Philips Breadmaker: Navodila in pregledi

V sodobni kuhinji ne more storiti brez veliko posebnih naprav. Vključno s sedanjimi ljubicami so že navadili na tako priljubljeno tehniko kot pekarna. Ena izmed najpogostejših blagovnih znamk takšne opreme je Philips. Pekarne te družbe so zaradi svoje funkcionalnosti in enostavnosti uporabe pridobile veliko popularnost. Philipsov pecilni kruh je priročna naprava, ki vam omogoča peko svežega kruha, ne da bi zapustili dom. Katere so prednosti in slabosti takšnih modelov? O tem bomo še govorili.


Pekarna "Philips" 9020

Takšne naprave omogočajo peko različnih izdelkov. Philipsov kruh HD9020 vsebuje dvanajst možnosti kuhanja in ima prostornino 1000 g, zato je pogosto izbran na tehnološkem trgu. Naprave so predstavljene v dveh barvah - beli in lila.

Značilnosti uporabe Philips HD9020

Upravljanje peke ni problem za večino uporabnikov. Priročni gumbi omogočajo enostavno konfiguriranje potrebnih možnosti. Za začetek, morate izbrati vrsto peke, njeno težo glede na formulacijo, kot tudi, kako naj bo rdečilo. Nato lahko zaženete program, ki ga potrebujete. Z uporabo ikon na napravi lahko enostavno razumete pomen vsakega gumba. Tudi izbrana namestitev je vedno prikazana na zaslonu naprave. Philipsov pekač za peko vam omogoča dodajanje sestavin za peko kruha z različnimi dodatki.
Znotraj naprave je zmogljivost opremljena z nelepljivim premazomLastnosti. Poleg tega ima izdelovalec kruha odstranljiv pokrov, zato ga je enostavno očistiti (dovolj, da izvlečete pokrov in ga očistite, kar traja kar nekaj časa).


V kompletu s tehniko je knjiga receptov, merilna žlica in kozarec. S pomočjo okna za opazovanje lahko uporabnik gleda izdelke za peko.

Komplet programov za kruh "Philips" 9020

Ta oprema ima 12 možnosti za pripravo različnih izdelkov. Pečemo lahko kruh iz celih zrn ali brez glutena, francoske hlebce ali pijačo. Poleg tega Philips 9020 omogoča pripravo testa za testenine ali pizzo, sladkarije ali celo za izdelavo marmelade in marmelade. V primeru, da imate zelo malo časa, lahko uporabite program za pospešeno peko, s katerim je možen končni izdelek v samo eni uri! Obstaja časovnik, ki bo odložil začetek kuhanja. V tem primeru lahko po določenem časovnem obdobju določite začetek na skupno trinajst ur! Pekarna "Philips" 9020, tako kot druge podobne naprave, vam omogoča pečenje kruha različnih velikosti. S pomočjo posebnih oznak na napravi lahko kuhate izdelke, ki bodo tehtali 05 kg, 075 kg in 1 kg, poleg tega pa lahko izberete, koliko bo peko rožnata. Skinka je lahka, srednja ali temna (odvisno od recepta ali osebnih preferenc).

"Philips" krušilniki HD9045

Ta model ima bolj natančen sistem za nadzor temperature. Pekarna "Phillips" vam daje možnost, da spečete različne vrste kruha, ki bodo imeli svetlo, zlato ali zelo temno skorjo. Za topreprosto kliknite na ustrezen gumb na napravi.
S posebnim indikatorjem dodatka se lahko kruh kuha z različnimi sestavinami. V ta namen naprava ob testiranju ustvari določen zvok, ki uporabnika obvesti, da lahko dodajo potrebne izdelke. Pekarne Philips 9045 imajo originalen dizajn. Njihovo delo ni slišano, ker je raven hrupa minimalna - samo 55 dBa. V kompletu skupaj s pekarjem se prodaja tudi knjiga receptov. S pomočjo posebnega okna boste lahko opazovali, kako se izdelek pripravlja in kako se na njem pojavi skorja. Naprava je po funkcionalnosti drugačna, tako kot mnogi drugi peki "Philips". Mnenja kažejo, da je takšno tehniko mogoče varno prenašati, saj peresa na njej sploh ne zdrsnejo. Zaradi majhnosti naprave lahko v kateri koli kuhinji najdete prostor zanj.

