Blood Magic - Vodnik. Računalniška igra - strategija realnega časa

Blood Magic je strategija v realnem času, ki se je pojavila sredi devetdesetih let, ravno takrat, ko je ta žanr naraščal. Dejanje te igre poteka v fantastičnem svetu, kjer se različni čarovniki, ki uporabljajo čarobno kri, da prizovejo različna bitja, borijo med seboj. Morate prevzeti vlogo enega od teh čarovnikov in opraviti pet zgodb kampanj, v katerih se lahko nagibate k dobremu ali strani zla. Po petih akcijah boste morali preživeti veliko časa na tej igri, saj boste odprli način svetovnega osvajanja. V tem načinu boste morali prenesti vseh petnajst kart, ki so na voljo v igri, in nato izzvati bogove. To seveda ne bo enostavno, zato boste potrebovali vodnik, ki ga lahko najdete v tem članku. Ta strategija v realnem času ni našla splošne priljubljenosti, vendar jo spominjajo številni igralci računalniških iger. Seveda ni postala mojstrovina, kot je Warcraft ali Starcraft, vendar je v ozkih krogih dobro znana. In če se boste odločili igrati Blood Magic, vam bo vodič pomagal obvladati igro.


Kaj so znaki?

V primeru igre Blood Magic Guide se lahko izkaže za zelo koristno, saj je tukaj veliko različnih junakov, veliko področje za raziskovanje in neskončna zaloga čarobnih bitij, ki jih lahko vi in ​​vaši nasprotniki pokličete in veliko drugih urokov. Zato boste za učinkovito zagon igre potrebovali vodenje. In začeti sznakov, ki so vam na voljo. Vsak od njih ima svoje posebnosti. Na primer, učenec hitrejši od drugih bo obvladal uroke, ki so na voljo v igri, menih je najnaprednejši lik v borilnih veščinah. Vendar to še ni vse, kar morate vedeti o herojih v Blood Magic. Hyde vam bo zagotovil veliko več informacij in več.


Usmerjenost

Ob upoštevanju dejstva, da ta projekt temelji na sistemu "Dungeons and Dragons", ni presenetljivo, da ima vaš junak orientacijo, to je lahko dobro, dobro in zlo. Seveda se lahko po volji klasičnega sistema držite nevtralnosti. Poleg tega je izbira orientacije zelo vplivna na igranje. Dejstvo je, da se boste glede na vaš pristop znašli bodisi na eni ali drugi strani dveh nasprotnih frakcij. Ali, če sledite nevtralnosti, boste občasno pomagali enemu od njih ali drugemu. V skladu s tem se bo glede na vašo orientacijo spremenil odnos drugih ljudi na svetu, pa tudi prizadevanja, ki jih boste izvedli. Torej lahko igrate igro večkrat in bo drugače. To je ena od velikih prednosti projekta Blood Magic. Vendar se Hyde ne konča: še vedno imate veliko pomembnih podatkov.

Nivo nadmorske višine

Mnogi igralci računalniških iger so zmedeni s strani profesionalcev, ki jih nenehno opazujejo skupaj z njihovo stopnjojunak Kaj pomenijo? Izkazalo se je, da igrajo zelo pomembno vlogo. Dejstvo je, da se v tej igri dvig nivoja ne zgodi takoj. Recimo, da ste na prvi stopnji. V večini računalniških iger, ko dobiš ustrezno količino izkušenj, se dvigneš na raven. Vendar pa Blood Magic ne, ampak namesto tega dobite plus na vašo raven. Ti plusi so oštevilčeni trije, šele nato se poveča raven, nato pa se postopek ponovi. Zakaj je to storjeno? Dejstvo je, da z vsakim plus vaš junak prejme eno urok in eno točko spretnosti, ki jih lahko uporabite za črpanje vaš lik. Ko se raven dvigne, boste dobili veliko več: dve točki za urok, eno točko spretnosti in povečanje ravni zdravja, manije in moči (po vaši izbiri). Tako se oblikuje bolj prilagodljiv sistem črpalnega značaja.

