Blogging Software: Pregled, opis, pregledi

Verjetno je veliko osebnih dnevnikov, sestavljenih iz navadnih zvezkov. V dobi sodobne tehnologije lahko podobno stvar naredimo na vašem računalniku. Obstaja veliko programov za vodenje dnevnika. V članku bomo obravnavali različne podobne aplikacije, njihovo funkcionalnost.

DiaryOne 6. Opis izdelka programske opreme

To je klasičen pomožni dnevnik. Ustvari lahko ne le besedilo, temveč tudi glasovne posnetke. V besedilo lahko dodate različne vsebine: animirane emoticons, tabele, glasbo. Ko ustvarite dnevnik, lahko določite trenutno vreme, informacije o stroških in prihodke. V pripomočku so različne možnosti oblikovanja za delovni prostor. Ogledate si lahko v tem spletnem dnevniku. Na voljo je vrstica za krmarjenje, ki ponuja dva pogleda: po temi, po datumu. Vse, kar je v dnevniku, se samodejno shrani v mapo z varnostnimi kopijami.


Drugi osebni dnevnik

Smart Diary Suite - angleško jezikovno orodje in odlična funkcionalnost. V programu je več razdelkov. Predstavljeni so kot zavihki. Prvi je pregled. Prikazuje najpomembnejše informacije. Naslednji razdelek je Dnevnik. Namenjen je za dodajanje vnosov (besedila), v katere lahko vstavite različne tabele. Na podlagi podatkov utility lahko gradijo grafike. Poleg glavne funkcije ima pripomoček še veliko dodatnih. Ustvarite lahko na primer opomnikedogodkov Ta program je namenjen ljudem, ki skrbijo za svoje zdravje. Ta pripomoček ima oddelek Prehrana, ki je zasnovan za snemanje receptov. Zato lahko uspešno načrtujete dnevni meni ali prehrano.


Za tiste, ki bi morali nenehno jemati zdravila, obstaja koristnost. Imenuje se Zdravilo. Program lahko hrani bazo podatkov o predpisanih zdravilih, kot tudi podatke o odmerjanju in času sprejema. Tudi v pripomočku lahko nastavite opomnike, da je treba piti zdravila.

Napredni dnevnik. Opis pripomočka

Zdaj bomo preučili drug program za vodenje dnevnika na računalniku z ruskim vmesnikom. Po navadi je to redni dnevnik. V pripomočku je enostavno ustvariti zapise. Skozi drevesne kategorije lahko krmarite po dnevniku. V programu lahko ne samo besedilo, temveč tudi ustvarjanje avdio in video dnevnikov. Moč tega pripomočka je skrita v zmožnosti za delo z bazami podatkov. Program lahko ustvari več neodvisnih, individualno zaščitenih gesel. Lahko preprosto preklapljate med njimi ali delate z njimi istočasno. Dnevnik lahko natisnete neposredno iz programa. Obstaja veliko možnosti za prilagajanje videza pripomočka. Lahko spremenite barvne sheme in sloge. V programu so vsi podatki dostopni prek omrežja v realnem času. To pomeni, da lahko več uporabnikov hkrati sodeluje z njimi. Na pogonu USB je na voljo možnost kopiranja programa in njegove uporabe kjer koli in katerega koli računalnika. To je zelo primerno za tiste, ki nisoima rad s seboj osebno beležnico.

MemPad. Opis programa

To je brezplačen program za vodenje dnevnika z ruskim vmesnikom, ki ne zavzema veliko prostora na vašem računalniku. Za uporabo ni treba namestiti. Zato ga lahko uporabite kot prenosni računalnik na bliskovnem pogonu. V drevesni strukturi je ta dnevnik. Enostavno je iskanje zapisov. V pripomočku lahko prilagodite pisavo za oblikovanje besedila in vsebine. V programu je še vedno funkcija, na primer možnost uporabe "spomina" programa. Aplikacija si zapomni gibanje uporabnika na straneh, kar omogoča vrnitev »nazaj« ali »naprej«. To načelo dela se izvaja tudi v brskalnikih.

