Apple Software Update: Kaj je program in kako se ga znebiti?

Mnogi uporabniki sistemov Windows se pogosto znajdejo na svojih računalniških "jabolčnih" programčkih, popolnoma ne da bi vedeli, od kod so prišli in kako se jih znebiti. Ena od takih programov je Apple Software Update. Kaj je ta program, bomo poskušali razumeti. Oglejmo si tudi vprašanja, povezana s primernostjo njene vsebine v sistemu Windows.

Apple Software Update: Kaj je ta program?

Začnimo z dejstvom, da se številni uporabniki srečujejo s tem pripomočkom le zato, ker so vnaprej namestili nekatere programske izdelke "jabolka", ki so namenjeni za delo v sistemih Windows.


Ista aplikacija iTunes, ki je namenjena sinhronizaciji mobilnih naprav od operacijskih sistemov Apple do operacijskih sistemov Windows, med namestitvijo glavnega programa namesti dodatne vtičnike, kot je Bonjour in Apple Software Update. Kaj je ta program in ga lahko odstranite, si poglejmo še nekaj podrobnosti.

Zakaj potrebujete ta programček?

Najprej morate paziti na samo ime te vloge. Konec koncev, če ga prevedete, ga v glavnem pokličite kot orodje za samodejno posodabljanje Appleovih izdelkov, za katere menite, da so prisotni v računalniku. Da, res, namestitev najsodobnejših posodobitev ne povzroča vprašanj. Ampak včasih se zgodi, da v smislu konkurence, ta storitev začne poskusiti, da bi dobili najvišjo prednost pred izvršljiv proces Windows. In na tej podlagi, kot je že jasno, se konfliktom ni mogoče izogniti. In v vsem tem, kot se je izkazalo, je edina storitev - Apple - krivaPosodobitev programske opreme. Težko je reči, kako je v programu na računalniku z operacijskim sistemom Windows. Če mora uporabnik posodobiti komponente programske opreme tega razvijalca, potem te aplikacije seveda ne smete izbrisati. V nasprotnem primeru bo postalo najbolj neuporabno orodje, ki ga je mogoče najti.


Kako deluje posodobitev programske opreme Apple?

Sam program pri namestitvi, kot je bilo že razumljeno, se ne oglašuje (v namestitvenem programu istega programa iTunes in ni namiga za namestitev dodatnih komponent).
Toda ta programček se namesti v ozadju in začne delovati takole, ko uporabnik sploh ne ve za to. Tukaj je uradni Apple Software Update. Kaj je ta program malo jasen. In zdaj nekaj besed o tem, kaj v resnici je. Na splošno je to najbolj običajen program za posodabljanje, spremlja izdajo najnovejših različic programske opreme Apple in jih pravočasno namesti. Ali potrebuje uporabnika Windows? Seveda, ne. Nadgradite lahko tako kot iTunes. Torej, zakaj ohraniti tak program na vašem računalniku? Ali se je lažje znebiti?

Kako odstraniti program na standardni način?

Zdaj pa se vrnimo k praktičnim spoznanjem o Apple Software Update. Kaj je ta program, kako ga odstraniti iz reševanja ostankov, zdaj in poglejmo.
Najenostavnejša rešitev je sklicevanje na oddelek programov in komponent, ki je v standardni "Nadzorni plošči". Na seznamu morate samo označiti želeni programček in ga izbrisati s standardno metodo.Upoštevajte, da če želite urediti program, ki ga je izdajatelj, je zaželeno, da odstranite Apple aplikacije in vse ostalo.
Nato boste morali uporabiti urejevalnik registra (regedit), kjer boste morali najti vse vnose, ki so na tak ali drugačen način povezani z Appleom, s popolno odstranitvijo. Enako velja za ostanke, ki jih lahko najdete v Raziskovalcu. Ko so vsi postopki zaključeni, je seveda zaželeno zagnati nekaj optimizatorja in očistiti register ali trdi disk.

Kako uporabljati deinstallerje?

Ampak najlažji način, da se obrnete na aplikacije, kot so iObit Uninstaller, ki lahko odstranite vse programe (tudi vdelane v lupini operacijskega sistema) popolnoma in popolnoma.
Tukaj je postopek naslednji:
 • zagon programa;
 • Poiščite potrebne komponente na seznamu nameščenih aplikacij in jih izbrišite;
 • vključuje močno skeniranje;
 • izbrišite ostanke z aktiviranjem vrstice za uničenje datoteke.
 • Po zaključku postopka ponavadi ni treba ponovno zagnati sistema, vendar je v vsakem primeru bolje, da to storimo, da bi bili popolnoma prepričani o čim večji odstranitvi glavnega programa in z njim povezanih izdelkov. Mimogrede, če izbrišete vse najdene registrske ključe, lahko glavni primerek aplikacije iTunes preneha delovati. Torej boste morali v tem primeru selektivno odstraniti zapise. Posebno pozornost posvetite lokaciji datotek.
  Možno je, da bo programček Bonjour ustvaril lastno kopijo, ki se nato aktivira tudi brez Appleove programske opreme.in enako bo spremljalo posodobitev (če ne rečemo slabše). Toda programi te vrste omogočajo odstranitev izbranih in sorodnih programskih izdelkov tako polnih, da se nato kopajo v register ali poiščejo ostanke v upravitelju datotek, sploh jih ne potrebujete.

  Povzetek

  Kot lahko vidite, je vse preprosto. Tukaj je bistvo vprašanja naslednje: koliko je smiselno ohraniti takšno posodabljanje na računalniku? Konec koncev, če ugotovite, da ko namestite aplikacijo iTunes, vam ni treba posodabljati drugih izdelkov programske opreme. Toda program bo videti, ne glede na vašo željo. Tako se ga znebite takoj in odstranite vse skupaj z njim, vključno z Bonjour, aplikacijo, ki res ne predstavlja nič zanimivega, ampak spada tudi v kategorijo programčkov, ki nadzorujejo vaš računalnik, če se nenadoma namestite. kakšen program od Apple ali celo boste šli na spletno stran z oglaševanjem programske opreme.

  Sorodne publikacije