Možno neravnovesje

Ob upoštevanju tega, kar ste pred tem prebrali, lahko sklepamo, da je Blood Magic povečal kompleksnost igre. Kako začeti igrati, tako da lahko še naprej učinkovito premikate v igri? To vprašanje morate zastaviti sami, kot če ne razdelite veščin in točk, boste morda imeli težave, ker vaš lik ni dovolj močan. V današnjih računalniških igrah, namenjenih širokemu krogu uporabnikov, je treba poenostaviti, zato v takšnih igrah ne boste imeli te težave. Kako ne bi črpal svojega junaka, še vedno bodovolj močna. Če uporabljate Blood Magic, da preživite čas brisanja očal, boste kmalu začeli čutiti, da vaš lik ni dovolj močan, da bi se boril proti nasprotnikom, in to bo zelo težko popraviti.

Smrt in nesmrtnost

V začetni različici igre so bili nekateri vidiki dodani kasneje. Projekt so naredili res privlačen in zanimiv. Zato bodite pozorni na različico igre, ki jo potrebujete Blood Magic 1710 vodnik pripoveduje o tej igri. Tu lahko izberete, ali želite igrati smrtni ali nesmrtni značaj. Kaj to pomeni? Izkazalo se je, da je zelo veliko. Če izberete nesmrtni značaj, se v primeru smrti ne boste mogli ponovno roditi in še naprej igrati. Vaša igra bo končana in začeti boste morali že od samega začetka. Zakaj v tem primeru izberete nesmrtnega junaka? Obstajajo določeni bonusi, ki dobijo takšen značaj. Med glavnimi lahko opazite 25-odstotni bonus za ubijanje nasprotnikov in izkušenj, kot tudi večjo možnost pridobitve močnih artefaktov v igri. Sami se morate odločiti, katere likove boste igrali. Ste pripravljeni na priložnost?

Značilnosti

Zadnja stvar, ki jo morate povedati o vašem značaju, je tista, ki pomeni njegove glavne značilnosti. Za razliko od urokov in veščin, ki so ogromne, obstajajo le tri značilnosti. To je energija, razum in moč. O njih je že bilo omenjeno, preden so opisali prehod med ravnmi. Na vsaki ravni stelahko dvignete enega od teh kazalnikov. Kaj dajejo? Energija je indikator, ki je odgovoren za vaše zdravje, kakor tudi hitrost njegove regeneracije. Kar zadeva Intelekt, deluje popolnoma enako, vendar samo z vašim založnikom mane. Ker se ta značilnost povečuje, se povečuje rezerva mane in hitrost njenega obnavljanja, kar je zelo pomembno za čarovnika, ki želi učinkovito izvajati rituale Blood Magic. Moč deluje nekoliko drugače - s svojo rastjo, s škodo, ki jo povzroči vaš lik, in z njeno vzdržljivostjo (to je, kakšno težo lahko nosi s seboj, to bo malo kasneje).

Išči

Kaj še lahko poveste o igri Blood Magic? Drugi del tega priročnika ne bo več neposredno namenjen vašemu junaku, vendar bo razkril druge pomembne vidike, kot so gostje, inventar, zemljevid in tako naprej. In najprej, gre za naloge, ki jih boste morali opraviti, če želite napredovati na liniji parcele. Kolikor se lahko spomnite, je v igri pet dejanj, vsak ima svoj nabor nalog. V skladu s tem bodo v nalogi za iskanje teh nalog ločene. Kot že veste, lahko izberete stran dobrega in zla, zato se bodo gostje razlikovale druga od druge glede na vašo orientacijo. Treba je posebej opozoriti, da igra ima glavne in sekundarne naloge. Prvi je, da gremo skozi zgodbo in lahko se premaknete na naslednje dejanje samo, če opravite vse naloge v trenutnem. Kar se tiče drugih, so ustvarjeni, da vas dobijozabavajte zanimive zgodbe, vam omogočajo, da pridobite dodatne izkušnje, najdete artefakte in tako naprej. Lahko jih opravljate sami in ne vplivajo na vaš prehod glavne zgodbe. V igri Blood Magic se lahko rituali, ki se izvajajo za klicanje bitij, razlikujejo glede na vašo orientacijo, tako kot pri iskanju, zato ne pozabite, da ponavljanje nasprotne frakcije ni nič manj razburljivo.

