Kaj je satoshi in koliko stanejo v rubljih in dolarjih?

Ljudje niso vedeli ničesar o elektronskem denarju prej in izrazi, kot so "Satoshi" in "Bitcoin", niso obstajali. Danes se uporabljajo v naslovnicah svetovnih revij in novic. Ustvarjalec kripto valute je japonski (ali avstralski podjetnik Satoshi Nakamoto, ki je javnost seznanil z razvojem, dobesedno zlomil sodoben pogled na monetarni sistem kot celoto, vendar tudi danes ni znano, ali je Nakamoto resnična oseba ali pa je le slika, ki skriva skupino podjetnikov. 2)

Vendar ni pomembno. V bistvu je Nakamotova ideja spremenila idejo o nespremenljivih stvareh.

Kaj je satoshi in koliko stanejo?

V bistvu je Satoshi majhen delček bitcoin, imenovan v čast izumitelju kriptovaly. Če naredimo analogijo z ruskim rubljem, potem je Satoshi en peni, samo njegova cena je veliko nižja. Ko je bilo rešeno vprašanje o tem, koliko bi bitcoin na svetu obstajalo, je bilo rečeno, da je samo 21 milijonov kovancev, nič več in nič manj. Seveda, s tako veliko bitcoins je verjetno, da bi lahko osvojili in absorbirajo ves svet, tako da je vsak bitcoin je razdeljen na veliko komponent. Ti deli so poimenovani po Nakamoto. Ni znano, kdo točno je dal takšno ime kovancem, toda ime izumitelja, ki je bil verjetno Satoshi Nakamoto, je bilo ohranjeno. O tem, koliko je 1 satoshi v rubljih, je še prezgodaj govoriti. To vprašanje je treba izračunati in pojasniti.

Koliko v eniBitcoin Satoshi?

Torej smo že ugotovili, kakšna je satoshi. Koliko stanejo, bomo govorili še naprej. Torej, v enem bitcoin 100 milijonov podatkov "centov." Razdelitev enega kovanca na tako veliko število kosov je bila potrebna za povečanje skupnega zneska virtualnega denarja.


Doslej je bitcoin premagal zapise. V oktobru 2017 na primer je povprečni strošek na kovanec znašal 5000 evrov.

Satoshi cena v rubljih in dolarjih

Glede na to, da v enem bitcoin 100 milijonov satoshi, da bi izračunali ceno enega satoshi, moramo deliti 5000 $ na 100 milijonov. Zato dobimo ceno enega "penija". Cena tega kovanca bo $ 00,0005. Tako smo ugotovili, koliko satoshi stanejo v dolarjih. Kaj pa rubljev? Še vedno je lažje. Potrebno je samo izračunati stroške po trenutni stopnji. Ponovno bomo vzeli za podlago oktober 2017. Cena enega dolarja v tem obdobju je 58 rubljev. Torej, 000005 pomnožimo s 58 in dobimo 00029 rubljev. Torej, ugotovili smo, koliko stane ena satoshi v rubljih. Vendar ne pozabite, da se vrednost te enote stalno spreminja. Posledica tega je, da bo v enem rublju skoraj 345 satoshies, v enem dolarju - 20.000 kovancev.
Vrednost cene enega kovanca nam daje možnost, da izračunamo, koliko stotinkov v rubljih stane. S hitrostjo 00029 rubljev za eno satoshi, strošek 100 kovancev bo (00029 * 100) 029 rubljev, to je 29 kopecks. Kar se tiče ameriške valute, je cena za 100 kovancev (000005 * 100) $ 0005, kar je polovicaen cent
Torej smo ugotovili, koliko je 100 sitatov in kakšna je cena enega kovanca. Če vam je uspelo priti do 100 takih kovancev, se nam mudi, da boste razočarali: premalo je v pravem denarju. Moraš imeti vsaj milijon satoshi, kar bo v redu. Mimogrede, milijon teh kovancev bo enak 50 dolarjem ali skoraj 3000 rubljev.