Phillipsov komplet HD9045

Programi, ki so na voljo tukaj, zagotavljajo zahtevane temperaturne kazalnike in čas pečenja različnih vrst kruha. Izdelki so lahko različnih velikosti (srednje ali velike). Pri izdelavi izdelka določite potrebne parametre s klikom na ustrezen gumb na nadzorni plošči naprave (od 750 g do 1 kg). V tem modelu je že štirinajst programov, s katerimi lahko spečete polnozrnate, brezglutenske ali francoske peke, sladko peko. Uporabnik lahko pripravi izdelke po originalnem receptu. Da, kruhar lahko peče takšne vrste kruha, kot so Borodino, Velikonočni peki inPrav tako naredite samo testo, marmelado ali jogurt.
Če ni veliko časa, lahko uporabite pospešen način kuhanja. Obstaja tudi način odloženega začetka peke kruha, tako da lahko ponoči postavite časovnik in zjutraj dobite končni izdelek.

Model 9016

Material za izdelavo pekarne "Phillips" 9016 je plastičen. Vsebnik, v katerega se dajejo izdelki, je opremljen z nelepljivim premazom. Naprej, tako kot na drugih modelih, izdelanih v Philipsu, je na voljo nadzorna plošča z gumbi in gumbi, ki vam omogočajo, da izberete raven pomišljajev izdelka, začnete in končate kuhanje in nastavite čas pečenja.
Zgoraj in HD9016 ima posebno okno za spremljanje kruha. Čas kuhanja na zaslonu kaže, koliko časa je ostalo do konca peke. V celotnem nizu "Phillips" pekarne - navodilo in zbirko z recepti. Niso zelo številni in v glavnem se nanašajo le na kruh, vendar knjiga opisuje pripravo velikega števila njenih vrst. S pomočjo te zbirke se bo mlada ljubica veliko lažje naučila spiti različne izdelke. Knjiga o receptih navaja tudi glavne sestavine, opisuje, kako izmeriti količino in težo izdelkov. Za vsako vrsto kruha se doda opis njegovih variacij. Vsak recept se lahko izboljša neodvisno, na primer z različnimi dodatki.
Vsak mehurček se izda samo na stopnji mešanja testa, v drugem pa delujepopolnoma brezšumno Bodite previdni s to tehniko! Ko stroj za kruh deluje, lahko iz odprtine na pokrovu pride določena količina vročega zraka. Opremo enostavno odperemo od presežnega testa, itd. Dovolj je, da preprosto odstranite posodo in jo očistite (pranje ne morete uporabiti). Ta pekarski model je lahko najti na prodajnih mestih.

HD-9016

Izdelovalec kruha lahko dela v dvanajstih različnih programih. Obstaja način peke belega kruha (ali pospešena priprava belega kruha, ko so izdelki majhni in je visoka gostota proizvoda), kot tudi kruh iz ržene in pecilne moke, francoskih žemelj in sladkega pečenja. Uporabite lahko na primer sestavine brez glutena. Pekarna se pripravlja za tako peko, kot tudi polnozrnate žitarice, paste, pripravlja testo ali celo naredi jogurt in marmelado.

Kako pripraviti jogurt v pekarni Philips?

Za mnoge lastnike stanovanj je takšna priložnost precej nenavadna. Vendar je izdelava jogurta enako lahka. Preprosto nalijemo v zahtevano kapaciteto iz seta, ki je v skladu s pekačem, mleko (priporočamo ultra-pasterizirano različico). Nato mu dodamo 50 g jogurta. Po končanem pečenju lahko dodate tudi različne jagode ali marmelado. Postopek traja 3 ure. Glede na povratne informacije kupcev pa je rezultat resnično impresiven. Na koncu kuhanja v pekarni dobimo celi 1 liter jogurta. In to kljub dejstvu, da je na začetku vmleku dodamo le 50 gramov proizvoda.

Sorodne publikacije