj. Občutljivost zaslona je dobra, nekateri lastniki pa imajo težave z dvojnimi trakovi. Funkcija deluje nestabilno. Telefon se lahko odzove šele po drugem poskusu ali pa ga sploh ne prepozna.

Keltska kamera: značilnosti in pregledi

Pri promociji tega modela proizvajalec posebno pozornost namenja zmožnostim prednje kamere. In treba je opozoriti, da ni za nič. Čeprav ima matrika ločljivost petih slikovnih pik, vendar fotografijedobil precej dobre kakovosti. Dober rezultat omogoča virtualno bliskavico. Takšna odločitev seveda zasluži spoštovanje. Celofilni fotoaparat deluje dobro tudi v slabih svetlobnih pogojih. Fotografije imajo visoko stopnjo podrobnosti in jasnosti. Zagotovljeni razvijalci in funkcija, ki omogoča snemanje s potezami. O njenem delu ni komentarjev.

Značilnosti glavne kamere

Značilnosti LG K8 LTE glavne kamere niso slabše od spredaj. Senzor z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik je primeren za opravila. V slabih svetlobnih pogojih lahko uporabite bliskavico. Kakovost fotografiranja ocenjujejo uporabniki na sistemu 4 s petimi točkami. Vendar je treba opozoriti, da je zvečer zelo težko dobiti jasno sliko. Pri najmanjšem gibanju je okvir premazan.

Strojna "polnitev"

"Srce" telefona je procesor MediaTek MT6735. Proizvajalec zagotavlja, da učinkovito porablja energijo. Čipov temelji na štirih računskih elementih. Vsaka moč doseže 1300 MHz. Takšno "železo" uporablja večina podjetij za opremljanje pametnih telefonov v proračunskem segmentu. To ni bilo presenečenje za kupce in modelni koprocesor. ARM Mali-T720 je pogosto nameščen tudi na sodobnih pripomočkih. Video kartica vam omogoča delo z vsemi vrstami grafične podobe. Pomnilnik operacijskega sistema LG K8 LTE je omejen na en gigabajt. Žal pa takšne lastnosti niso dovolj za uporabnika, da bi delal s sodobnimi programi. Če povečate obremenitev procesorja, se telefon takoj začne obesiti. Nebo zadovoljil stranke in količino integriranega pomnilnika. Trenutno je 16 GB ključnega pomena za popolno delovanje. Razvijalci ponujajo lastnikom razširjen pomnilnik na 32 GB z namestitvijo zunanjega pomnilnika.

Pregledi uspešnosti

Značilnosti LG K8 LTE v celoti izpolnjujejo trenutne zahteve. Seveda ne bo mogel opraviti več nalog hkrati, vendar bo s preprostimi aplikacijami deloval stabilno, brez zamud. Pametni telefon dobro igra igre. Mortal Kombat X deluje z minimalnimi nastavitvami in Asphalt 8: Airborne bo potekal gladko tudi z dobro grafiko. Seveda pri video in glasbenih predvajalnikih na splošno ni težav. Vse pisarniške aplikacije delujejo pravilno. Pomembno je, da tudi med igrami telo telefona praktično ni ogrevano. Po nekaj urah se pojavi rahlo povišanje temperature.

Operacijski sistem

Lastnikom tega gadget modela je na voljo Android 6. Ni bilo lastniškega vmesnika LG Optimus UI. Hitri dostop do nekaterih funkcij v zaklopu. Tu je nadzor svetlosti, prenos podatkov, rotacija zaslona. Podobno, ne da bi šli v meni, lahko vklopite /izklopite Wi-Fi, vibracije. Na začetnem zaslonu so prikazane ikone pogosto uporabljenih aplikacij, vrstica za iskanje Google. Če želite, lahko lastnik nastavi vremenski widget, spremeni ozadje. Storitvena linija se ni spremenila, tako da so na njej prikazane ikone in na "čisti" Android 6. Desno so ure, ki prikazujejo trenutni čas. Izvlečeni soIndikator baterije s prikazom odstotka. Nato lahko vidite informacije o aktivnih sedmih karticah. Ni komentarjev uporabnikov Marshmallowa. Aplikacije, ki so na voljo za namestitev, so več kot dovolj. Posodobitve za izdajatelje za razvijalce. Sistem deluje gladko, brez odhodov.

Avtonomija

Baterije za LG K8 LTE so razvijalci izbrali precej šibko. Njegova zmogljivost v 2125 mga ni dovolj za dolgo življenjsko dobo baterije. Pri povprečni obremenitvi bo treba telefon polniti dvakrat na dan. Največji delovni čas z aktivnim zaslonom je največ 25 ur, zato boste morali porabiti približno 2 uri, da obnovite življenjsko dobo baterije. Za te namene je najbolje uporabiti originalni polnilnik, saj se bodo kitajski analogi ta proces zgodil zelo počasi.

Zaključek

Če povzamemo, je treba opozoriti, da videz telefona lahko tekmuje s sredinskimi segmenti naprav. Toda takoj po vklopu je postalo jasno, zakaj je cena LG K8 LTE tako nizka. Na maloprodajnih mestih se cena pametnega telefona začne z oznako 6500 rubljev. Najbolj očitne slabosti tega modela, po mnenju lastnikov, je majhna količina pomnilnika, slaba zmogljivost in seveda kratka življenjska doba baterije.

Sorodne publikacije