Kako "deliti" z odprtim inventarjem in zakaj to storiti?

"Stream" je do sedaj najbolj priljubljena platforma za računalniške igre. Tukaj jih lahko kupite, kot tudi igrajo neposredno v njih. Poleg tega se lahko pridružite multiplayer bitkam na uradnih strežnikih, če se ne želite sami igrati v enojni igri. Če uporabljate Stream, boste prej ali slej opazili, da je v vašem računu tudi seznam postavk. In kasneje pride do razumevanja, da lahko spreminjate te teme in celo zaslužite denar za nove igre. Ampak potem se postavlja vprašanje, kako odpreti inventar za izmenjavo v "Steam". Zato morate prebrati ta članek. Boste izvedeli, kaj je popis, kot v "Steam", da odprete borzo, kaj vam bo dala, in še veliko več.

Kaj je popravilo?

Preden boste razumeli, kako odpreti orodje za izmenjavo v Steamu, morate razumeti, kaj predstavlja in kakšne predmete je lahko. Najprej, to je igralna kartica. Ko kupite igro, lahko vidite, ali je kartica priložena ali ne. Če je tako, potem boste na koncu vsake pol ure igre prejeli eno kartico. Njihovo največje število je odvisno od same igre, bolj pogosto pa pade na približno tri. Poleg tega, ko igrate igre za več igralcev, lahko dobite tudi različne tematske predmete, ki jih lahko nato prodate. In zato ste vimorate ugotoviti, kako odpreti borzo v Steamu.

Zakaj odpreti orodje?

Vsi vemo, kako pogledati v inventar "Steam", vendar to ne bo dovolj, da bo javno dostopno, to je dostopno drugim uporabnikom. Privzeto se predvideva, da vsebine svojega inventarja ne želite deliti z drugimi osebami, zato je zaprta. Ampak, če ste ustanovljeni za skupno rabo in prodajo, jo morate zagotovo odpreti. In zdaj se boste naučili, kako to storiti.

Kako to storiti?

Zato je čas, da ugotovimo, kako odpreti inventar v nastavitvah "Stream". Najprej boste morali iti v ta razdelek. Če ne veste, kako to storiti, boste zdaj razumeli, ker je zelo preprosto. Samo kliknete na svoj vzdevek na plošči "Steam", nato izberete točko menija "Inventory", ki vas bo popeljala na stran z vsemi vašimi obstoječimi elementi. Tam boste našli dva gumba, od katerih bo eden podpisal "Več". Ona vas zanima. Če kliknete nanj, boste videli meni, kjer je vaš cilj "Nastavitev inventarja zasebnosti". Obstaja veliko število različnih nastavitev, vendar pa morate biti pozorni na samo en element, ki vam ponuja tri možnosti: narediti inventar odprt, zaprt ali odprt samo za prijatelje. Če nameravate zamenjati le prijatelje, lahko izberete zadnjo možnost. Če želite bolj globalno izmenjavo, bi morali odpreti inventar za vsakogar. Ob vložitvimorate shraniti spremembo, in v pol ure bodo začeli veljati, in vsak uporabnik "Stream" bo lahko videl, kaj je v vašem inventarju.

Kaj sledi?

Vendar pa bo tudi najdražji inventar v "Steam" neuporaben, če ne veste, kaj storiti. Izkazalo se je, da morate poslati in sprejeti izmenjave. Poenostavite, da lahko hitro začnete deliti z drugimi igralci.
Hkrati pa morate razumeti, da je lahko preprosto čakanje na izmenjavo precej neumno, saj nihče ne ve, da ste pripravljeni trgovati z zalogami. Če želite izvedeti več o tem, se obrnite na posebne skupnosti, kjer uporabniki delijo povezave do svojega inventarja. Da, ne na profil, ampak na inventar. Takšne povezave obstajajo in lahko najdete svoje v "Ponudbah", ki jih lahko najdete tudi v oknu inventarja. Če kopirate to opombo in jo pošljete drugim uporabnikom, jim dovolite, da gredo neposredno v vaš inventar in si ogledajo, kaj imate. Posledično lahko zamenjate svoje predmete, ki jih ne potrebujete, za nekaj, kar vam je bolj koristno. Kot lahko vidite, je zelo pomembno vedeti, kako odpreti inventar v "Steam", in tega procesa ne moremo imenovati zapletenega.

Sorodne publikacije