Inventory

Naslednja stvar, ki jo morate izvedeti o tej igri, je inventar vašega lika. Z njim se morate podrobno seznaniti, saj bo igral zelo pomembno vlogo. Kot pri večini računalniških iger, vaš inventar ni neskončen. Vi ste omejeni s številom predmetov, ki se lahko prilegajo, in njihovo skupno težo. Ne boste mogli vnesti v inventar več kot petsto predmetov, in kar zadeva težo, potem je vse odvisno od značilnosti sile. Višja kot je, večja je lahko teža v inventarju. Ni vam treba preverjati vsakič, ko je vaš junak naložen, saj igra za to poskrbi. Če se v inventarju nahajajo elementi, katerih skupna teža presega 75 odstotkov trenutno veljavne norme, bo v desnem kotu zaslona utripala ikona, kar pomeni, da se kraj v inventarju konča. Še več, hitrost gibanja vašega junaka se bo postopoma zmanjšala, če boste nosili s seboj preveč stvari. V drugem je inventar dokaj standarden. Ločeno je vredno razmisliti le o režipod tretjo uhan. To je zaprto, to pomeni, da ne morete dodati tretje uhane za opremo vašega junaka. In če igro igrate hitro in brezskrbno, bo ta reža ostala zaprta. Kako ga odpreti? Če želite to narediti, boste morali izvesti "Skeletal Poroka" prizadevanje v petem aktu igre Blood Magic. Natisni kaverna za zrak je mesto, kjer lahko dobite to iskanje.

Magic

Kot lahko vidite, vam Blood Magic Guide lahko pomaga z veliko pomočjo. Rituali, magija - to je še ena točka, ki igra zelo pomembno vlogo. V igri je dvanajst različnih čarobnih šol, od katerih vsaka ponuja raziskovanje velikega števila urokov, s katerimi se lahko borite s svojimi nasprotniki. Vse bodo vsebovane v Knjigi magije, s katero boste morali nenehno sodelovati.

Morphing

Pogosto boste lahko videli, da drugi liki v igri Blood Magic - demoni, angeli in druga bitja. To je pomemben del igre, saj se vaš lik obrne, odvisno od tega, katera od dvanajstih čarobnih šol prevladuje v vaši čarobni knjigi. Zračni uroki vam bodo dali krila, požarne uroke - rogove in tako naprej. Poleg tega spreminjajo ne le videz vašega lika, ampak tudi njegovo sposobnost.

Nadzor s tipkovnico

Večina dejanj v igri se izvaja z miško, vendar lahko svojo nalogo močno poenostavite, če ponovno uporabite tipkovnico. Tipkovnica vam omogoča, da označite vse artefakte, preklopite zaporedje črkovanja, hitro obnovite vitalno energijo in mano ter upravljate tudi s fotoaparatom.Doseči maksimalno učinkovitost med igro.

Rage

Kot v mnogih drugih računalniških igrah, ima ta projekt kazalnik besa, ki je zapolnjen glede na sovražnike, ki ste jih uničili. Če v enem dogodku ubijete veliko sovražnikov, se slika napolni. Kaj to pomeni? To pomeni, da boste dobili več izkušenj kot prejšnji za poznejše uboje, kar vam bo omogočilo hitrejše črpanje.

Zemljevidi

No, prihaja do konca, to pove o podrobnostih igre Blood Magic Guide. Pot do omege lahko najdeš samo s pomočjo kartice, zato se moraš z njo seznaniti pred začetkom igranja. Glede na posebnosti prehoda vsakega od njih, potem ne smete imeti za cilj popolnoma brisanje kartice od začetka, saj bo zelo težko. Bolje je, da poskušate čim bolj razviti in nato zaslužiti izkušnje. Ampak morate razumeti, da bo sčasoma to neuporabno, ker bo prešibkim nasprotnikom dodeljeno premalo izkušenj. Tako je na samem začetku igre čiščenje vsake kartice dobra ideja, saj boste pridobili več izkušenj, pogosto boste padli iz artefaktov, ki bodo povečali vašo moč in s tem poenostavili svoje življenje v virtualnem svetu. To je vse, kar morate vedeti o tej igri, preden se potopite v to fascinantno in neverjetno vesolje Magic Blood.

Sorodne publikacije