Pridobivanje in proizvodnja

Zdaj, ko ugotovimo, kaj so satiati in koliko stanejo, lahko govorimo o tem, kako jih dobiti. Glavne možnosti so, da naredite nekaj glede zbirke. Najpogostejši način pridobivanja teh kovancev je rudarstvo. To je proces proizvodnje satoshi in bitcoin, vendar je precej zapleten in zahteva veliko moč, zato navaden uporabnik ne bo mogel proizvajati satoshi. Poškodovan bo zaradi računov za elektriko. Vendar pa v primeru prisotnosti močne tehnologije in poceni električne energije, lahko poskusite, da si vsaj eno bitcoin, vendar bo moral trdo delati, ker je precej težko.

Satoshi naj bi zbral

Na internetu je veliko tako imenovanih "žerjavov" - to so mesta, ki svojim obiskovalcem dajejo določeno količino sitosti za opravljanje podobnih nalog. Te preproste naloge: vpisati captcha, opraviti anketo, gledati oglas, sodelovati na tekmovanjih, igrah. Če želite to narediti, morate predhodno ustvariti elektronsko torbico - plačali jo bomo za šifrirane kovance.
Upoštevajte, da so zaslužki na teh lokacijah žal nizki. Tudi če delate vsak dan in porabite za zbiranje sitosti za približno 8 ur, potem na danres dobil 2-3 dolarjev. Če pa se trudite in hkrati poskusite zbrati sazoze iz različnih žerjavov, lahko občutno povečate svoj zaslužek, vendar še vedno ne smete zamenjati polnopravnega dela tega "zla".

umik denarja

Nemogoče je neposredno izmenjavo teh kovancev v rubljih ali dolarjih. Za začetek jih je treba pretvoriti v bitcoin, nato pa je mogoče pretvoriti v ruble ali drugo valuto. Vendar je v resnici vse lažje. Zasluženi kovanci bodo prikazani na torbici in samodejno pretvorjeni. Vsota v bitkoinih se lahko izračuna neodvisno, ker je potek vedno stabilen. V vsaki krizi je bilo v eni bitcoinih in bo vedno 100 milijonov satiatov. No, bitcoin se lahko zamenja z izmenjavo ali izmenjevalcem za pravi denar.
Ob upoštevanju dejstva, da se povpraševanje po kriptografski valuti stalno povečuje, narašča tudi strošek enega kovanca. Ne smemo pa pozabiti, da kriptografija nima emisij, njegova vrednost pa je odvisna samo od povpraševanja. Zato denarja, ki ste ga zaslužili za vaše denarnice, ne smete pustiti dolgo časa. Priporočljivo je, da jih čim hitreje spremenite, saj lahko shranjevanje kriminalnih dejanj privede do padca stopnje in izgube pravega denarja.

Možnosti

Na žalost, nihče ne more dati nobenih zagotovil glede tega, ali bo ta valuta pomembna v prihodnosti. Mnogi strokovnjaki napovedujejo hiter padec kripto menjalnega tečaja, kar bo vodilo k njenemu popolnemu izginotju, nato pa se bo denar, ki ga bodo zaslužili uporabniki, spremenil v peni. Vendar pa za danes uradni tečaj dosega vse zapise in ne raste po dnevih, ampak pour To je mogoče pojasniti z ogromno popularnostjo Criptovuta in velikim povpraševanjem po Bitokinu in Satoshiju. Nekatere banke aktivno absorbirajo to že brez nove valute, kot tudi odprte in razvijajo veliko izmenjav. Na primer, pred kratkim je največji japonski borzni swap prodajalec Bitflyer izdal kartico Visa. Uporabniki jo lahko dopolnijo z bitcoini.
Vse to jasno kaže, da se valuta razvija in postaja vse bolj dejavna. Žal ni mogoče predvideti njegovega nadaljnjega poteka. Ali gre navzgor ali pa močno pada, vendar je malo verjetno, da stoji na enem mestu.

V zaključku

Mnogi obravnavajo zbirko satoshi skepticizmom. To je razumljivo, če upoštevamo, kaj so satiati in koliko stanejo. To je samo prašek, vendar je treba upoštevati, da se vrednost te enote stalno povečuje. Na splošno, nihče ne zbira satoshi iz "žerjavov" nenehno. Za mnoge je to le dodaten način zaslužka, ki ga v glavnem opravljajo brez časa. Nekateri običajno uspejo povezati samodejni način in prejmejo te kovance, praktično nič. O tem je vsekakor vredno razmišljati. Zdaj veste, kaj je satoshi in koliko stanejo. Poskusite dobiti te kovance. Mogoče vam bo všeč ta način zaslužka.

Sorodne publikacije