Kako ujeti metulja Avatar na vrtu?

"Avatars" je zelo priljubljena otroška računalniška igra, ki temelji na socializaciji in je nekakšna kopija znane igre "Sims". V "Avatarih" lahko klepetate z drugimi igralci, prav tako pa tudi svoj lik na vseh področjih njegovega življenja, od dela do diskotek, kjer lahko najdete nove prijatelje in iščete svojo ljubezen. V tem članku bi se morali naučiti o enem od poklicev, ki so na voljo za vaš lik, in o eni pomembni posebnosti tega poklica. Gre za to, kako biti vrtnar, pa tudi kako ujeti metulja "Avatars". Kako je to povezano? Zdaj boste vedeli za to. Konec koncev, lahko veš, kako ujeti metulja "Avatars" se lahko izkaže za zelo koristno za vas.

Delo vrtnarja

Seveda se mnogi igralci želijo čim prej naučiti, kako ujeti metulja "Avatars", vendar boste morali počakati. Zelo pomembno je, da razumemo bistvo in pomen tega ukrepa, preden ga izvajamo. Torej, najprej morate vedeti, da v tej igri obstajajo različne poklice, ki so na voljo vašemu liku. Med njimi je vrtnarjev poklic, ki je videti zelo srčkan, veliko bolj prijeten kot mnogi drugi (npr. Čistilec ulic), prav tako pa vam omogoča, da dobite dobro plačo. Vrtnar s sto odstotno učinkovitostjo bo plačal kar dvajset srebrnikov na dan, če se bo spopadel z vsemi svojimi nalogami. In zato se morate naučiti, kako ujeti metulja"Avatarji".

Odgovornosti vrtnarja

Če dobite položaj vrtnarja, potem seveda boste želeli dobiti enakih dvajset srebrnikov, o katerih smo govorili zgoraj. Ampak, kot že omenjeno, za to morate opraviti svoje delo za vse sto odstotkov. To pomeni, da morajo biti vse naloge, ki ste jih opravili, zaključene do konca delovnega dne. Kaj je ta naloga? Vključujejo namakanje cvetja, britje grmičevja, skrb za vse rastline, boj proti parazitom in še veliko več. In seveda, kot ste lahko uganili, je ena od nalog uloviti metulje. Zato je čas, da se naučite, kako ujeti metulja v "Avatar" na vrtu, kjer delate.

Ujemanje metuljev

Ko ste na vrtu, se metulj občasno pojavi na zaslonu, ki hitro in spretno leti. Vaša naloga je ujeti. Samo na ta način boste lahko prejeli 100% opravljenih nalog in s tem polno plačo, torej vse obljubljene dvajset srebrnikov. Ampak kako to storiti? Izkazalo se je, da ne obstajajo triki in strategije. Vaša naloga je pokazati agilnost in hitrost. Takoj, ko vidite metulja, poskusite takoj usmeriti miško nad njo in klikniti na levi gumb. Če ste dovolj hitri, lahko metulj ujamete prvič. Želite izvedeti, kako hitro ujeti metuljčka Avatar? Moram trenirati. Na srečo niste omejeni na število poskusov. Ampak ne pozabite, da delovni dan ni neskončen, in če ga ne ulovite do konca dneva, ne boste dobili polnegaplače

Sorodne publikacije