Spletna trgovina Lamoda: pregledi, pregledi izdelkov, naročila, dostava, dostavne točke

Najbolj boleče razprave so bile neustrezno opravljanje storitve dostave Lamoda in neprimerljivo število zaposlenih v podjetju. Po mnenju nekdanjih zaposlenih v podjetju "Lamoda" se pogosto posodabljanje servisnega osebja izvaja v goljufivih dejanjih osebja oddelka za osebje, oziroma v prikrivanju zanesljivih informacij. Zlati gora, ki je bila na voljo prosilcem za razgovor, se je obrnila okrog 12 do 13 ur na dan in nerazumna globa, ki jo je povzročila ropanje.

Stranke podjetja "Lamoda" o njihovih vznemirljivih vprašanjih

Ena glavnih tem, ki so jih obravnavali kupci podjetja, so tako imenovani "popusti". Lamoda, če verjamete v preglede, objavlja sezonske popuste izključno zaradi privabljanja novih kupcev. Takoj ko je druga stranka "pogoltnila vabo" in opravila nakup, je bil obveščen o koncu promocije.


Tema "promocijskih kod iz Lamode" je prejela del razprav. Na prvi pogled - nič nenavadnega Da bi lahko uporabili promocijsko kodo in dobili dodaten popust, morate opraviti nakup za določen znesek. Preden naročite, mora stranka najti promo kodo na internetu za "Lamods" (ali kupone Lamoda) in izbrati najprimernejše. Promocijska koda se vnese v eno od vrstic naročilnice.
Ocene o uporabnosti promocijskih kod lahko opišemo kot medsebojno izključujoče. Zbrati zadovoljne stranke, varčevanje dostojno znesek, ne kategorično deležkupce, za katere je promocijska koda igrala vlogo "prostega sira". S premagovanjem lastne ogorčenosti se uporabniki mreže znova in znova vračajo v Lamodo. Oblačila in obutev, oglaševana tukaj, so ugodno razpoznavna na podlagi drugih ponudb trgovin, ne le po kakovosti, ampak tudi pri možnosti varčevanja.

In zdaj se za kratek čas vrnemo k temi zaposlovanja. Objava natečajev za novo odprta delovna mesta, če verjamete besedam ljudi, ki so prejeli izračun, so nič drugega kot poskusi poiskati nove kandidate za prosta delovna mesta.

Delo pri Lamodi: povratne informacije o zaposlenih

Če menite, da večina zaposlenih pravi, da lastniki trgovin častijo "metanje" podrejenih, ki predstavljajo svoja dejanja s potrebo, na primer, da spremenijo sistem za izračun plač. Na srečo ugotovitev vzroka ne dela. Uprava zajema vsa svoja nezakonita dejanja zaradi finančne krize. Zdi se, da na ozadju vseh teh minusov ni prostora za pluse. Ampak so. Glavna prednost podjetja "Lamoda", glede na zaposlene - pravočasno izdajo "bele" plače.
Težko je ne opaziti, da podatki, ki jih razkrijejo zaposleni in stranke podjetja, pogosto nasprotujejo drug drugemu. Še posebej zanimive ocene kupcev, ki so nezadovoljni z delom dostavne službe. Konec koncev, glede na pripombe najetih delavcev, podjetje ima veliko število vozil (čeprav zastarelo, vendar uporabno) in celo vojsko špediterjev, ki delajo 12–13 ur na dan in vsak dan opravijo približno tridesetdostave Točke za izdajo Lamode so razpršene po vsej CIS, vendar se število nezadovoljnih strank kljub ničemu ne zmanjšuje. Kaj točno spletna trgovina misli o svojih strankah?

Lamoda: blago in storitve. Mnenje kupcev

Rezultati statističnega raziskovanja, ki so ga opravili s strankami spletne trgovine Lamoda, so objavljeni na spletu. Zbrani so bili odzivi prebivalcev CIS, ki so naročili v zadnjih dvanajstih mesecih. Posledično
Večina strank, ki so prek spletnega mesta naročile Lamodo, je pozitivno ocenila spletno storitev. 50% kupcev, ki so se strinjali, da bodo odgovorili na vprašanja statistikov, so povedali, da je naročilo blaga v telefonskem načinu brez težav. Vendar se druga polovica Lamodinih strank ne strinja s to izjavo. Vendar pa je večina pozitivnih povratnih informacij namenjena udobju spletnega nakupovanja. Prav tako ni bilo pozornosti na raznolikost asortimana. Virtualni katalog Lamoda (čevlji, oblačila in podobno) resnično navdušuje z različnimi stili, to je res. Mimogrede, za državljane, za katere registracija na portalu je zelo težka naloga, "Lamoda" daje priložnost, da bi v telefonskem načinu.
Ženske, ki so pogosto naročene iz čevljev Lamoda, opozarjajo, da ima spletno mesto praktično vse vrste čevljev - z blagovno znamko. Ni čudno - zahvaljujoč portalu Lamoda veliko mladih blagovnih znamk dobi priložnost, da prodre na trge držav CIS. Kaj se dogaja - velike priložnosti zasenčijo odvratno dostavno službo? Če je telefon prišel do Sms-kadostava naročila, poročali ogorčen stranke, to ne pomeni, da je kurir je že nekje v bližini.

