Prenosni računalnik Sony VAIO SVF152A29V. Specifikacije in specifikacije

Specifikacije Sony VAIO SVF152A29V kažejo, da ta naprava spada v vrsto prenosnih računalnikov, ki združujejo visoko zmogljivost in dolgo življenjsko dobo baterije. Ta računalniška naprava se ponaša z odlično ergonomijo in elegantno obliko. Poleg tega je njegov strošek precej demokratičen. To je odličen osebni računalnik za vsakodnevno uporabo. Njeni parametri bodo na kratko obravnavani v tem pregledu.

Komplet za prenosni računalnik. Namen

Dokončanje:
 • Prenosni osebni računalnik.
 • Polnilna baterija.
 • Disk z dokumentacijo in vozniki.
 • Navodila za uporabo.
 • Napajanje.
 • Japonska garancijska kartica.
 • Vse to vam omogoča, da takoj začnete uporabljati Sony VAIO SVF152A29V za njegov namen. Tehnične specifikacije in fotografije te naprave kažejo, da je to tipičen prenosnik za uresničevanje vsakodnevnih opravil. Težko mu je rokovati z zapleteno programsko kodo, ki se uporablja v sodobnih igračah ali grafičnih urednikih. Pri izvajanju enostavnejše programske opreme v tem računalniku to zagotovo ni problem. Najbolje je, da ga uporabljate za pisarniške aplikacije, brskalnike, ne odstranljive igrače, multimedijske predvajalnike in druge podobne naloge.


  Glavne značilnosti

  Glavna komponenta tega računalnika je mikroprocesor linije Core i3. Njegovamodel - 3337U. To je energetsko učinkovit čip z dvema računalniškima jederoma. Prav tako lahko obdeluje programsko kodo v štirih tokovih hkrati (v primeru aktivacije HT). Poleg tega lahko mikroprocesor spremeni svojo frekvenco s 18 na 27 GHz. Velikost zaslona mobilnega računalnika je 156, njegova ločljivost pa je 1366 x 768. Prenosnik je opremljen z dvema grafičnima karticama, od katerih je ena integrirana - HD Graphics 4000. Druga je že diskretna - GT 740M. Velik disketni podsistem na tem mobilnem računalniku je univerzalni pogon za branje ali pisanje različnih laserskih diskov. Zmogljivost trdega diska je 750 GB in ta obseg je dovolj za shranjevanje kakršnih koli informacij. )

  Zaključek

  Sony VAIO SVF152A29V lahko velja za odlično uravnotežen zvezek. Tehnične lastnosti naprave so prav tako velike kot zmogljivost. Da bi dosegli večino vsakodnevnih opravil programske opreme, se popolnoma ujema. Bistvene pomanjkljivosti, ki jih preprosto nima.

  Sorodne publikacije