Sentador's Watch: Opis organizacije iz igre "Skyrim"

Svetovno znana igra Skyrim ima veliko število znakov, frakcij in organizacij, o katerih ni veliko informacij. Ta številka vključuje patruljo Stendarra - vojake na strani svetlobe, ki jih na odprtem svetu pogosto ne najdemo. V tem gradivu lahko najdete vse informacije o njih.

Osnova za združevanje

Sentinarjevih stražarjev kot ločene frakcije se je pojavila okoli 3E434. Močna spodbuda za organizacijo boja proti mučkam je bila Oblivion Kriza in vdor enega od Princ v Tamriel.
Ustanovitelji Reda so vojaki križarjev, ki so se v ta namen preselili v Skyrim. Kmalu je organizacija začela privabljati veliko novih ljudi, podružnice so se pojavile v drugih provincah cesarstva. Njihov glavni cilj je bil izslediti knezove daedre, odpraviti vse namige o njihovem obstoju, se boriti proti vampirjem in tako naprej. Vojaki in zmaji menijo, da so služabniki Reda nevarni za človeštvo, na prvem srečanju z njimi pa bo Watchdog Stendarra takoj napaden. Organizacija je postala zanimiva za mnoge igralce med potovanjem Skyrim, vendar razvijalci niso omogočili vstopa.


Naloga, povezana z naročilom

Za mnoge uporabnike je vprašanje, kako postati Sentinel Watch, izrednega pomena. V pravi igro vlog ("Skyrim" je nameščen) bi morala obstajati svoboda, da igrajo vlogo, vendar razvijalci niso razmišljali o tem.
Zato ostane delčekčeprav so z njo povezane nekatere težave. Na primer, na občasnem srečanju s stražarji lahko igralec prevzame svojo nalogo "The Guardian of Dawn". V tej vrstici bo prišlo do prebujanja. Igralec bo dobil Tolana, ki bo povedal o porazu v bitki z vampirji. Uspelo jim je ujeti kripto Night Void, ki bo morala iti vsem igralcem. Opozoriti je treba, da bodo naloge na voljo v navzočnosti Skyrim Special Edition z vsemi dodatki. V standardni izdaji te verige misij ni. Druga naloga, povezana z redom, bo v Markardu. V mestu za dolgo časa govorice govorice o čudni stavbi. Ko se bo približal vhodu, se bo srečal z Doozoretsom Turanom. Prosil vas bo, da raziščete stavbo. Nadaljnji razvoj dogodkov za nalogo "Hiša grozot" je odvisen od izbire uporabnika.


Razmere v pokrajini

V igri Skyrim je glavna baza frakcije v dvorani Watchdogov. Tukaj lahko brez težav vstopite, če igralec ni izvajal nalog od princa Daedre. V nasprotnem primeru bodo sovražni do junaka, napadajo vsako srečanje. Druga baza je signalni stolp Stendarra, ki se nahaja na meji Riftena z Morrowindom.
Če je različica predvajalnika Skyrim Special Edition, bo Watch Room razvaljena in uničena. Vampirje bo napadel, ko bo dosegel igralca 10. stopnje. Veliko število pošiljateljev Sentdarer bo umrlo v boju. Pred tem lahko igralec pogovarja s svojim vodjem v imenu varuha Karmette. Organizacija vedno upošteva izvirne kanone, ki so jih napisali ustanovitelji.Iščejo daedro na vseh koncih pokrajine, ne pa v velikih mestih. Njihova politika se ne uporablja in zato red vedno prevzame nevtralno stran. Tako je bilo s konfliktom bratov Buri in imperija. Ne glede na čas dneva se lahko na cestah srečate patrulje reda. Ponoči iščejo vampirje, ki na tej točki gredo na lov.

Zanimivi trenutki

V Skyrimu lahko nadzornik Sentadorja sreča igralca, ko nosi artefakte dadre. V tem primeru se od njega zahteva, da predloži predmete za shranjevanje naročila. To ne želi storiti, ker taka oprema daje dobre bonuse.
Poleg Dawnguarda, ko potuje skozi pokrajino igralca, bo poklicala skupina sentinelov. Če se jim približate, vas bodo vampirji, oblečeni v naročilnico, prevarali. Z njimi se morajo boriti, blizu tega kraja pa lahko najdete trupla resničnih članov organizacije. Preganjalci dadre lahko izpolnijo zahtevo za zdravljenje protagonista, če se dobro nahajajo. V prisotnosti brazilskega spremljevalca bodo vsi člani organizacije napadli na vidiku. Ko potujete ponoči, je Watchmen lahko videti. Vedno patrulirajo na terenu z baklo v rokah. Za njih je mogoče pristopiti, na tem mestu nujno bo par teles okostja. Stiki z ministri lahko vodijo do drugih zanimivih trenutkov.

Sorodne publikacije