Slušalke Sennheiser CX 400-II Natančnost: Primerjava s konkurenti in pregledi

Glasba je bila v starih časih ljubljena za poslušanje. Vedno se je sproščala in navduševala ljudi. Pogosto se trenutno uporabljajo telefoni, igralci, tablice za poslušanje glasbe. Ljudje zdaj poslušajo različne melodije, ne da bi se posvetili vsakodnevnim nalogam. Zahvaljujoč slušalkam in zvočnikom se lahko opravi na delovnem mestu, doma, v čakalnih vrstah. V tem članku si bomo ogledali model slušalk Sennheiser CX 400-II Precision, ki je predstavljen na koncu članka, ki je v veliko povpraševanje.

Paket

Model, omenjen v izdelku, se prodaja v zapečateni embalaži. Zato pri nakupu preverite, da komplet ne bo deloval. Pri razpakiranju je mogoče opaziti 6 parov rešilca. Na voljo je kolut, ki služi za zavijanje žice, držala in tudi vrečke, ki naj bi shranjevala slušalke. Glede na to, da številne ruske trgovine prodajajo ponaredke, je treba še vedno vztrajati pri nakupu, da je škatla natisnjena. Treba je zagotoviti, da je celoten komplet resnično popoln.

Občasno obstajajo težave z naglavnim trakom. V kompletu je več parov, tako da bo vsak lastnik zanj našel ustreznega. Vendar se lahko med predvajanjem melodije pojavi šum. Najpogosteje je ta pomanjkljivost posledica dejstva, da je lastnik težko izbral ustrezne dežnike po velikosti od predstavljenega. Če jih pravilno poberete, se zvok iz okolja ne bo poslušal.

Možnosti

Pred nakupom Sennheiser CX400-II (pregledi - spodaj) morate začeti temeljit pregled slušalk. Najprej morate paziti na ceno. Drugi odtenek je velikosti. Model, opisan v članku, stane približno 3 tisoč rubljev. Zaradi tega mnogi kupci zavračajo nakup slušalk. Tip modela - dinamičen, zaprt. Proizvajalec je ustvaril možnost, ki se ne razlikuje veliko od modelov, ki se prodajajo v isti cenovni kategoriji. Če berete preglede na internetu, lahko z gotovostjo trdite, da se zunanji hrup dobro zadržuje, zato zvok ni popačen.

Specifikacije

Proizvajalec je dejal, da je impedanca enaka 16 ohmov. Potrošniki to dejstvo popolnoma potrdijo. Zaradi tega je zvok, ki prihaja s slušalkami, glasen in jasen. Zaradi tega lastniku ni treba uporabljati izenačevalnika, ojačevalnika. Treba je opozoriti, da se moč naprave popolnoma pokaže na profesionalnih napravah, kot tudi na navadnih mobilnih telefonih. Čeprav je v nekaterih žanrih opazna razlika. Občutljivost je enaka 114 decibelom. Zahvaljujoč temu lahko tudi tihe igralce in telefone predvajajo glasbo s slušalkami z veliko močjo.

Oblikovanje

Ko pregledujete slušalke Sennheiser CX 400-II Black, seveda morate povedati o oblikovanju. Kaj pravijo potrošniki o tem? Mnogi so nezadovoljni z vgrajenim nadzorom glasnosti. Je dimenzionalen in ni dovolj močan. Zaradi tega daljinski upravljalnik čez nekaj časa ne uspe. Posebej ta problem vpliva na tiste, ki nosijo slušalke pod oblačili. Žica je močnazavoji in regulator se zlomi. Nekaterim lastnikom svetujemo, da kabel previjte s trakom. Med slabostmi modela je treba opozoriti, da sama ni uspela. Pozneje se zvok včasih sliši tiho in tiho, razlogi za to pa so neznani. Nekateri ugotavljajo, da postane bolj kvalitativna na določenem položaju krmilnika glasnosti. To pomeni, da je mogoče domnevati, da je reostat nepravilno izdelan. Pritrdilo je preveč okorno, nerodno, se drži stvari in predmetov. Ampak na drugi strani, če je pozimi je treba sprejeti ali se dotaknite slušalk, ki so v nerodno in tesno obleko, potem bo ta stalnica igra na roko. Vendar pa, sodeč po pregledih, je vrgel ven z drugimi predmeti.
Govorniki
Govorniki imajo svoje posebnosti. Imajo samo en vgrajeni oddajnik. Zaradi tega lahko uporabnik samo posluša glasbo prek enega kanala, kar pomeni prekrivanje frekvenc. Zaradi tega lahko najdete negativne povratne informacije od strank. Če naredite največjo glasnost, lahko slišite močno poudarjene visoke frekvence. To je enostavno rešiti z nastavitvijo izenačevalnika. Vendar pa mnogi kupci ne razumejo, zakaj kupiti napravo za 3500 rubljev, nato pa jih prilagoditi in vir igre. Najpogostejši problem s temi slušalkami, povezanimi z zvokom, je kršitev levega zvočnika. Na žalost se vse slabosti tega modela začnejo z razčlenitvijo te dinamike. Zato je pri nakupu potrebno paziti na prisotnost garancijske kartice.

