Značilnosti mimo "Heroes of Might and Magic 6"

Vsak ljubitelj računalniških iger vlog je seznanjen s tako priljubljeno serijo, kot so "Heroji moči in magije". Prvi del je izšel konec osemdesetih in od takrat razvijalci iz ekipe NewWorldComputing niso prenehali presenetiti igralcev s svojimi prijetnimi presenečenji.

Z izdajo novega dela igre "Heroes of Might and Magic 6", prehod obljublja, da bo nič manj zanimiv in razburljiv.

Glavne prednosti

Če govorimo na splošno, je šesti del popularne RPG uspel. Kakšna presenečenja so razvili razvijalci?
 • Uvedba popolnoma 3D sveta iger na srečo z možnostjo letenja v zraku.
 • Kakovostna grafična podoba, za katero celotno delo ne zahteva posebnih pospeševalnikov in močnih računalnikov.
 • Zgodba z odličnimi in premišljenimi gibi, ki daje igralcem popolno svobodo delovanja.
 • Veliko edinstvenega orožja, različnih čarobnih urokov in drugih artefaktov, koristnih v boju.
 • Seveda nobena igra ne more brez napak, toda med prehodom "Heroes of Might and Magic 6" so praktično neopazne.

  Začetek nove zgodovine

  V šestem delu so se razvijalci odločili za odstopanje od možnosti z univerzalnimi kataklizmami in se osredotočili na izvajanje parcele v novem svetu. Če se ozremo nazaj na prejšnjo igro v seriji, postane jasno, da nas vrne za štiri sto let. Griffini še niso uspeli zaseči cesarja in vojvoda Pavlačas naslednje bitke s pošasti, ujetimi v smrt. Po tem dogodku, krona prišel njegov sin imenom Vyacheslav. V zameno, mu je uspelo videti veliko večji oče v času njegovega vladanja, je bil rojen pet otrok, in naselili v bližini orke tudi ni povzročilo veliko težav. Na splošno je bilo vse, za kar se je ukvarjal Vyacheslav, namenjeno krepitvi svoje vrste. V zvezi s tem se je izkazalo, da je veliko daljnovidnejši od Pavla.

  Plot in poglavja

  Kampanje "junakov moči in magije 6" so povezane z Vyacheslavom in njegovimi nasledniki. Za njih bomo morali igrati. Število velikih akcij ima sedem kosov - vsaka od njih ustreza enemu od dedičev Griffina in dodatnemu predstavitvi prologa z epilogom. Mimogrede, pravica do izbire mimo "Heroes of Might in Magic 6" pride do igralca sam, kar včasih povzroči malo zmede v kronologiji, vendar hkrati daje malo časa za počitek od bitk za isto frakcijo.

  Podrobnosti o najbolj prijetnih informacijah za učenje iz osebnih izkušenj, zato vam svetujemo, da se z igro seznanite med samostojno igro "Heroes of Might and Magic 6". Spomnimo se le, da je res lep in je eden najboljših primerov zgodbe v RPG-u. Tukaj je vse: spletke, izdaja, ljubezen in sovraštvo, nepričakovane zavoje in premiki izvirnega scenarija. Pomembno je omeniti samo razburljivo poslanstvo v podzavesti ene od glavnih junakinj, v kateri se je borila z otroškimi strahovi.

  Komponenta igre

  Kot smo že povedali,Prehod podjetij "Heroes of Might and Magic 6" sega v sedem glavnih delov. Število frakcij ustreza številu dedičev Griffina, to je samo pet. Če so že štirje - Heven, Stronghold, Necropolis in Inferno - že seznanjeni s prejšnjimi igrami iz serije, potem prvič naletimo na "Sanctuary", saj je občutek, da lahko tako majhno število frakcij izpolnijo razvijalci. zahvaljujoč prihajajočim dodatkom in enaki količini sredstev - je bilo zmanjšanje upravičeno s poskusom, da se očisti igranja od nepotrebnih podrobnosti, ki bi lahko nekako vplivale na stopnjo kompleksnosti. ločeno Blast, ki je pod nadzorom flote ali mesta. Če jih ujamete, lahko takoj zajamete vse stavbe na ozemlju. "Kar se tiče rudnika, ga je mogoče dobiti brez zasedbe zgornjih ključnih predmetov, vendar ta možnost ni zanesljiva. ni zaščite, zato se zdaj lahko vojna za potrebna sredstva izvede samo z nevihto ali obrambo.

  Kaj je zaključek?

