Najboljši pametni telefoni s stereo zvočniki

Sodobni pametni telefoni postanejo boljši v vseh načrtih. Če prej, proizvajalci pozorni izključno na zaslon, kamero in zmogljivost, potem zdaj poudarek dobil zvok. Vrhunski pametni telefon potrebuje le dober zvok. Zato so proizvajalci in množično začeli uvajati stereodinamiko v svoje pripomočke. Samo to lahko izboljša kakovost zvoka naprave. Toda prej so bili poskusi ustvariti "glasbeni" telefon. Toda tehnologija ni bila dovoljena. Vendar pa pametni telefoni s stereo zvočniki niso redki. Pogledali bomo najbolj zanimive in priljubljene modele mobilnih pripomočkov s stereo zvokom.

# 1. Samsung Galaxy S9 in S9 +

Samsungov prvi vodilni je na seznamu. Ta naprava ima odlične tehnične lastnosti. Vrhunski čipov Samsung Exynos je nameščen na strani Samsunga. Na voljo je 6 gigabajtov RAM-a in 512 GB trajnega pogona, podpora za številne brezžične vmesnike, celoten sklop senzorjev, velik zaslon, ki zavzema skoraj celotno prednjo ploščo in še veliko več. Ampak glavna stvar - prisotnost dveh kakovostnih zvočnikov, ki zagotavljajo napravo čudovit zvok. Najbolj zanimivo je, da se eden od njih nahaja tam, kjer pripada - na koncu. Drugi pa je govorni govornik. Ko predvajate glasbo, deluje kot običajno. S tem je bilo mogoče doseči stereo učinek. Ampak samo, če uporabnik drži pametni telefon pred njim. In vendar je deveta "galaksija" eden najboljših pametnih telefonov s stereo zvočniki. Ampak on ni edini.Obstajajo še drugi pripomočki. In z bolj skromno ceno. Čas je, da jih razmislimo.


# 2. Sony Xperia XZ2

In ti pripomočki so že na Japonskem. Glasbene sposobnosti starega "SonyEricsson" so vsem dobro znane. Toda nove naprave (izdane izključno pod blagovno znamko "Sony") nikoli ne zadenejo obraza umazanije. Če ste iskali glasbeni pametni telefon s stereo zvočniki, potem menite, da ste ga našli. Naprave serije XZ so opremljene z najglasnejšimi sprednjimi zvočniki na svetu. In to je res. Toda kakovost zvoka iz volumna sploh ne trpi. Seveda, z akustično akustiko zvok ni primerljiv, ampak je ista mobilna naprava. Poleg strmega zvoka se XZ2 ponaša s kul tehničnimi lastnostmi. To je vodilni. Z vsem pušča. Tukaj je top procesor, dostojno količino RAM-a, dober vgrajen pogon, čudovit zaslon, podpora za najnovejšo generacijo LTE omrežij, komplet vseh potrebnih senzorjev in še veliko več. In pametni telefon je samo standardni slog. Izgleda zelo lepo. Toda cena je tudi zelo lepa. Vodilni je. Vendar pa je naprava veliko cenejša. Poglejmo jih.


št. Asus ZenFone 5

Poceni pametni telefon s stereo zvočniki. Čeprav je ta "Asus" vreden denarja, je videti kot popoln vodilni. Morda je krivda vsega ogromen zaslon brez okvirjev s trendovskim "mono". Devays ima odlične tehnične lastnosti. Obstaja produktivni procesor (čeprav ne na vrhu), 4 gigabajta pomnilnika RAM, 256 gigabajtov pomnilnika, podpora za vse možne komunikacijske standarde, razpoložljivost vsehpotrebne senzorje in zelo kul fotoaparat, ki zagotavlja vrhunsko kakovost fotografij in videa. Med vsemi pametnimi telefoni s stereo zvočniki je to najbolj primerno razmerje med ceno in kakovostjo. In zdaj o glavni stvari. Naprava ima namenski DAC, ki zagotavlja najvišjo kakovost zvoka. Zato vgrajeni stereo zvočniki v vseh pogojih zvenijo čisto in pregledno. Smejali se boste, vendar zvočniki celo čutijo nekakšen bas. In to je neverjetno prijetno. Na splošno je "Asus Zenfon 5" eden najboljših stereo naprav. In stane ne toliko kot vodilne. Na splošno je to prvi ponudnik. Vendar pa preidimo na druge naprave z dvema glasbenima zvočniki.