Povezava

Kar zadeva priključitev slušalk, ni nobenih pritožb lastnikov. S standardnim 35 mm priključkom je ta dodatna oprema mogoče priključiti na katerokoli sodobno napravo. Kontakt je oblikovan v obliki latinske črke L, zato je kabel vedno zaščiten pred poškodbami. Mnenja o tem so pozitivna, potrdite izjavo proizvajalca, da so slušalke z vtičnico redko pokvarjene. Včasih pa je tovarniška napaka, na primer oblazinjenje se loči od šiva, žice pa golo. Skoraj ne vpliva na zvok, ampak kvari splošni vtis slušalk. Žice imajo dolžino enega z majhnim merilnikom. To ni preveč tanek, je enostaven za uporabo, je priročen. Če pa telefon ali predvajalnik vstavite v žep hlače, morda ne bo dovolj. Mnenja o dirigentih so precej dvoumna. Nekateri potrošniki pravijo, da je preveč slab, precej zlomi. Drugi kupci ovržejo te izjave, saj trdijo, da je žica močna in da več let delovanja ni prekinjena. Najverjetneje je problem s tovarniško napako.

Koristi

Upoštevajmo prednosti slušalk, ki temeljijo na priporočilih potrošnikov. Ne glede na problem z zvokom, se vsi lastniki zavedajo, da je zelo dober. Frekvence so volumetrične in uravnotežene. Nekateri trdijo, da so pri poslušanju bass glasbe spodnje note odlične. Paket je tudi ena od odtenkov, ki so pohvalili te slušalke. Opozoriti je treba, in obdobje delovanja, mnogi uporabljajo napravo za več kot 2 leti. Nekateri lastniki pravijoda so jih celo očistili v avtu, potem pa so slušalke pravilno delovale. Prisotnost nadzorne plošče, čeprav ni najbolj primerna, se prav tako čuti. O njej je napisanih veliko dobrih ocen. Nadomestne ušesne blazinice vam pomagajo najti udobno za vas, ne ustvarjajo neprijetnih občutkov slušalk.

Slabosti

Iz pomanjkljivosti je treba omeniti, da je volumen nihanja nekoliko neroden. V zimskem obdobju se nadzorna plošča praviloma skriva pod oblačili. Zaradi tega iz te slušalke ni mogoče govoriti. Tudi zaradi velikega R-oblike priključka, ki ga nosite v žepu, je zelo neprijetno.

Primerjava s konkurenti

Glavni konkurenti teh slušalk so Panasonic RP-HJE125 Fischer Audio Omega Twin FE-351 in Sony MDR-XB50AP. Prvi Panasonicov model velja za najboljšega v cenovni kategoriji do 15 $, vendar uspešno tekmuje s slušalkami, ki so opisane kot najboljše mesto na vrhu kupcev. Razlika med njimi je v tem, da ima Sennheiser privlačnejši videz, vendar je njihov zvok na eni ravni.

Fischerjev model je nekoliko dražji od opisane različice, vendar kakovost reprodukcije cene v celoti upravičuje. Njihovi basi uživajo vsi navdušeni ljubitelji glasbe. Slušalke Sony MDR-XB50AP imajo tudi bas-adapterje, ki so pred zvokom jasno pred Sennheiserjem. Glede zunanjega oblikovanja sta oba modela enako kot kupci.

Povzetek

Slušalke Sennheiser CX 400-II Precision imajo dva imena, ki jih potrošniki pogosto uporabljajo. Povratne informacije, ki smo jih izvedeli, so dovoljnedvoumno, bo večina kupcev naredila 4 točke od 5. Ni pomembno, kje so bile kupljene slušalke, kar je najpomembnejše, da ni bilo ponaredek. Kakovost montaže je mogoče opaziti precej visoko, prilagoditev se redko zlomi, popolnoma vzdrži večletno delovanje. Sliši se iz koristi. Tudi ob dejstvu, da obstajajo nekatera vprašanja, ki so lahko popačena, so te slušalke idealne za tiste, ki potrebujejo ugodne možnosti z dobro zmogljivostjo in kakovostnim predvajanjem. Od pomanjkljivosti je treba opozoriti na kakovost uporabljenih materialov in ceno. Strošek je popolnoma upravičen z zvokom. Vendar, če se ujemate s kakovostjo delovanja in zvoka, lahko pokličete previsoko ceno. Približno 70-80% potrošnikov pušča pozitivne povratne informacije o modelu. Ugotoviti je treba, da se naprava še vedno uspešno izvaja. Preostalih 30% ljudi je pravkar naletelo na ponaredke ali tovarniške napake. Vendar pa morate pred nakupom še vedno premisliti, ali so te slušalke vredne 3500 rubljev in ne bi smeli preveč pričakovati.

Sorodne publikacije