Obstajal je en primer, ko so bila naročila preprosto odstranjena iz "osebne omarice" stranke. Nihče je ni opozoril, da izdelek, ki ga potrebuje, ni na zalogi. Vendar pa je sms-ka o dostavi prišel, s čimer je bila stranka zelo živčna. Drug razlog za ogorčenje kupcev Lamoda so popusti, ki so na voljo le kot vabo. "Clown" za popust od "Lamod", kot so opozorili izkušeni kupci, je kot da bi se strinjali, da bi dobili popolnoma nepotreben izdelek. Kar zadeva zakonito pravico kupca, da vrne nekakovosten izdelek in vrne svoj denar, je to na splošno ločena tema.

Udeleženci partnerskega programa "Lamoda". Komentarji kupcev

Na spletnih straneh, ki so v lasti uporabnikov omrežja, povezanega s Lamodovim partnerskim programom, so povedali o izdelkih Lamoda, širokem asortimanu in visokokakovostnih oblačilih in obutvi ​​za moške, ženske in otroke. Izdelki, predstavljeni na spletni strani, so namenjeni predvsem mladim. Vendar, sodeč po ocenah, je spletna trgovina priljubljena tudi med ljudmi srednjih let. Udeleženci "partnerja" ne dvomijo v zanesljivost Lamode. Nakupi, opravljeni tukaj, so kupcem dostavljeni brezplačno in v najkrajšem možnem času. Ta spletna trgovina je po mnenju partnerjev spletne strani ena od prednosti, ki razlikuje Lamoda od vseh drugih podobnih podjetij. Stranka vračanja blaga med letom ni bila všeč. In nadaljevati, kolikor je mogočeČe kupci ostanejo na spletnem mestu in so njihovi nakupi bolj donosni, imajo možnost, da prejmejo brezplačen dodaten popust od Lamoda - kuponov in promocijskih kod.
Omeniti je treba, da so bile informacije o visokokakovostnem blagu ponovno zavrnjene decembra lani. Nakup blagovne znamke Jesenski čevlji Tamaris je prisilila eno od Lamodinih kupcev, da pregleda njihov odnos do njihove že ljubljene trgovine. Dekorativna dekoracija "la les" na petah začel držati po prvi sprostitvi v dežju. Bo nekdo odgovarjal za širjenje nizko kakovostnih ponaredkov - ni znano. Prodaja nizko kakovostnih čevljev ni edini greh Lamoda. Oblačila, kupljena prek spletne strani, se pogosto izgubijo na cesti. Če verjamete sporočilu nekaterih strank, ki so naročili na portalu "Lamoda", so prejeli povsem drugačen izdelek, vendar ga nimajo možnosti vrniti. Oznaka na izdelku, ki je registrirana na spletnem mestu, je enaka oznaki, ki je priložena dobavljenemu izdelku.
Negativni halo, ki je spremljal kampanjo Lamoda, ni vplival na število njegovih strank. Na portalu Lamoda so bili zbrani elitni izdelki, ki jih izdelujejo že znane in mlade znamke - najboljši primeri dodatkov, oblačil in obutve. Mimogrede, najbolj pomanjkljive čevlje, ki so se prodajale pod krinko elite, so postale glavni razlog za pisanje negativnih ocen. Najbolj jezni komentarji, ki so jih kupci spletne trgovine pustili v zadnjih šestih mesecih. Omeniti je treba tudi, da nesporno vodstvo na seznamu negativnih čustev pripada dostavni službi Lamoda. Kupci so prisiljenida bi uporabili storitve prevoznikov, upoštevajte, da bi raje odšli v servisni center, če bi obstajali v njihovem naselju. Po eni strani je vse videti, kot da se osebje, odgovorno za dostavo blaga, trudi, da bi naredilo nepotrebna gibanja. Če želite izvedeti o potovanju in lokaciji vašega naročila, morajo stranke prekiniti Lamoda telefone. Čeprav mora biti po pravilih vse nasprotno - prodajni zastopnik je dolžan spremljati promocijo naročila in obvestiti stranko v primeru prekrivanja. Ne moremo pa reči, da novinci, ki so se pred kratkim pridružili vojski strankam Lamoda Internet trgovine, verjetno ne bodo izvedeli o negativnih izkušnjah drugih strank s strani uradnih strani. Preglede nezadovoljnih potrošnikov lahko pregledate samo na vsebinah tretjih oseb. Moderatorji Lamode skrbno spremljajo dejavnost uporabnikov tako, da odklenejo od svojih komentarjev neprijetne delce. V vsakem primeru je tak vtis nastal po branju razodetij ljudi, ki se imenujejo goljufive stranke.