Baby dnevnik. Opis in značilnosti pripomočka

\ t
To je osebni dnevnik za starše z rusko prijaznim vmesnikom. V pripomočku, kot je Baby dnevnik, lahko zberete vse informacije o vašem otroku. Ta program je namenjen izvajanju off-line revije, ki je namenjena otroku. V pripomočku lahko v kategorijo vnesete različne podatke in jih nato organizirate, izdelate grafiko. V dnevnik lahko objavljate fotografije v različnih oblikah in videoposnetkih. Poleg tega se lahko zbrane slike v pripomočku prikažejo v načinu diaprojekcije. Podpira večfotografski način. Zahvaljujoč temu lahko hkrati hranite dnevnike za več otrok.

MiLife. Opis aplikacije za Mac

Ta pripomoček je namenjen za naprave, ki se izvajajo v operacijskem sistemu Mac OS X. Takšen dnevnik izgleda privlačno. Ima veliko različnih funkcij. Arsenal programa je koristno orodje.Uporabniški vmesnik je privlačen, deluje dokaj stabilno in hitro.
Videz programa je stiliziran v pravem dnevniku. Ko uporabnik doda nove posnetke, lahko slišite škripanje svinčnika. Program ima analizator vremena in razpoloženja. Sledi lahko statistiki sprememb teh meritev. Orodje lahko izvaža strani.

Učinkovit dnevnik - priročen program za osebni dnevnik

To je priročen osebni dnevnik, ki ima veliko funkcij. Ima trden nabor orodij za oblikovanje besedila. Zaradi njih lahko v besedilo dodate različne smeške, risbe, tabele. Poleg tega orodja omogočajo spreminjanje ozadja, pisave in podlage strani. Možno je preveriti zapisovanje napak pri črkovanju. Vnose lahko razvrstite in razvrstite glede na določene atribute. Poleg tega je mogoče opraviti notranje iskanje, obnoviti izbrisane podatke. Program ima preprost, uporabniku prijazen, dobro prilagodljiv vmesnik. Prikaz dodatnih polj v pripomočku lahko omogočite ali onemogočite. Vaše podatke lahko zaščitite z geslom. Delovno okno programa je razdeljeno na dva dela. Prvi navigacijski meni se nahaja. V drugem je delovno območje. Prehodni meni ima zavihke, kot so »Iskanje«, »Koš», «Dnevnik». V zadnjem načinu lahko ustvarjate in urejate zapise.

Košarica v programu služi istim namenom kot v sistemu Windows. To pomeni, da so v njem začasno shranjeni izbrisani zapisi. Urejevalniku pripomočka lahko dodate današnje razpoloženjein vreme. Program podpira prilogo slik, besedil, arhivov in multimedijskih datotek. Program je razdeljen na plačan način. Znano različico lahko prenesete iz vira za razvijalce. V enem mesecu lahko dnevnik uporabljate brezplačno. Demo ima manjše funkcionalne omejitve. Vredna polna različica pripomočka je skoraj devetnajst dolarjev.

Van dei - program za Mac, iPad in iPhone

Prvi dan pritegne uporabnike predvsem z elegantnim dizajnom brez objemk. Vnose v priljubljene lahko preprosto dodajate in iščete. Program je bil uvrščen v petdeset najboljših aplikacij leta 2016 po času. Dan na dan lahko uporabite tudi za iPhone. Skozi Dropbox je sinhronizacija med namizno in mobilno različico. To je absolutni plus programa. Ta aplikacija za bloganje je zelo priročna. Poleg tega je priročno, da poslovne opombe. Program je vreden manj kot 5 $.

Dodatek o potovanju

To je elektronski dnevnik. Program deluje na Android, iOS in Windows. V tej aplikaciji lahko nastavite geometrije in vremenske napovedi. V pripomočku lahko priložite nalepke in večpredstavnost. Značilnosti programa:
 • Razdeljuje se brezplačno.
 • Samopomembna dejavnost uporabnika. Predlaga, da ga dodate v opombe.
 • Ocene uporabnikov

  Mnenja o teh dnevnikih so različna. Nekdo raje DiaryOne za svojo funkcionalnost. Druga vrsta orodja je kot napredni dnevnik. Ta program, kot pravijo uporabniki, je preprostVmesnik je ruski. Iphone uporabniki raje uporabo, kot Day One.

  Majhen sklep

  V tem članku so obravnavani različni dnevniški programi. Po branju zgoraj predstavljenih informacij bo vsak uporabnik lahko za njih prevzel ustrezen pripomoček, ki bo izpolnjeval vse potrebne zahteve.

  Sorodne publikacije