Kje kopati vrv v Zombie Farm, nasveti o igri

Na socialnih omrežjih je veliko iger, ki temeljijo na brskalniku. In večina jih je že zdavnaj presegla gojenje buče na enojni postelji. Rastline se borijo za pravico. Zgradbe so zgrajene s čarobno palico. Ampak znani junaki ne sedijo na enem mestu za dolgo časa, ki potujejo na novih deželah. Kaj je tako čudovito in privlačno za Zombie Farm?

Pomagajte zombijem, da postanejo moški

. Ta igra ni samo gospodarska strategija. Glavni cilj igralca je pomagati svojemu oddelku zombi postati moški. Ni enostavno in razburljivo. Z izvajanjem različnih nalog se igralec približuje glavni nalogi. Pri tem igrajo pomembno vlogo prijatelji, ki ne le pomagajo pri izmenjavi, temveč tudi dajejo svoje ozemlje za izkopavanje. Večina nalog je povezana z elementi iger in materialov. Zato obstaja vprašanje. Kje kopati vrv v Zombie Fermi, kot tudi druge koristne predmete? Konec koncev, zahvaljujoč izmenjavi zbirk lahko dobite ne le dragocene materiale, temveč se tudi približate glavnemu cilju.


Vprašanje zbiranja zbirateljskih predmetov je pogosto stvar igralcev.

Kje izkopati vrv v "Zombie Farm" in zakaj jo potrebujete? Vrvi so material, potreben za pripravo receptov. Glavni recept oživlja zombija, potem pa prinaša nevesto. Toda ta igra se ne konča. Nove spremembe, omejene na 1. september, so igri dodale ne le šolsko zbirko, temveč tudi nekatere predmete. In da bi zombi prešli vse šoleNa izpitih so se igralci morali spraševati, kje kopati vrv na kmetiji Zombie.


Vse zbirke in nekateri redki materiali se nahajajo na ozemlju prijateljev in kopajo zaklade pod predmeti. Vendar, da bi našli določeno stvar, morate natančno vedeti, kje iskati. Naključno iskanje ne bo pripeljalo do ničesar. Ker je tema precej nova, naj bo iskanje med novimi kulisami. Letni dežnik je prvi dekor, kjer je enostavno najti vrv v Zombie Fermi. Ker se tu dogaja pogosteje kot v drugih predmetih.
Za pripravo receptov je običajno potrebnih veliko receptov. Zato je bolje, da se za uspešna izkopavanja spomnite vse pokrajine. Kraji pod rumeno okroglo in dolgo žogico, pa tudi snop različnih kroglic - kje kopati vrvno skledo v Zombie Fermi, so tudi prave možnosti za odgovor na vprašanja.

Z ljubeznijo do igralcev

Igra se še naprej veseli več let. Stalne posodobitve, pripravljene s pozornost razvijalcev, ne dovolite, da vam postane dolgčas. Vsak praznik, in ne samo, pripravlja razburljivo avanturo. In tu igralci začenjajo postavljati nova vprašanja, ne samo, kje kopati vrv na kmetiji Zombie, ampak tudi, kateri od prijateljev prinašajo s seboj piratski otok zakladov. Ali, kako izpolniti vse naborke njegove nemirne, a tako priljubljene neveste.

Sorodne publikacije