Naročilo

Za nakup artikla, ki vam je všeč, prek svetovnega spleta se mora kupec registrirati pri Lamodi. Registracija vključuje soglasje stranke za obdelavo njegovih osebnih podatkov: domači naslov, številko in bančno kartico, telefonske številke. Na žalost je v organizaciji dostave izdelkov zelo malo pozitivnih ocen. Enako velja za delo servisnih centrov in dostavne službe. Za kupce, ki niso pripravljeni zaupatizaupne informacije o podjetju, je na voljo druga možnost - naročanje po telefonu. Lamoda je, mimogrede, ena redkih podjetij, ki kupcu zagotavlja brezplačne telefonske stike s prodajnim zastopnikom. Vsekakor to dokazujejo oglaševalska besedila, objavljena na spletu.
Zaskrbljujoče je, da se je velika večina strank podjetja Lamod odzvala z zavrnitvijo, da bi od uprave zahtevala, da priporoči trgovino svojim znancem. S prijavo v Lamodo je povezana ena neprijetna zgodba. Stranke, ki so navedle številko bančne kartice, poročajo, da so izgubile nadzor nad statusom kartičnega računa. Denar iz njihovih kartic izginja sistematično.

"Grozna trgovina!"

Skupina nezadovoljnih strank, ki sumijo, da je Lamodina družba v goljufiji, je precej. Glavni razlog za nezadovoljstvo je nepriznavanje davčnega pregleda. Brez dokumenta, ki potrjuje dejstvo plačila, je znano, da se pomanjkljivo blago ne more vrniti ali zamenjati. Osebje Lamode (povratne informacije, uporabljene za pisanje tega članka so bile pred dvema letoma) namerno niso bile oblikovane za prodajo. Njihov cilj je potrošniku odvzeti pravice do obrambe.
Iz odgovorov, ki jih pogosto daje Lamoda, je jasno, da pošilja naročila drugim strankam, pri čemer se vrnejo kupci, ki so ostali brez blaga in brez denarja. Od strank, ki so naročile več predmetov naenkrat, so bile prejete pritožbe o odsotnosti ene parcele in celo dveh položajev. Nekatera gospa, ki je pustila komentar na Lamodo na eniiz podružnične vsebine trdi, da je, ko je vrnila izdelek nizke kakovosti nazaj v trgovino, ji povedali, da naročilo ni bilo plačano, zato nihče ne bi vrnil denarja. Vprašanje stranke o tem, kako je bilo neplačano blago, je ostalo brez odgovora.

Šokantna resnica ali tekmovalni triki?

Spletna stran ima en sam pregled, ki je v bistvu obtožba. Uprava podjetja "Lamoda" je po mnenju tožilca sistematično kršila pravico do dela in počitka. Nekdanji uslužbenec spletne trgovine, ki ni želel razkriti svojega pravega imena in priimka, je dejal, da več mesecev dela v "Lamodi" v drugi izmeni. Njegov delovni dan se ni končal ob 23:00, kot je bil posledica intervjuja, in daleč onkraj severu, vendar je še vedno pol napak. Ko je šlo za plačilo, je bil fant nenehno premalo plačan, in pojasnil: "Imate slabo statistiko." Ali je to opozorilo opozorilo drugim iskalcem ali je del načrta, ki ga je razvil konkurent? Odgovor na to vprašanje lahko dobite z uporabo "Lamode".

Recenzije v letu 2016

Internet je pred dvema letoma odkril preglede o Lamodi, katerih avtorji obtožujejo upravo spletne trgovine korupcije. Razkrivalci trdijo, da je priložnost za izgradnjo kariere samo za "svoje" ljudi. Vsi drugi so prisiljeni odgovoriti za napake gostiteljskih "hišnih ljubljenčkov" in plačati plenjenje, neutemeljene denarne kazni.
Edini izhod iz situacije, reče žrtev,najti normalno službo in ne verjeti v obstoj obetavnih možnosti, ki jih pripravijo "klicatelji" iz kadrovske službe.