  Za nekatere se lahko zdi, da so takšne odločitve nekoliko čudne, zlasti za tiste igralce, ki so skupaj s serijo že dolgo pot naprej. Če bi prejšnji deli lahko ogrozili gospodarsko stabilnost svojih tekmecev s stalnimi napadi, taka taktika ne bo delovala. Na splošno lahko vsak poskus sabotaže propade z nesrečo, zato morate napadati samo sile velike vojske. Na srečo zbrativojska je postala veliko lažja.

  O herojih

  Lahko dajete prednost katerikoli junaki, pa naj gre za "zavezništvo svetlobe" ali "pekel" - prehod "junakov moči in magije 6" temelji na izbiri igralca. Ob za osnovo tretji del, razvijalci predvideni za vsako frakcijo privzeto čarovnik in bojevnik. V procesu prehoda "Heroes of Might and Magic 6" bo igralec pozvan, da izbere še eno specializacijo, izbira med dvema - dragocena kri ali cesta. Ta odločitev praviloma temelji na ukrepih in odločitvah, sprejetih v zvezi z dogodki na poteku parcele. Eden od teh trenutkov bo izbira igralca v situaciji z nevtralnimi pošastmi - opazno jih presegamo v veljavi, tako da lahko napademo in ostanemo živi. Prva možnost, pri kateri se daje blagoslov in ne pomilostitev, povečuje čaše krvne frakcije, drugo pa nasprotno izboljšuje Tears.

  Kaj je šlo in kaj se je pojavilo?

  Guildski ceh je bil odstranjen iz igre, proces učenja pa je bil podoben načinu, kako dobimo logistiko ali srečo - pri dvigovanju ravni. Znak je nagrajen z eno enoto sposobnosti naenkrat, zato bo vojakom lažje. Nekateri borci imajo priložnost uporabiti čarovnijo, če pa želimo med bitko narediti le nekaj pasivnih veščin, je to tudi precej realistično. In če jim dodajate artefakte, skupaj s specializacijo lika, potem obstaja velika verjetnost, da bo velika prednost na bojišču.
  In najnovejša novost, ki si zasluži pozornostje bila ustanovitev dinastij. Zahvaljujoč priročnemu urejevalniku lahko sodelujete pri ustvarjanju resnično edinstvenih znakov, ki se bodo uporabljali pri igranju več igralcev ali eni sami akciji. Bonusi, ki jih je prejela dinastija, se porabijo za različne izboljšave, na primer za dodatne parametre ali za nekaj izjemne heraldike.

  "Čisti" razredi

 • Bojevnik je izkušen borec, ki ima dostop do vseh vrst orožja in vrst oklepov. Ima največjo zalogo življenjskih sil, ki mu omogočajo, da vzdrži napad močnih sovražnikov. Kar ne more storiti, je uporaba čarovnije, ki se lahko zdi očitna, in glavno pomanjkljivost nekomu. Vendar pa s pravilno uporabo osnovnih spretnosti lahko dosežete nič manj moči in brez pomoči čarovnije.
 • Duhovnik - duhovnik, je namesto templja izbral bojišče. Njegovo orožje je buzdov in zaščita je verižna pošta. Zelo povprečen junak moči, ki prekrije svoje slabosti z napadalno in zaščitno magijo. Kot pri drugih herojih, lahko uporabite kode za "Heroes of Might and Magic 6".
 • Čarovnik - ne zahteva posebnega predstavljanja, saj je eden najbolj prepoznavnih razredov v kateri koli igri RPG. Ima eno najmanjših rezerv vitalne energije, vendar najvišjo raven manije. Ko dosežete strokovno raven, ga lahko naučite, da uporablja nekaj nožev. Ko Čarovnik ni zaposlen v bitki, skrbi za študij Elementalne magije.
 • Hibridi

 • Paladin - v tem razredu pomešanBojevnik in duhovnik. Prvi je opravil sposobnost rokovanja s težkim orožjem (na primer meč) in zmožnostjo prenašanja oklepnih plošč. Zahvaljujoč prispevku duhovnika, se Paladin zna spopasti s čarobnostjo telesa, duha in duha. Vse lastnosti so postavljene na oznako "povprečje": slabo je in ima dobre rezerve življenja in manije.
 • Archer je še en hibrid, toda tokrat - bojevnik in čarovnik. Raje ima orožje dolgega poraza in se skuša izogniti konfliktom sosedov. Uporablja spontano magijo, ki ga je dobila od čarovnika. Majhno količino zdravja lahko poskušate zaščititi s pomočjo pošte.
 • Druid je najnovejši hibridni razred, v katerem sta Claric in Wizard združena. Uspešna kombinacija magičnih sposobnosti mu omogoča raziskovanje več kot sedemdeset urokov. V zvezi s slabostmi vključuje nezmožnost nositi močan oklep, omejitev uporabe orožja in močno koncentracijo veščin.
 • Sorodne publikacije