# 4. Xiaomi Mi Opomba 3

Tukaj smo prišli do "nacionalnega" proizvajalca. Ne glede na to, kako čudno se sliši, Xiaomi lansira proračunske pametne telefone s stereo zvočniki. In veljajo za najboljše v svojem segmentu. Ampak glavna stvar - so vredni peni. To je na primer "We Nout 3". Seveda je model že staromoden, vendar ima stereo zvok. Na voljo je en poln multimedijski zvočnik (na koncu, kot bi moral biti), vendar je zvočnik drugi govornik. Težava je v tem, da ne morejo ustvariti kakovostnega zvoka. Polnjenje je nekoliko proračunsko. Še posebej ne prve svežine. Vendar pa v primerjavi s sodobnimi napravami z enim zvočnikom ta "Xiaomi" zveni veliko bolje in prijetneje. Ta naprava je primerna za tiste, ki ne želijo porabiti za vodilni, ampak tudi želi dobiti stereo zvok. Naprava ima dober procesor, 2 GB RAM-a, 32 GB prostega prostorapogoni, dobra kamera, LTE podpora in drugi komunikacijski standardi, zmogljiva baterija in kakovosten zaslon. Ampak ne pozabite na kul zvok. Vendar pa pregled tega modela še ni končan. Pojdimo na naslednji stroj.

št. ZTE Axon 7

Xiaomi pametni telefoni s stereo zvočniki so vsekakor dobri, vendar ne bodo zagotavljali enake kakovosti zvoka kot ZTE Axon 7. Model ni več nov, vendar ga izberejo številni ljubitelji kakovostnega zvoka. Mimogrede, ta naprava ni vredna nič drugega kot sodobni aparat "Xiaomi". In zato je vredno pogledati tega čednega moškega. Glavna razlika od "folk" proizvajalca naprave je v tem, da sta na zgornjem in spodnjem delu naprave dve zvočniki. Skupaj lahko zagotovijo zelo kakovosten stereo zvok. V tem primeru morate napravo vedno imeti pred seboj. V nasprotnem primeru stereo učinek ne bo deloval. Videz naprave je impresiven. Oblikovalci ZTE so očitno poskušali. Celo dva zvočnika tukaj ne izgledata kot nepotrebno rudiment. Velik in svetel zaslon med njimi je idealen za gledanje filmov. Mobilni telefon je opremljen z zelo produktivnim procesorjem, 4 GB RAM-a, 128 GB notranjega pomnilnika, odlično kamero, zelo zmogljivo baterijo, kovinsko ohišje in druge potrebne stvari. In pametni telefon se lahko pohvali z veliko velikostjo. To je resničen problem. Nekoč je bil vodilni. Zdaj pa njegove zasluge ostajajo v preteklosti. Kljub temu pa je še vedno sposoben veliko. Stane nekajkrat ceneje od sodobnihvodilnih. To je tudi plus. Vendar je čas, da povzamemo naš pregled.

Razsodba

Pametni telefoni s stereo zvočniki dejansko manjkajo. Odvisno je le od uporabnika, ki ga je izbral. Če pa res potrebujete visokokakovosten zvok, priporočamo, da posebno pozornost posvetite modelu z namenskim DAC. To bo zagotovilo visoko kakovost zvoka, ne samo v zvočnikih, ampak tudi v slušalkah.

Zaključek

Tako smo razstavili najboljše pametne telefone s stereo zvočniki. Med njimi so izdelki Samsung, Sony, Asus, Xiaomi in ZTE. Skoraj vse ugledne blagovne znamke. Obstajajo med vodilnimi vozili, napravami iz srednje cenovne kategorije in odkritimi državnimi uslužbenci. Vsi so drugačni. Vedno ena stvar: vsi zagotavljajo visokokakovosten zvok. Ampak samo uporabnik se odloči, kateri pametni telefon mu bo bolj ustrezal. lahko kupite pametni telefon iz daljne preteklosti in bo zvenel boljše od najboljšega. Torej moraš resno razmišljati.

Sorodne publikacije