Trgovina "številka ena" je zelo težko dobiti

Med razgovorom so se obtožili nekdanji zaposleni "Lamode", ki jim je bilo obljubljeno zaposlitev v podjetju "številka ena". Toda po zaposlitvi so bili pritožniki zelo razočarani. "Beli in puhasto" delodajalci, kot se je izkazalo, pretirana ne samo njihove zasluge, ampak tudi možnosti: plače obljubil, da intervju zmanjšala skoraj polovico. In to je 12-urni delovni dan brez vikenda! Poleg tega se zadevni urad nahaja daleč od podzemne železnice, raven prometa pa je zelo nizka.

Lamoda: Karierna rast

Zaposleni v spletni trgovini so kritizirali ne le delovni kodeks o podjetju, o katerem razpravljamo, temveč tudi petstopenjsko poklicno lestvo Lamoda. Odgovori teh ljudi so objavljeni na spletu in so prosto dostopni. Zmožnost preverjanja kariere je bila eden od načinov za spodbujanje navdušenja nad storitvami podrejenih. Vendar temu mnenju vsi ne sledijo. Zaposleni, ki menijo, da so delovni pogoji povsem sprejemljivi, so zelo malo - okoli pet odstotkov. V očeh nezadovoljnih so videti kot "klovni", ki so pripravljeni ponižati sebe, da bi zadovoljili in "plesali pod nekoga drugega".

"Pripeljite enega prijatelja in dobite bonus"

Sistem nagrad v "Lamodi" je podoben sistemu zaposlovanja, ki ga izvaja MLM. Zaposleni, ki je povabil prijatelja v podjetje, prejme denarspodbuda Res je, samo v primeru, da bo oseba, ki jo bo povabil, ostal v "Lamodi" vsaj tri mesece. Ugotavljate, kako so ljudje na povabilo delali za delo, tako da so prebrali njihove ocene. Lamoda, očitno, ni postala "drugi dom" za večino od njih. Skoraj vse ocene so pustili ti ljudje, izdani v obliki opozoril.

Pregledi oseb, zaposlenih na povabilo

Opozoriti želim, da so pripombe o njihovih delovnih dejavnostih v obravnavanem podjetju večinoma rešili njegovi nekdanji zaposleni. Delo v pisarnah "Lamode", ki so ga poročali, je imelo uničujoč učinek na njihov živčni sistem in ni prineslo pričakovanega dohodka.
Zaposleni so bili v času 13–15 ur bolj ali manj resni glede svojih dolžnosti, niso našli časa tudi za prehranjevanje, da ne omenjamo drugih naravnih potreb. Posebne pritožbe se nanašajo na neskladnost delodajalcev z etiko proizvodnje in nepravilen odnos do podrejenih. Vodstvo Lamode se je odzvalo na pritožbe strank, tudi najbolj neutemeljene, kot izgovor za začetek kazenske zadeve. Namesto da bi se zavzemala za zaščito svojih delavcev, je bila uprava, ki je poskušala razumeti izvor konflikta, postavljena pod vprašaj.

Pregled sedanjega zaposlenega v spletni trgovini

Te vrstice so zapisane z besedami zaposlenega v spletni trgovini Lamoda, katere neposredni nadrejeni je eden od nadzornikov podjetja. Njegova zgodba se začne z razmišljanjem, da praktično vsi nadzorniki delajo v "Lamodi".Neustrezno in nerazumljivo, kako so uspeli dobiti svoj položaj. Nekdo ne razume besede v ruskem jeziku, druga ne želi prevzeti pobude, strah pred odgovornostjo, tretja pa prevaja svoje odgovornosti na podrejene. Delovni dan v Lamodi se začne ob pol osmih, ko pa delavci pridejo domov, nihče zagotovo ne ve. Ena stvar je jasna: pred enaindvajsetimi urami nihče od njih ni nikoli prestopil praga svojega stanovanja. Kot je razvidno iz komentarja, je ta oseba imela veliko srečo s svojimi kolegi. Zato še naprej dela v spletni trgovini Lamoda. Daleč od tega, da bi bilo tako odmevno od osebja urada Metropolitana. Pritožujejo se zaradi strašne mikroklime v ekipi, nespoštljivega odnosa uprave in nesposobnosti neposrednih voditeljev.

Sorodne publikacije